• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar eşimin işyerindeki ürünler hata vermiş bundan dolayı müdür işten atılmış eşimi müdür yapmışlar eşim adına sevindim ama adam için de çok üzüldüm 9 senedir emek vermiş sonuçta

adam için kötü olmuş...demek ki eşine güvenmişler..hayırlı olsun....sanırım eşin işe yeni girmişti....kısa sürede eşinin yaptıklarını demek ki beğenmişler....

bayagı beğenmişler hamarat bulmuşlar ama demkki bir hatasını gördükleri zaman cıkarıyorlar bilmiyorum ki pek sevinemedim ya

bende eve geç geldim..kk yı geç açtım...bir kaç kere denedim giremedim...yarım saat sonra girebildim...demek ondan bugün topik akşam üzeri sessiz kalmış...

Evet tatlıcım benimki hem topikteki hatadan hemde eve girer girmez dip köşe temizlik işine başlamamdan oldu.
Pazar günü annemler,erkek kardeşim ve eşi geliyorlar.
(Annemler kışın buradalar yeğenime bakmak için yazları memlekete giderler)
Erkek kardeşim ve eşide 1 hafta kalacaklar 3 gün ablamlarda kalan günlerde bende olacaklar.

Salon koltuklarımı ve halımı sabunlu suyla sildim kan ter içinde kaldım ama içime sindi.

1 haftadırda battaniyelerimi,yorganlarımı makinede yıkıyordum bugünde 1 battaniye yıkadım.Koltuklarımızın oturduğumuz kısmınada 1 haftadır anneciğimin yıllar önce hazırladığı keten örtüleri seriyordum onlarıda yıkadım.

Dün kavurduğumıspanaktan büyük gül börekleri hazırlayıp pişirdim.

Bulaşıklarımı yıkadım tekrar bulaşık çıkardım.

Yemeğimi yerkende kk ya girdim baktım yine sorun devam ediyor mutfak dolaplarımı ve buzdolabımı karbonatlı suyla sildim.

Şimdide yorgunluktan oturdum kaldım,yazarken bile yoruldum :))))))

merhaba mısram.. oyy oyyyy sen neler yapmışsın öle yaaaa.. o güsel ellerine sağlık..
ben iyim seni gördüm daha iyi oldum canım benim..

poka hoşgeldin....
mısracım yine boş durmamışsın....maşallah...ne güzel hafta sonu anneni kardeşini görüceksin...

hoş buldum tatlışım.. nasılsın canım benim

Yarın çokişim var çokkkkkkkkkkkkkkk.

ışyerindeki ciltli resmi evrak defterleri parçalanmıştı,müdür sen halledersin dedi elime tutuşturdu.Matbaaya vermem lazım.
Sonra ablama gidip pasta börek hazırlamam lazım.
Bir sürü ütü çıktı halletmem lazım.
Kalan temizlik işlerini bitirmem lazım.

Lazım da lazım................

ben mutfak işini birazdan başlayıp bu akşama bitirmek istiyorm kalan yerler yarın pazar da rahat rahat yatayım

Kolay gelsin teocum.

Benim gözümde size yazarken halıya takıldı silince bir sürü tüy çıkmıştı ,süpürmek için kurumasını bekliyordum,süpürdüm canımsıkıldı eşim halının birkaç yerine çay damlatmış sanırımşekerliydi çıkmamış.Halı krem renk olunca belli oluyor yarın oraları bir daha sileyim bari :(

Evet cnm,ben bile bile aldığım için kendime bile kızamıyorum.

Normal insanlar gibi oturma odasında oturma alışkanlığımız olsa bu denli kirlenmez halı koltuk.Ama ne yazık ki biz salonda oturmayı yeğliyoruz

Kızlar çay içiyorumaklıma gelmişken birşey paylaşmak istedim.Doğadan marka iki paket çay aldığımda bir çay bardağı ve tabağı hediye etmişlerdi.Bir tasarımcı yapmış ismini hatırlayamadım,çok güzelllll.
Geçen günde bir çeyiz mağazasında takını gördüm 6 tanesi 50 liraydı almayı düşünüyorum.Tavsiye ederim bardağın resmini bulabilirsem ekleyeyim

Şu linkte bardak var,bardağın ortası biraz çukur ,çay tabağının ortasıda birazsivri çıkıntılı,bardak oraya oturuyor.

Ayrıca kampanya var sizde katılabilirsiniz.
doğadan

Back
X