Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum mutlucumhoşgeldiniz jnazcığım geçmiş olsun dikkat et kendine cnm
hoşbulduk bende iyiyim mutlucum
jnazcım nasılsın hayatım nasıl gidiyo hamilelik?
hoşbuldum mutlucum
çok sağol
sen nasılsın?
çok şükür iyiyiyim canımcım
hamilelikte hiç sorma tatlım dengem şaştı iyice . bu aralar tansiyonum düşüyor ve sağ tarafım ağrıyor kalça ve bacak kısmım resmen topallıyorum ama bunada şükür tabi
sen nasılsın hayatım?
hoşgeldin canım ben iyiym sen nasılsıncanlarıııım ben geldim nasılsınız?????
evett yahoşgeldin alınyazım herkes gitmiş ya
kızlarrrr ben geldimmm
nasılsınız bakalım bugün
öksürüğüm ve grip halimi saymazsak gayet iyiyim :)
haklısın canım bugünlerimizide şükür tabikii anne olmak cidden kolay değilmiş eşim seni büyüyünce üzsün bi o zaman sorarım ben bugünlerin hesabını diyor:)ayyy canım benimmm
anne olmanın tatlı sıkıntılarını çekmeye başladın yani :) ikinizde sağlıklı olunda ufak tefek agrıları senin gözün görmez biliyorum ben:)
ama allah yardımcın olsun hayatımm inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucagına
ben iyiyim canım ugrasıyorum işte
bugun aylardan sonra ılk defa kayınvalıdemı çağırıcam akşama çaya gelsinler diye
öyle böyle geçiyo günler iştee
hoşgeldin canım ben iyiym sen nasılsın
buaralar pek uğramıyosun ?
evett ya
dirim okula gitti
jazmin evde
mısrayla angel nerde ?
canım hoşgeldin
geçmiş olsun
dikkat et kendine
hastalık dışında ne var ne yok
1. yılınızda bitiyo hadiii kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım benimyaa geçmiş olsun bende geçen hafta dişimi çektirmek zorunda kaldımiyiyim alınyazımcım evet bu aralar gelemıyorum pek haklısın dişçiye git iş görüşmesine git evı temızle derken bıde eşim her hafta istanbula gidip gelmeye başladı o gun uyumuyorum gece yola çıktıgı için sabahları uyuyorum
dengem şaştı benimde
ama artık iyice sıkılmaya başladım evde oturmaktan
canım sıkkın gelipte sizi üzmek istemıyorum
geçmiş olsun bitanemm ilaç aldınmı olmazsa oku kendinibende iyiyim çok şükür jnazcığım başım ağrıyor sabahtan beri geçmedi hala
anladım canım ama öyle düşünmeiyiyim alınyazımcım evet bu aralar gelemıyorum pek haklısın dişçiye git iş görüşmesine git evı temızle derken bıde eşim her hafta istanbula gidip gelmeye başladı o gun uyumuyorum gece yola çıktıgı için sabahları uyuyorum
dengem şaştı benimde
ama artık iyice sıkılmaya başladım evde oturmaktan
canım sıkkın gelipte sizi üzmek istemıyorum
haklısın canım bugünlerimizide şükür tabikii anne olmak cidden kolay değilmiş eşim seni büyüyünce üzsün bi o zaman sorarım ben bugünlerin hesabını diyor:)
inşallah dediğin gibi hayırlısıyla bi doğsunda tatlım başka düşüncem yok
iyi yapmışsın kayınvaldenleri çağırmakla şekerim bende bugün misafir çağırmıştım annemlerdeyken aramışlardı ama bugün işleri çıkmış gelemeyeceklermiş artık başka bi sefere dedim
canım benimm hoşbuldumm
çok sağoll hastalık dışındada fena değilim canım ama keyfim yok pek
kendimi buralara çok yabancı hissediyorum bide kayınvaldemlerde gelecekmiş bir iki haftaya kadar onun gerginliğide var üzerimde
eşimi çok seviyorum ama ister istemez huzursuzluğumu onada yansıtıyorum
bugünlerde geçecek ama nasıl geçecek bilmiyorum
belki hamile olmasaydım bu kadar takmazdım ama hormonlarda dengesini şaştı malesef![]()
aynen öyle hayatım zaten eşim annemler gelicek diyince o kadar kötü oldumki başladım ağlamaya oda üzüldü hiç mi adlarını anmayacağım diyeanladım canım ama öyle düşünme
sıkmazsın bizi
hepimiz dertleşiyoruz konuşmak iyi geliyo
özlüyoruz seni,, bizi ihmal etme olur mu opuyorumnanaktan
dişin bitti mi peki?
annenler nasılı ?
:gitme: anladım canım hamilelikle beraber gerginlikte artıyodur muhakkak
kvalidenin geleceği haberi bile rahatsız eder eminm?
görümcenlerle durum nasıl?
benim eşim yarın geliyo ve annesine uğrayacağız maalesef
ben bile geriliyorum
inş bu hafta vukuatsız geçer :Saruboceq:
güvenmiyorum onlara
huzurumuzu kaçırmak içi uğraşıyolar çünkü :mymeka:
kaydoldum tatlım dikişe misafir olarak gideceğim punch nakışına kaydoldum bende bebişime battaniye takımı işlemeyi düşünüyorumjnaz kursa kaydoldunmu ?