canım babanın yanında çalışıyrodun değil mi?yeni bi işe başladım canm daha pazartesi başladm zaten yeniyimm
alınyazımsın armadadan gelemedi sanırım opuyorumnanaktanalınyazım nerelerdesin cnm
canım armadadan mı aldınarmadaya gittim geldim
1 lira yaaa
1 kg un, 3 kez kek yapabiliyosun
topladım hepsini kaydirigubbakcemile3 5 tane aldım kaydirigubbakcemile3
evet,çok lezzetli oluyo üstelik kabarık kabarık cokacimcoook
olcak olcak opuyorumnanaktan
estağfurullah opuyorumnanaktan
yeni gelenlerde hoşgelmiş kızlarr a.s.
mısracım ya ben hamile olsam ne yapacam bilmiyorum.süt hiç içmiyorum.yoğurt peynir yemiyorum.yoğurt yiyince ağzım kamaşıyo sanki yutamıyorum
canım olsun ordan çıkarsan yine babanın yanında başlarsınevet canm babamla çalışıyorduk şimdi başka bi yerde başladm bakalm ömrü ne kadar olcak :
mutlucum nasılsınn
iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın???
canım olsun ordan çıkarsan yine babanın yanında başlarsın
canım yarın çalışmaycaksan yavaştan yavaştan gitsen iyi olur :sm_confused:kızlar ben bugün genel müdürlüğe gitmeyi düşünüyom
istifamı veriyim daha ya
dimi
şimdide aldığı unları gösteriyordur arkadaşlarınaayyy dirim allah iyiliğin versin emi demek alınyazım armadadan gelememeiştir öylemizemuszemus
mısracığım hepten iştahlarımızı açacaksın vallaHiç denemedim ama tadını tahmin ediyorum,önümüzdeki hafta misafirlerim var yatılı bundan yapmayı düşünüyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar.
DONDURMALI KAĞIT HELVA PASTASI
[/URL][/IMG]
Malzemeler:
2 kağıt helva
250 gr. frambuaz
250 ge. çikolatalı dondurma
250 gr. çilekli veya frambuazlı dondurma
250 gr. vanilyalı dondurma
50 gr. sade çikolata
2-3 çorba kaşığı süt
15 gr. margarin
Yapılışı:
Kağıt helvanın katlarını bıçağın ucuyla kullanarak birbirinden ayırın.
Bir katını çapına uygun kelepçeli bir kaba koyun.
Helvanın üzerine vanilyalı dondurma sürün.
Sırasıyla bir kat helva bir kat çikolatalı dondurma,bir kat helva bir kat frambuazlı dondurma ve en üste helva koyarak işlemi tamamlayın.
En son vanilyalı dondurmayla kaplayın.
Kalıbın kelepçesini kapatıp buzlukta 30 dk. bekletin.
Çikolatayı benmari usulü eritin.Margarin ve sütü ekleyip sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.( Hazır çikolatalı sos ta kullanabilirsiniz)
Kalıbı dolaptan alın.Kelepçeyi açıp pastayı servis tabağına alın ve sosu üzerine gezdirin.
Frambuazlarla süsleyip tekrar buzdolabına alın.
Üzerindeki sos donunca servis yapın.
Afiyet olsun…

canım ya dert etmebilmiyorum canım bakalım burdan çok hoşlanmadım bide 2 hafta evde yatmaya alıştım düğünden sonra şimdi zor geliyo sabah işe gelmek evde bi lokma yemek de yok ne yapcaksam akşam off off annemi özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?