Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

geldim mutlucum geldim
kek unlarını topladım geldim :)))
normalde fiyatı2,89 TL falandı şimdi 1 TL ye düşünce kaçırmayım dedim :))

canım armadadan mı aldın
1 lira ne ki ya
süper valla opuyorumnanaktan

kızlar ben bugün genel müdürlüğe gitmeyi düşünüyom
istifamı veriyim daha ya
dimi

ayyy dirim allah iyiliğin versin emi demek alınyazım armadadan gelememeiştir öylemizemuszemus

mısracım ya ben hamile olsam ne yapacam bilmiyorum.süt hiç içmiyorum.yoğurt peynir yemiyorum.yoğurt yiyince ağzım kamaşıyo sanki yutamıyorum

hoşgeldin alınyazım iyi yapmışsın cnm fiyatıda çok ama çok iyiymiş afiyetle yiyin

Nezle ve Gribin ılk Belirtileri Çıktığında Önleminizi AlınEğer hapşırık, boğazda yanma, ağrı gibi belirtiler ortaya çıkar çıkmaz hemen önlem almalısınız.

- Bol bol su ve bitkisel çay için.

- Meyve-sebze, et-tavuk-balığı artırın. Portakal C vitamini için iyi bir kaynak; 1 portakalda 50 mg kadar C vitamini var. Taze sıkılmış portakal suyu için. Hazır portakal sularına dikkat; çünkü çoğu şeker ilaveli, üzerlerini kontrol etmeden almayın.

- Hafif ama besin değeri yüksek yiyecekleri tercih edin.

- Kendinizi sıcak tutun ve dinlenin.

- Doktorunuza danışarak C vitamini, çinko minerali, ekinezya ve sarmısak kapsülleri alabilirsiniz.

ARKADAŞLAR MARKETLERDE EKıNAZYA ÇAYLARI VAR MUTLAKA EVıNıZDE BULUNSUN ÇOK ÇOK ıYı.
HASTA OLMASANIZDA ıÇıN.
BENıM GÜN ıÇıNDE ıÇTıĞıM ÇAYLARDAN BıRıDıR.
Siyah çay dan sonra,türk kahvemi içerim,sonra yeşil çayı,arada ıhlamur-ayva karışımlı çay çıkmış ya onu yada ekinazyayı içerim.Günaşırıda veya 3-4 günde birde akşamüzeri şekersiz nescafemi içe
rim.

mısracım ya ben hamile olsam ne yapacam bilmiyorum.süt hiç içmiyorum.yoğurt peynir yemiyorum.yoğurt yiyince ağzım kamaşıyo sanki yutamıyorum

Eyvahhhhhhhhhhh bu kötü işte mutlaka vede mutlaka calsiyum almak zorundasın cnm.
Benimde en sevdiğim şey peynirlerdir,market market dolaşır çok değişik peynirler alırım.
Yoğurttanda asla vazgeçemem.

evet ya farkındayım ama yiyemiyorum malesef.artık süt içmeye başlasam iyi olacak.yağsız içelim bari de kilo yapmasın ya.

Hiç denemedim ama tadını tahmin ediyorum,önümüzdeki hafta yatılı misafirlerim var bundan yapmayı düşünüyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar.

DONDURMALI KAĞIT HELVA PASTASI

[/URL][/IMG]
Malzemeler:

2 kağıt helva
250 gr. frambuaz
250 ge. çikolatalı dondurma
250 gr. çilekli veya frambuazlı dondurma
250 gr. vanilyalı dondurma
50 gr. sade çikolata
2-3 çorba kaşığı süt
15 gr. margarin

Yapılışı:

Kağıt helvanın katlarını bıçağın ucuyla kullanarak birbirinden ayırın.
Bir katını çapına uygun kelepçeli bir kaba koyun.
Helvanın üzerine vanilyalı dondurma sürün.
Sırasıyla bir kat helva bir kat çikolatalı dondurma,bir kat helva bir kat frambuazlı dondurma ve en üste helva koyarak işlemi tamamlayın.
En son vanilyalı dondurmayla kaplayın.
Kalıbın kelepçesini kapatıp buzlukta 30 dk. bekletin.
Çikolatayı benmari usulü eritin.Margarin ve sütü ekleyip sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.( Hazır çikolatalı sos ta kullanabilirsiniz)
Kalıbı dolaptan alın.Kelepçeyi açıp pastayı servis tabağına alın ve sosu üzerine gezdirin.
Frambuazlarla süsleyip tekrar buzdolabına alın.
Üzerindeki sos donunca servis yapın.
Afiyet olsun…

canım olsun ordan çıkarsan yine babanın yanında başlarsın

bilmiyorum canım bakalım burdan çok hoşlanmadım bide 2 hafta evde yatmaya alıştım düğünden sonra şimdi zor geliyo sabah işe gelmek evde bi lokma yemek de yok ne yapcaksam akşam off off annemi özledimm

bilmiyorum canım bakalım burdan çok hoşlanmadım bide 2 hafta evde yatmaya alıştım düğünden sonra şimdi zor geliyo sabah işe gelmek evde bi lokma yemek de yok ne yapcaksam akşam off off annemi özledimm

kızlar ben bugün genel müdürlüğe gitmeyi düşünüyom
istifamı veriyim daha ya
dimi
canım yarın çalışmaycaksan yavaştan yavaştan gitsen iyi olur :sm_confused:

ayyy dirim allah iyiliğin versin emi demek alınyazım armadadan gelememeiştir öylemizemuszemus
şimdide aldığı unları gösteriyordur arkadaşlarına
gelemedi hala :icecream:

mısracığım hepten iştahlarımızı açacaksın valla
daha akşamada var hani :jeyyar:
akşama baklava alayım ben canım çekti
buda baklavaya gitsin opuyorumnanaktan

canım ya dert etme
birlikte yaparsınız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…