Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar ben gidiyorum.birdaha gelmeye bilirim .hakkınızı helal edin.uzun zaman gelemem sanırım.hepinizi öpüyorum sizi seviyorum.dirim ve alınyazım inşallah hayırlısıyla sizlerde kavuşursunuz eşlerinize.allah günlünüze göre versin.bebiş isteyenlere en kısa zamanda minişler nasip etsin.hoşçakalınnnn.

canım babanın yanında çalışıyrodun değil mi?

alınyazımsın armadadan gelemedi sanırım opuyorumnanaktan
geldim kız geldim kaydirigubbakcemile3
canım armadadan mı aldın
1 lira ne ki ya
süper valla opuyorumnanaktan
valla süper dirimim sormaa
kızlar ben bugün genel müdürlüğe gitmeyi düşünüyom
istifamı veriyim daha ya
dimi
bencede git canım son güne bırakma
ayyy dirim allah iyiliğin versin emi demek alınyazım armadadan gelememeiştir öylemizemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mısracım ya ben hamile olsam ne yapacam bilmiyorum.süt hiç içmiyorum.yoğurt peynir yemiyorum.yoğurt yiyince ağzım kamaşıyo sanki yutamıyorum:(
bende sütten nefret ederim ama allahtan peynir ve yoğurtla aram iyi
hoşgeldin alınyazım iyi yapmışsın cnm fiyatıda çok ama çok iyiymiş afiyetle yiyin
valla çok iyi hakkaten
Nezle ve Gribin İlk Belirtileri Çıktığında Önleminizi AlınEğer hapşırık, boğazda yanma, ağrı gibi belirtiler ortaya çıkar çıkmaz hemen önlem almalısınız.

- Bol bol su ve bitkisel çay için.

- Meyve-sebze, et-tavuk-balığı artırın. Portakal C vitamini için iyi bir kaynak; 1 portakalda 50 mg kadar C vitamini var. Taze sıkılmış portakal suyu için. Hazır portakal sularına dikkat; çünkü çoğu şeker ilaveli, üzerlerini kontrol etmeden almayın.

- Hafif ama besin değeri yüksek yiyecekleri tercih edin.

- Kendinizi sıcak tutun ve dinlenin.

- Doktorunuza danışarak C vitamini, çinko minerali, ekinezya ve sarmısak kapsülleri alabilirsiniz.

ARKADAŞLAR MARKETLERDE EKİNAZYA ÇAYLARI VAR MUTLAKA EVİNİZDE BULUNSUN ÇOK ÇOK İYİ.
HASTA OLMASANIZDA İÇİN.
BENİM GÜN İÇİNDE İÇTİĞİM ÇAYLARDAN BİRİDİR.
Siyah çay dan sonra,türk kahvemi içerim,sonra yeşil çayı,arada ıhlamur-ayva karışımlı çay çıkmış ya onu yada ekinazyayı içerim.Günaşırıda veya 3-4 günde birde akşamüzeri şekersiz nescafemi içe
rim.

bilmiyorum canım bakalım burdan çok hoşlanmadım bide 2 hafta evde yatmaya alıştım düğünden sonra şimdi zor geliyo sabah işe gelmek evde bi lokma yemek de yok ne yapcaksam akşam off off annemi özledimm

almak lazım bu ekinezya çayını

ayyy kekulacım valla öyle yazmışsınki yanında olsam ağlarım yani :((
helal olsun canım ne yaptıkki :(
inşallah yeni hayatında çok mutlu olursun,
tüm güzellikler senin olur inş
seni çok seviyorum ben
ama net bağaltıp bilgisayar alırsan hemen yaz bize olurmu
seni özlicem ben :((
sende hakkını helal et canım arkadaşım :((

kekula güle güle cnm gelmeye çalış ama merakta bırakma bizleri bitanem sende hakkını helal et bende seni seviyorum cnm üzülme lütfen

ayy valla kızlar gözlerim doldu ya.yanınızda olup öpmek istedim yanaklarlar.zemuszemus.benden yana hakkım helal olsun herkeze.

kızlar ben gidiyorum.birdaha gelmeye bilirim .hakkınızı helal edin.uzun zaman gelemem sanırım.hepinizi öpüyorum sizi seviyorum.dirim ve alınyazım inşallah hayırlısıyla sizlerde kavuşursunuz eşlerinize.allah günlünüze göre versin.bebiş isteyenlere en kısa zamanda minişler nasip etsin.hoşçakalınnnn.
canım benim ya
sende hakkını helal et
inşallah yeni hayatında eşinle mutlu mesut olursun
canım zamanla alışırsın zamana bırak
kendine çok iyi bak
bilgisayarı alınca bağlanırsın canım opuyorumnanaktan
bunlarda sana opuyorumnanaktan

ayy valla kızlar gözlerim doldu ya.yanınızda olup öpmek istedim yanaklarlar.zemuszemus.benden yana hakkım helal olsun herkeze.
gözlerin dolmasın canım
yarın kocişine kavuşuyorsun
mutlu olmaya çalış opuyorumnanaktan

bende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kEKULACIM GÜLE GÜLE CNM.
Allah yolunu açık etsin.
Her daim ışıklı yollarda yürümen dileğimle.
Seni seviyoruz
Herşey ama herşey gönlünce olsun

Nasıl olmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrr?
Alıntı yapmayın sileceğim çünkü
samp5d57a1aeead817161.jpg
[/URL][/IMG]

mısraa çok güzel olmuş canım yaa nasıl yapıyosun bunları ?

ha bu arada aromalı kekunları tansaş, kiler ve makro markette oluyo

Back
X