geldim kız geldim kaydirigubbakcemile3canım babanın yanında çalışıyrodun değil mi?
alınyazımsın armadadan gelemedi sanırım opuyorumnanaktan
valla süper dirimim sormaacanım armadadan mı aldın
1 lira ne ki ya
süper valla opuyorumnanaktan
bencede git canım son güne bırakmakızlar ben bugün genel müdürlüğe gitmeyi düşünüyom
istifamı veriyim daha ya
dimi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy dirim allah iyiliğin versin emi demek alınyazım armadadan gelememeiştir öylemizemuszemus
bende sütten nefret ederim ama allahtan peynir ve yoğurtla aram iyimısracım ya ben hamile olsam ne yapacam bilmiyorum.süt hiç içmiyorum.yoğurt peynir yemiyorum.yoğurt yiyince ağzım kamaşıyo sanki yutamıyorum
valla çok iyi hakkatenhoşgeldin alınyazım iyi yapmışsın cnm fiyatıda çok ama çok iyiymiş afiyetle yiyin
Nezle ve Gribin İlk Belirtileri Çıktığında Önleminizi AlınEğer hapşırık, boğazda yanma, ağrı gibi belirtiler ortaya çıkar çıkmaz hemen önlem almalısınız.
- Bol bol su ve bitkisel çay için.
- Meyve-sebze, et-tavuk-balığı artırın. Portakal C vitamini için iyi bir kaynak; 1 portakalda 50 mg kadar C vitamini var. Taze sıkılmış portakal suyu için. Hazır portakal sularına dikkat; çünkü çoğu şeker ilaveli, üzerlerini kontrol etmeden almayın.
- Hafif ama besin değeri yüksek yiyecekleri tercih edin.
- Kendinizi sıcak tutun ve dinlenin.
- Doktorunuza danışarak C vitamini, çinko minerali, ekinezya ve sarmısak kapsülleri alabilirsiniz.
ARKADAŞLAR MARKETLERDE EKİNAZYA ÇAYLARI VAR MUTLAKA EVİNİZDE BULUNSUN ÇOK ÇOK İYİ.
HASTA OLMASANIZDA İÇİN.
BENİM GÜN İÇİNDE İÇTİĞİM ÇAYLARDAN BİRİDİR.
Siyah çay dan sonra,türk kahvemi içerim,sonra yeşil çayı,arada ıhlamur-ayva karışımlı çay çıkmış ya onu yada ekinazyayı içerim.Günaşırıda veya 3-4 günde birde akşamüzeri şekersiz nescafemi içerim.
bilmiyorum canım bakalım burdan çok hoşlanmadım bide 2 hafta evde yatmaya alıştım düğünden sonra şimdi zor geliyo sabah işe gelmek evde bi lokma yemek de yok ne yapcaksam akşam off off annemi özledimm
canım benim yakızlar ben gidiyorum.birdaha gelmeye bilirim .hakkınızı helal edin.uzun zaman gelemem sanırım.hepinizi öpüyorum sizi seviyorum.dirim ve alınyazım inşallah hayırlısıyla sizlerde kavuşursunuz eşlerinize.allah günlünüze göre versin.bebiş isteyenlere en kısa zamanda minişler nasip etsin.hoşçakalınnnn.
alınyazım unlarımı gösteriyorsun arkadaşlarına
gözlerin dolmasın canımayy valla kızlar gözlerim doldu ya.yanınızda olup öpmek istedim yanaklarlar.zemuszemus.benden yana hakkım helal olsun herkeze.
mutlucuğum ben sana ne dedimnerden bildin kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
2 arkadaşımda istemişti onlarınki verdimde kaydirigubbakcemile3
bende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanayy valla kızlar gözlerim doldu ya.yanınızda olup öpmek istedim yanaklarlar.zemuszemus.benden yana hakkım helal olsun herkeze.
bencede gül bakiimmm kekulaa opuyorumnanaktangözlerin dolmasın canım
yarın kocişine kavuşuyorsun
mutlu olmaya çalış opuyorumnanaktan
yaaaa diriiimmmmutlucuğum ben sana ne dedim
alınyazım senin haberin yokmu benim gözlerim sizin orda seni gözlüyor şekerim
Canım demiştim yane dedin dirimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?