Bencede cok guzelÇok severek izlemiştimgerçeğiyle alakası yok biliyorum ama gene de çok güzel
Hepsini nasil sigdiriyosun ben karistiririmÖyle bir geçer zaman ki. Muhteşem yüzyıl, aşk yenide, aliye, adını feriha koydum,karagül, medcezir, kırgın çiçekler, paramparça, istanbullu gelin bunları dönüp dönüp izliyorum. Hatta yazmadiğim birsürü güzel dizi de var.
Ilk bolumlerdeki hurrem yok tabiYıllardır ara ara yabancı damat izlerim açıp açıp. Çok hoşuma gidiyor. Muhteşem yüzyılı da yayınlandığı dönem çok severek izlemiştim ta ki Hürrem değişene kadardeğişince sarmadı beni. Devamında çekilen Kösem vs de onun yerini tutmadı bende
Ooo super otesi onuda izliyorum aradaaşk ı memnu
Bir kaç gündür alemin kralını izliyorum tekrardan ve hâlâ güldüğümü fark ettim:)Izlediginiz takip ettiginiz eski bir dizi varmi? Muhteşem yüzyıl hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Yani safak sezer film ve dizilerde guldurmeyi basaran bir aktor gercektenBir kaç gündür alemin kralını izliyorum tekrardan ve hâlâ güldüğümü fark ettim:)
Gecen sene deli gibi izlerdimYaprak dökümü
Ikinci bahari ilk defa duyuyorumYaprak dökümünü baştan sona 5 kez izleyip bitirdim. Evet ben ruh hastasıyımŞimdi de ikinci bahar'a başladım.. Eskilerin tadı bir başkaymış..
Aa cok guzeldi o dizi gercekten cokta izleniyorduDoğum yaptığım ilk ay salonda uyuyorduk bebeğimle ve ben manyak olduğum için uyumuyordum ona bakıyordum sürekli o zamanlar yabancı damat a başlamıştım ve bitirmiştim çok güzeldi çok iyi gelmişti lohusa depresyonuma da ilaç gibiydi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?