kizlar ahahahah az önce bi arkadaşla konuştum hemşire öldüm gülmekten valla paylaşmadan duramıcam :))))))) kadnlarin cildi için en buyuk mucize neymiş dersiniz :))))))))) Sperm .hönk dimi evet bencede hönk :)))) Doğum lekelerine kırışıklıklara her türlü cilt problemine süper faydalıymış :))) cildiyeci kadin arkadaşı söylemiş ve bizzat denemiş...Ne doğum lekesi ne güneş lekesi :)))) Eh deniyen şahıs evli biz nerden bulcazsperm bankasından mı :)))))))))
hadi ya onunda tazesi makbuldür
acaba bu yutuluyomu sürülüyomu sordunmu ?:Roflol:
beni koparttiniz gülmekten :Roflol:
onu bende duymustum bilmiyorum ne kadar dogrudur..
sac icin biseyler varmi gürlestirmek icin mesela
ay ay ay benim yeğeniminde başının belası çillerle ilgili bişey buldum :
1 ölçü tentürdiyotu 3 ölçü gliserinle birbirine karıştırıp çiller üzerine sürüyosunuz..ve ya su içinde taze baklayı lapa olana kadar pişirip çilleri üzerine sürüyosunuz..( Bilhassa güneşin tesiriyle oluşan cilt lekesi ve çillerinde diyor)[/QUOT benimde yüzümde çil var ya denicem bunu umarım geçer çok tşk..........
ay ay ay benim yeğeniminde başının belası çillerle ilgili bişey buldum :
1 ölçü tentürdiyotu 3 ölçü gliserinle birbirine karıştırıp çiller üzerine sürüyosunuz..ve ya su içinde taze baklayı lapa olana kadar pişirip çilleri üzerine sürüyosunuz..( Bilhassa güneşin tesiriyle oluşan cilt lekesi ve çillerinde diyor)[/QUOT benimde yüzümde çil var ya denicem bunu umarım geçer çok tşk..........
inşallah faydasını görürsün canım
canım selülit icin de bisi var mi acaba?? yani eskilerde selılit var mi bilemem ama?? :-D
Adet Güçlükleri :
30 gram melisayı 1 litre suda haşlamalı , ve adet zamanından bir kaç gün evvel başlıyarak her gun bir bardak içmeli...
canım vallahi şunu söyliyim :) Varsa bile içinde selülit yazmıyodur :)) kimbilir eskiden ne deniyodu buna :) eger benzer bi ifade bulursam ilerleyen kisimlarda yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?