Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşın bu konuda bilgisi çok gelince cevaplar kesin.ben büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum memur oldum tapuda ama meslek değiştirmek istiyorum sınavsız dikey geçişle uluslarası ilişkilere geçmiştim anadolu üniv aöfye dondurdum şimdi ise 4 yıllık sosyal hizmetler okuyup baska kuruma geçip sosyal hizmetler uzmanı sosyal calışmacı olmak istiyorum bu yüzden anadolu üniv aöf sosyal hizmetler önlisans okuyup dgs sınavı ile atatürk üniv aöf sosyal hizmetlere geçip dörde tamamlamak istiyorum öle olurmu cassia
tşk ederim bulca verdiği cvpları gördüm buraya yeniden yazınca dgs puanım daha ii olsun diye atatürk üniversitesi sosyal hizmetler önlisansı tercih edicem okul puanı daha fazla verirler diye sonrada dgs ile tamamlıcam arkadaşın dediği gibi yardımınız için tşkler
ben büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum memur oldum tapuda ama meslek değiştirmek istiyorum sınavsız dikey geçişle uluslarası ilişkilere geçmiştim anadolu üniv aöfye dondurdum şimdi ise 4 yıllık sosyal hizmetler okuyup baska kuruma geçip sosyal hizmetler uzmanı sosyal calışmacı olmak istiyorum bu yüzden anadolu üniv aöf sosyal hizmetler önlisans okuyup dgs sınavı ile atatürk üniv aöf sosyal hizmetlere geçip dörde tamamlamak istiyorum öle olurmu cassia
Bildigim kadariyla dgs ile geçiş yaptıgınızda 2 yıl degil 3 yıl okuyacaksınız. Fark derslerinden dolayı. Bu da size 5 yıla malolacak. Normal üni. sınavıyla Sosyal hizmetlere yerleşseniz daha iyi olmaz mı? 4 yıl okumak varken. tabi muhakkak bunu böyle yapmak için geçerli sebepleriniz vardır. Bende şuan aöf den Sosyal hizmetleri okuyorum. Seviyorum bu bölümü...
Mezun olunan bölüm derslerine ve DGS ile tercih yapacağı üniversiteye göre değişiyor dediğiniz. Bazı üniversiteler direkt 3. sınıftan başlatır fark varsa alttan fark dersi aldırır. Bazıları direkt 2. sınıftan hatta bazıları 1. sınıftan bile başlatıyor.
Ben Atatürk Üni aöf sosyal hizmetler önlisans yerine Anadolu Üni. aöf sosyal hizmetler önlisansı tavsiye ederim. DGS'de hangi üniversitesnin önlisansını bitirdiğiniz farketmiyor. Atatürk Üni aöf basılı kitap vermiyor bu açıdan okuyanlar çok şikayetçi. Dersleri online ortamda alıyorlar, ara sınavlar online finaller belirlenen şehirlerde yapılıyor. Öğrenciler sistemde pek çok sorun yaşıyor ve telefonla da çağrı merkezine ulaşamıyorlar. En çok şikayet ettikleri konu bu. Anadolu Üniversite aöf'de kitap veriliyor.