- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bundan dolayi olabilir mi? Hersey kararinda guzel bence otunu cikarmamak lazim.orantısız seviyorum bile denebilir.
Ben anlamadım ortada olmayan bi durum için endişelenip boşanmasından mı korkuyorsunuz?
Bundan dolayi olabilir mi? Hersey kararinda guzel bence otunu cikarmamak lazim.
Sebepsiz Soğumuş yani ?Ben göremiyorum ama kendisi soğudum diyor ve ısrarla sormama rağmen var diyor. Bu durum da evet beni korluttu
Esinizin sevgisi mi azaliyor size karsi? Uzerine fazla dusuyorsunuzdur. Ay askim ay canim ay cicim demekten biktirirsiniz karsi tarafi bence. Misal ben hic hoslanmam asiri ilgiden. Bikarim,fenalik gelir, daralirim. Dedigim gibi kararinda birakin her seyi. Surekli ilgi gostermeyin, cok uzerine dusmeyin, zirt pirt aramayin mesaj atmayin, surekli konusmayin,sorulara bogmayin mesela adami. Tum dunyaniz o olmasin,baska zevkleriniz hobileriniz de olsun. Esinize dunyanizin kendisinden ibaret olmadigini kanitlayin ozetleOlabilir ama sevgi nasıl azaltılır hic bir fikrim yok. Aslinda bu sevgi gercekten beni çok yoruyor. Bir bilginiz varsa fikir verirseniz çok sevinirim
Açıkcası yazdıklarınızdan birşey anlamdım ortada bir sebep yokken mi aklınızdan bunlar geçiyor
Ben göremiyorum ama kendisi soğudum diyor ve ısrarla sormama rağmen var diyor. Bu durum da evet beni korluttu
Neden soğumuş
uzakta yaşıyoruz derken?
ayrı şehirlerdemisiniz öyleyse ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz?
Benim triplerimden. Gününün çoğunu benimle gecirsin istedigim icin kendini arkadaşlarından uzaklaşmış hissediyor. Bensiz bir seyler yapmak istiyor.
Trip atmayı bırakın madem o zaman .Benim triplerimden. Gününün çoğunu benimle gecirsin istedigim icin kendini arkadaşlarından uzaklaşmış hissediyor. Bensiz bir seyler yapmak istiyor.
Dönemsel bir stres olabilir mi yada kavga ettiniz o anlık öyle dedi durduk yere bunu demişse başka birşey vardır .
Siz de arkadaşlarınızla takılın o zaman biraz özlesinBenim triplerimden. Gününün çoğunu benimle gecirsin istedigim icin kendini arkadaşlarından uzaklaşmış hissediyor. Bensiz bir seyler yapmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?