• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle soğukluk yaşayan var mı kızlar bana bir akıl verin..

Kavga biteli 2 gün oluyor ve sadece biraz durgun gibi ama bugun beraberdik. Yemekte gözleri gülüyordu. Yorgun diye düşündüm. Ama ısrarla kavgadan dolayı icimde burukluk kaldi her kavgadan sonra kalıyor birazi gecmiyor dedi. Üzüldüm tekrar sordum kavga anini demiyorum sonrasinda da mi kaliyor diye. Sonrasinda sogukluk kalıyor diyor

Biraz rahat bırakın eşinizi sizin dışınız da da sosyal hayatı olsun ama sizinle de olsun arada bir çıksın arkadaşlarıyla belki kafası dağılır kavgalarınız olduğu zaman unutur.

Trip atmayı bırakın madem o zaman .
Arkadaşlarıyla zaman geçirmesine fırsat verin belki düzelir o zaman .

Anlayışsız miyimmiyim bilmiyorum. Evli bir adam eviyle zaman gecirmek istemeli diye düşünüyorum. Senden sıkıldım arkadaşlarımla takılayım demesi hakaret gibi geliyor. Esime arkadaslari kadar mutluluk veremiyor hissettiriyor. Ama seslenmiyorum o arkadaslariylayken ben de burda zaman geciriyorum

Anlayışsız miyimmiyim bilmiyorum. Evli bir adam eviyle zaman gecirmek istemeli diye düşünüyorum. Senden sıkıldım arkadaşlarımla takılayım demesi hakaret gibi geliyor. Esime arkadaslari kadar mutluluk veremiyor hissettiriyor. Ama seslenmiyorum o arkadaslariylayken ben de burda zaman geciriyorum
Beraber yaşamıyosunuz ki ama
Hadi evde siz olsanız tamam da yoksunuz

Haftada bir ama bazen zaman bulmaya çalışıyoruz 2 de olabiliyor

bu tür ilişkileri sürdürebilmek için her iki tarafında özverili olması lazım.
zaten sürekli bir arada yaşamadığınız için sende bir doyamama durumu var anladığım ve bir araya geldiğinizde boğuyorsun. mesela senin bu konuda özveri gösterip arkadaşlarıyla vakit geçirmesine ses çıkartmaman gerekirken az önce okuduğum bir konuda yaptığın yoruma istinaden yazıyorum seninde kendi istek ve arzularını sırf o istemiyor diye ses çıkartmandan yapmaktan vazgeçmen yanlış. eşininde bu konuda özveri göstermesi lazım
demem o ki karşılıklı hatalı davranışlarınız var.
sen zaten tahammmülsüzsün o güvensiz.

bence aile terapistine gidin birlikte. hatalarınızı görürsünüz karşılıklı..

Siz de arkadaşlarınızla takılın o zaman biraz özlesin

Ben arkadaşlarımla takılınca seslenmiyor ama o arkadaslariyla fazla zaman gecirince ben huysuzlanirsam ben sana bisey demiyorum diyor. Belki de bu kadar umursamamaliyim. Her sey olacagina varir

Beraber yaşamıyosunuz ki ama
Hadi evde siz olsanız tamam da yoksunuz

Zaman geçirelim diye sevdiği oyunu öğrendim. Kötü de oynamiyorum hatta bazi arkadaşlarından da iyiyim. Bir oyun bitiyor baska oyun başlıyor. Ve suanki oynadigi oyunu oynamak icin bayagi bir masraf yapmam gerekecek bilgisayarim eski oynamıyor. Ben cok seviyorum dedigim gibi onu koklayınca icim huzur doluyor. Spordan geliyor terliyor ama ter kokmuyor bile bana. Ama ben haric herkes kaçıyor. Normalde de kokuya cok hassasimdir her kokuyu ilk ben alirim ben farkederim. Yani demekki sadece ben böyle hissediyorum. Cok iyi birisi ama mukemmel degil ve beni cok üzdüğü de oluyor. Gönlümü alma huyu da yok. Nasil boyle asik oldum bilmiyorum. Bu sevgiyi azaltmanın yolu varsa ve öğrenebilirsem rahatlarim tamamen. Salarim herifi naparsa yapsin :KK70::KK70:

bu tür ilişkileri sürdürebilmek için her iki tarafında özverili olması lazım.
zaten sürekli bir arada yaşamadığınız için sende bir doyamama durumu var anladığım ve bir araya geldiğinizde boğuyorsun. mesela senin bu konuda özveri gösterip arkadaşlarıyla vakit geçirmesine ses çıkartmaman gerekirken az önce okuduğum bir konuda yaptığın yoruma istinaden yazıyorum seninde kendi istek ve arzularını sırf o istemiyor diye ses çıkartmandan yapmaktan vazgeçmen yanlış. eşininde bu konuda özveri göstermesi lazım
demem o ki karşılıklı hatalı davranışlarınız var.
sen zaten tahammmülsüzsün o güvensiz.

bence aile terapistine gidin birlikte. hatalarınızı görürsünüz karşılıklı..

Zaten hep senin gibisini asla bulamam sozumden cikmazsin ne istesem yaparsin diyor ama ilgimden de bunaliyor. Tutayim kendimi diyorum orantim yok ki bu sefer de ilgisiz kalıyorum diyor bir de o sorun oluyor. Sorun ikimizde de var ama aile terapisti ise yarar mi bilmiyorum. Bizim kurallarimiz oyle modern degil de daha geleneksel ilerliyor. Terapist bizi anlamaz diye düşünüyorum

Gördüğüm kadarıyla fazla ilgiden sevgiden şımarmış. Üzülmek istemiyorsan biraz ölçülü sev ya da miş gibi yap.

Değişik bir evlilik şekli siz daha bir yuva kurmamissiniz ondan oluyo olabilir zaten evlilikte birbirine alışma süreci oluyor daha siz beraber bile yasamiyor sunuz normal böyle olması normal bir evlilik değil cunki

Zaten hep senin gibisini asla bulamam sozumden cikmazsin ne istesem yaparsin diyor ama ilgimden de bunaliyor. Tutayim kendimi diyorum orantim yok ki bu sefer de ilgisiz kalıyorum diyor bir de o sorun oluyor. Sorun ikimizde de var ama aile terapisti ise yarar mi bilmiyorum. Bizim kurallarimiz oyle modern degil de daha geleneksel ilerliyor. Terapist bizi anlamaz diye düşünüyorum

anlar neden anlamasın.
bu toprağın terapisti sonuçta o da.:KK66:

Değişik bir evlilik şekli siz daha bir yuva kurmamissiniz ondan oluyo olabilir zaten evlilikte birbirine alışma süreci oluyor daha siz beraber bile yasamiyor sunuz normal böyle olması normal bir evlilik değil cunki

Ben de hep oyle hissesiyorum. Ama soğukluk konusu beni geriyor. Araya soğukluk girerse toparlayamamaktan başarısız olmaktan korkuyorum. Eşimi seviyorum ve onla mutluyum. Mutsuzken bile başımı omzuna koyuyorum biraz kokluyorum rahatlıyorum. Bana iyi gelen bi yönü var bilmiyorum. Başka birini düşünmek bile icimi bulandırıyor. Çocuklarım olsun istiyorum yaşlanmak torun sevmek istiyorum. Esimsiz hiç birini yapamam. Yapmak da istemem.

Keşke biraz bekleseydiniz şimdiden böyle diyorsa aynı evin içine girince nasıl olur bilemiyorum

Aslinda ayni evde olsak oyununa ses etmezdim. Otururdum yanina onu izlerdim. Izlemesem bile arada gelir bakar bi öpücük kondururdum. Hem de gel askim cik desem gec saat bile olsa benle ilgilenmeden uyumaz biliyorum. Telefonda uzayacagini bildigi icin kaçıyor.

Ben de hep oyle hissesiyorum. Ama soğukluk konusu beni geriyor. Araya soğukluk girerse toparlayamamaktan başarısız olmaktan korkuyorum. Eşimi seviyorum ve onla mutluyum. Mutsuzken bile başımı omzuna koyuyorum biraz kokluyorum rahatlıyorum. Bana iyi gelen bi yönü var bilmiyorum. Başka birini düşünmek bile icimi bulandırıyor. Çocuklarım olsun istiyorum yaşlanmak torun sevmek istiyorum. Esimsiz hiç birini yapamam. Yapmak da istemem.
Ozman artık aynı ev içine girin böyle bişeyi herkes yapamaz uzak uzak evlilik artık tam bir aile olun ama bence hemen cocuk yapmayın derim

Ozman artık aynı ev içine girin böyle bişeyi herkes yapamaz uzak uzak evlilik artık tam bir aile olun ama bence hemen cocuk yapmayın derim

Ben kendim cocuk gibi oldugum icin ben de cocuk istemiyorum. Aslinda bana gore esim de cocuk gibi. Dahaa coook firin ekmek yememiz gerek:KK70:

Back