• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı?

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
ARKADAŞLAR MERHABA. bız evlenırken evlılık kanı aldılar herkeste oldugu gıbı hastalık vs bakılması ıcın. neyse bısey cıkmadı tabı evleındık.lakın bu gerızekalılar benım kangurubuma bakmamışlar bıle ne olduguna hatta kımlıgımdede yazmıyo . neyse bıse yok deyıp evlendık bız arkdaşlar ben dusuk yaptım kasım ayında . bıde benım kan gurubum a negatıf amelıyat olcagım gun ogrendım(rahımdeperde) neyse doktor kan uyuşmazlıgınız var dedı ve dusuk yapıyor oldugum gun bana kan uyuşmazlıgı ıgnesı yapıldı bır dgıerkı hamılelıgımı etkılemesın dıe dedıler. ve 5 ydır hamıle kalamıyorum. bgun yarınaderım bıter tekrar denıycez ıns. bu gıbı durumları yasayanlar varmı acaba?

Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var, ama bildiğim kadarıyla ilk gebeliklerde pek sorun olmuyor. Kalbinizi hiç bozmayın, gebelik söz konusu olduğunda, uyuşmazlık testi yaptırırsınız ona göre bir yol izlersiniz.

ARKADAŞLAR MERHABA. bız evlenırken evlılık kanı aldılar herkeste oldugu gıbı hastalık vs bakılması ıcın. neyse bısey cıkmadı tabı evleındık.lakın bu gerızekalılar benım kangurubuma bakmamışlar bıle ne olduguna hatta kımlıgımdede yazmıyo . neyse bıse yok deyıp evlendık bız arkdaşlar ben dusuk yaptım kasım ayında . bıde benım kan gurubum a negatıf amelıyat olcagım gun ogrendım(rahımdeperde) neyse doktor kan uyuşmazlıgınız var dedı ve dusuk yapıyor oldugum gun bana kan uyuşmazlıgı ıgnesı yapıldı bır dgıerkı hamılelıgımı etkılemesın dıe dedıler. ve 5 ydır hamıle kalamıyorum. bgun yarınaderım bıter tekrar denıycez ıns. bu gıbı durumları yasayanlar varmı acaba?

bizdede kan uyusmazligi var.6.haftada kanamam olunca igne yapildi.normal sartlarda 28.haftada yapiliyor igne.2 hafta sonra bana tekrar edilecek.bu haftaya kadar da bi kez indirek combost testi yapildi.kan uyusmazliginda dikkat edilmesi gereken kanama olursa gebelikte takip eden 72 saat icinde bu ignenin yapilmasi gerekir.doktorunuzun kan grubunuzu ilk muayenede ogrenmesi gerekirdidevlet hastanesjne gidyiyorum ben her muaneden once geeerekli bilgileri aliyorlar

bende 9 aydır evlğim ve daha dun öğrendim uyuuşmazlık oldugunu aslında evlenirken dr sölemsi gerekiyo boşunmı o tahlilleri yaptırıoz ..her neyse hiç endişelenme düşükten sonra belli bi süre vücud dinlendiri kendnii sabret oluur allahın izniyle

Son düzenleme:
"gerizekalılar" demişsiniz. sonra kimliğimde de kan grubum yazmıyo demişsiniz. siz dahi kan grubunuzu bilmiyorken kimliği veren nerden bilsin? hadi şimdiye kadar kan vermedin, en kötü lisede kan grubunu isterler, hadi onu da es geçtin de hiç mi merak etmedin be kardeşim...

Bizde de var kan uyusmazligi cnm korkulacak bise olmuyor 2.bebegi korumak icin zaten igne yapiliyor.benim 8.haftada gecirdigim kanama sonucu 1. Igne yapildi.indirekt croombs testi de yapildi 24.haftada o da negatif cikti.simdi 28.haftada yeniden igne yapilmasini bekliyoruz.

bızımde esımle aramızda kan uyusmazlıgı var bende 0rh- esım ıse Brh+ ayrıyetten akdenız anemısı var ve ınanmayacaksın ama benımde rahımde perde var ve ben bunu hamılelıgımde ogrendım benım bebegım ıkızdı bırı hıc gelısemedı ve 16 haftalıkken dusuk yaptım ama oglum 37 haftaya kadar zar zor dayandı oda sureklı erken dogumu engelleyen ılaclar progestan+ sureklı yatıyordum cok zor bı hamılelık gecırdım ben 7aylık hamıleyken kan uyusmazlıgı ıgnesı vuruldum eger oglumunda kan gurubu negatıf olmasaydı dogumdan sonra oglumun kanı ya ıgne vurulacaktı yada komple degısecektı :( allah yardımcın olsun cok zor pekı rahımdekı perdeyı aldırdınmı? eger aldırdıysan zor bı operasyonmu?

Back
X