bu tepkiyi verdiricek bir şey göremedim olayda buaradaÇüüüüşşşş diyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tepkiyi verdiricek bir şey göremedim olayda buaradaÇüüüüşşşş diyorum sadece
Bir de hamile misin? yazık o bebeğe.. yuh olsun sana ve koca dediğin embesilecocuğumun geleceği için o soyadına ihtiyacım var
Tabii canim yazım, olaylar, kuaför detayları paylaşılamayan kocis kalıbımı basarim ki oAy bu o delimi
Evet ta kendisi,ismi de Emel.Yeni üyelik alıp gelmiş.Tabii canim yazım, olaylar, kuaför detaylarız paylaşılamayan kocis kalıbımı basarim ki o
Bu o olsa gerekBiz Melda'ciyiz,hadi başka kapıya.
bu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olurKiz tarafida biliyodur emin ol
Karisi nisani basip zina davasi acsaymis adamin donuna kadar alsaymis ozaman burda cemkirirmiydi acaba merak ediyorum
Ne eşi be,ne eşi?bu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
Gerçek adını bilmiyorum. Birkaç kere gelip konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsamEvet ta kendisi,ismi de Emel.Yeni üyelik alıp gelmiş.
Evli adama kanca takan yuva yıkmak isteyen birine herkes bu tepkiyi verir.bu tepkiyi verdiricek bir şey göremedim olayda buarada
Pardonda siz kim? Ben kadinin kocasindan bahsettimbu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
sokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlarYazık sizi yetiştirene, resmen ben utandım. Sokağa çıkmaya yüz bırakmamışsınız ailenizde, bir de boy gösterip nişan mı yaptınız metresi olduğunuz o herifle?
Ne meraklısınız milletin kocasını ayartıp, boşatmaya. Tabi haklısınız, bekarlar size bakmaz. Ancak heyecan arayan evli gavatlar sizin gibilerin peşine düşer.
Melda'nin ismini bile kıskanıyor,benim adım Emel daha güzel bi kerem demişti.Gerçek adını bilmiyorum. Birkaç kere gelip konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ağlayanın malı gülene kalmazmisbu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
Kesin oyledirsokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlar
Yok be hamile değil konuyu okuyun çocuğum olmasını istiyorum yazmışBir de hamile misin? yazık o bebeğe.. yuh olsun sana ve koca dediğin embesile
hehe alırAy sizin eğitimsiz olduğunuz, diğer kadının ise eğitimli olduğu çok belli.
Sizin sözde düğünün videolarını - fotoğraflarını alıp, iyi bir tazminat davası açar. Donunuza kadar alır
Allah nazardan saklasın ne diyeyim, mezhepleri pek genişmiş.sokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlar
Gurur duyulmayacak gibi değilsin kisokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlar