- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.179
- 44
Yok beaaa,aşiret mtresi mi ki bu?Sallayıp duruyor işte.800 gram altınını, kk logosu ile fotoğrafını çekip göndermeni bekliyoruz.
Ahahaha hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok beaaa,aşiret mtresi mi ki bu?Sallayıp duruyor işte.800 gram altınını, kk logosu ile fotoğrafını çekip göndermeni bekliyoruz.
Ahahaha hadi bakalım
500 kişi ve 800 gram.O 500 kişilik yakınlarınızdan oluşan devasa büyüklükteki sözde nişan merasiminizde “evli adamla evlenilmez” diyen bir tane akıllı insan yok muydu?
La neden tutamayacağın sözler veriyorsunAtsana lütfen lütfen söz linclemeyecegim
Birtek mal değil ki kaçırdığı kadının kocasinida çalmışOna mal kacirma denir. Ispat ettigi gibi kicinda ki donna kadar alir.
Adam daha boşanmadan nişan yapmış. Arsiza hak hukuk işler mi? Lagimlarinda bogulasicalarKeşke boşanma sonrası kadınlar kadar erkeklere de bir süre evlenmek yasak olsa.
altınları görmek içinLa neden tutamayacağın sözler veriyorsun
Konu fake raad ol Hizum.Adam daha boşanmadan nişan yapmış. Arsiza hak hukuk işler mi? Lagimlarinda bogulasicalar
Takıntılı hale getirmişsiniz kadını, vay bee kadını merak ettim, arkasından bu kadar sövdügünüze göre asil biri olsa gerekkendisi yüzünden nikah tarihi alamıyoruz 500 kişilik nişan yaptık ki uzak akrabaları çağırmadık cümle alem biliyo artık bizi ama kendisi kokarca aklınca nikah kıymadan mutlu olamıycaz zannediyor boşanmıyo bi türlü neymiş boşanmıycakmış mutlu olmamıza izin vermiycekmiş bu kadar aptal bi kadın
aklınca nikah olmadan mutlulu olmıycaz zannediyo kendisi kıymışta nolmuş sanki yazık evliyken saç baş birbirinde gezerdi ayrılınca kuaför yüzü gördü geri döner belki diye yazık artık ben varım dönemez tatlım keşke kuaföre evlilik hayaın varken gitsymişsin belki küçük bi ihtimal kocanı benden koruyabilirmişsin hahahkdkds
neyse düğün yapıp artık herkes duysun bilsin istiyorum çocuk düşünüyoruz çünkü ama bu kadın boşanmıyor bir türlü dilediği kadar nafakadan tut neler teklif etti kocam ama tık yok
aklınca bana hodri meydan diyo rezil
mutlu olamıycaz kocası onu özler belki zannediyo kırmızı rujlar sürünüp kuaförde fön çekirip kocamla konuşmaya geliyo o kadar aciz bi kadın erkek elde sadece fönle tutulur zannediyo soradan bile görememiş banel insan o kadar varrroşki kırmızı dantelli saten gecelik giyiyor kocama fotoğraf atıyor mahkemeden 2 hafa sonra cidden çok komik biri bide kendini bi bok zannediyo bilgili okumuş aklınca ben okumamış halimle ondan çok kazanıyodum üniversite mezunuyum ben diye kendini yırtıyo yazık jksajjskdkalslsl
nasıl boşar bu kadın bu adamı çoluğa çocuğa karışmak isiyorum artık bu kıskanç görmemiş sonradan sıkınyı çıkarmaya kalkar sonra hamile hamile onu yolarım çok iyi biliyorum keşke buraları okusan beni her yerden engelledin korkak biliyosun başa çıkamayacağını kocan adını duyunca öğürüyo pardon olmayan kocan 16mm safiye maşan ve şeker pembe rujun bok sarısı sonradan özenme saçlarınla kırmızı dantelli banellik abidesi geceliğini giyip kocamı nasıl azdırırım diye googledan araştırma yap eline daireler çiz belki o zaman olur dedeannenden avratlık tavsiyeleri al ahhaahahks
korkak heryerden engelliyor bide ahahhaah işyerindede güvenlikler var beni almıyolar içeri onlara bile adımı duyurmuş
ama artık keşke anlasa herkes arık yoluna bakıyor cocuğumun geleceği için o soyadına ihtiyacım var ama anlamak istemiyor
Ama yaşayan biri yazmış yukarıda. Hadi bu troll. Ama yaşayan bir sürü insan var. Onlar için yazdım canım.Konu fake raad ol Hizum.
işte 800 gram altınım diye boşluğu gösteriyomuş dldjskshGelin evi mi
Gerçekten çok var böyle pislikler.Ama yaşayan biri yazmış yukarıda. Hadi bu troll. Ama yaşayan bir sürü insan var. Onlar için yazdım canım.
Olabilir Böyle tipler şu bütün iğrençliği gözler önüne seren gündüz programlarına çıkıyor.Yakında Buda çıkar.Bu tarz yazabilen birinin kesin ilk vukuatı değildir sonrasında bir sürü telefon gelir filanBelki bilmiyorlardı yazik insanlara
Sanki asiret paketi almışişte 800 gram altınım diye boşluğu gösteriyomuş dldjsksh
Ailen senden kurtulmak için üstüne 800 gram altın bile vermiş ama o nikah kıyılamayacak bilin bakalım ne eksik insan evladını seçerek dünyaya getiremiyor işte ne yaparsın düşünsene milyonlarca sprermi geride bırakıp kazanan kişi sensin! Ben böyle adaletinevet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
ay aşiretlermi altın takıyor sadece siz nerede yaşıyosunuz ya vanezuela falan mıYok beaaa,aşiret mtresi mi ki bu?Sallayıp duruyor işte.
aşirette bu kadar altın takılır da evli adamla nişan yapana değil tabi aman neyse fake hikayesiyle yeterince oyalandım bakayım başka ne konular varSanki asiret paketi almış