Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona sormuyor benim gibi fukaraya soruyorKız metrese sorsanıza 800 gram altını olan gram fiyatını da bilir
Tek mal varlığım alyansim,o yüzden takip etmiyorum.Biz fakiriz yaa
Yok kuzum milletin erkeğine göz dik onunla kuyumculari soy kaçarken polise bı göz at yala aklını başından al hapishaneden siyirp timarhaneyi boylarsin ha demiş olayimmbanlanmaktan yoruldum der paylaşamıyorum resmen illa kocamla kv yüzünden kavga ettik nasıl gönlünü alırım başlığı açmammı gerekiyor banlanmadan huzurlu yaşamak için burada ben çözemedim hep sıradan ot gibi yaşayanlardanmı olucaz bu hayatta doğru olabilmek için akjsjksksa
Valla benimde kumam var ama kocamı bırak felan dese al tepe tepe kulln. boklu donlarını birazda sen yıka derim. Sizinki nie inada bindirmiştiktok kullanmıyoruz arkadaşlarımız tanıştırdı
oyyyTek mal varlığım alyansim,o yüzden takip etmiyorum.
Kız acaba rüya görmüş olmasınO 500 kişilik yakınlarınızdan oluşan devasa büyüklükteki sözde nişan merasiminizde “evli adamla evlenilmez” diyen bir tane akıllı insan yok muydu?
Kendine mi sordunçok uğraştınmı bulmak için
linç yemeyeceğimi bilsem instagram verirdim görürdünüz hatta gelin evine kaılıcam nikah olunca hajsmaskkdllaKız acaba rüya görmüş olmasın
800 gram altınını, kk logosu ile fotoğrafını çekip göndermeni bekliyoruz.çok uğraştınmı bulmak için
Hah tam senin IQ seviyene uygun bi programlinç yemeyeceğimi bilsem instagram verirdim görürdünüz hatta gelin evine kaılıcam nikah olunca hajsmaskkdlla
yastık altında saklamıyoruz canım bankalar neden var800 gram altını kk logosu ile fotoğrafını çek gönder bakalım .
8 gram bile yoktur ahahahah
Ona mal kacirma denir. Ispat ettigi gibi kicinda ki donna kadar alir.bu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
Tamam la nişan da çekilen resimlerden biri paylaşsana görelimlinç yemeyeceğimi bilsem instagram verirdim görürdünüz hatta gelin evine kaılıcam nikah olunca hajsmaskkdlla
Atsana lütfen lütfen söz linclemeyecegimlinç yemeyeceğimi bilsem instagram verirdim görürdünüz hatta gelin evine kaılıcam nikah olunca hajsmaskkdlla
İşte vizyonlinç yemeyeceğimi bilsem instagram verirdim görürdünüz hatta gelin evine kaılıcam nikah olunca hajsmaskkdlla
Belki bilmiyorlardı yazik insanlaraGerçek olamazsınız.Çok iğrenç…Eğer gerçekse de senin kocan yok hatta bizim toplumda senin gibilerinin ismide vardır.Hadi sizin hiçbirşeye saygınız yok o nişana gelen 500 kişiye ne demeli?