- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.323
Senin burda kıvranmanı saglamış, sahi ne yüzle cıkıyorsunuz ınsan içine anlatır mısınız?ne asili kınalı yapıncak gibi ossura osura yürüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin burda kıvranmanı saglamış, sahi ne yüzle cıkıyorsunuz ınsan içine anlatır mısınız?ne asili kınalı yapıncak gibi ossura osura yürüyo
Eee ev alsalar ne olacak nikahsız olduğun için ve o nikah hiçbir zaman kıyılamayacağı için o evde bir metrekare bile hakkın olmayacak AŞKOev bile aldılar serdivandan ahahhshhaksjs herkes kiraya ve iki burma bilezikle evlenmiyo
Aynen aç karnimiza doyuralim düğün var dediler geldik demişlerdir ..anası zaten yarısını takmış o zaman diğer yarısida babasından çöp teneksi avrat olacak deyuKız seninle dalga geçmek için gelmiştir onlar.Evli adamla nişan yapıp utanmadan ortalıkta oynuyor diye
Her şeyin bir ilki varKonu umarım sahtedir, bu kadar seviyesiz birini hiç görmedim daha önce
Buna beyin nakletsen yabancı cisim diye nakil reddi olur.Beyin nakline ihtiyacın var mı
yüzde yüz ya.. eğer doğruysa kesin" kim bu arsız gidip görelim bakalım" diyip nişan boyunca da dalga geçmişlerdirKız seninle dalga geçmek için gelmiştir onlar.Evli adamla nişan yapıp utanmadan ortalıkta oynuyor diye
Allah iyiliğini versin.Buna beyin nakletsen yabancı cisim diye nakil reddi olur.
Allah ıslah etsin demeli bunlara..hemde en cafcaflisindanAllah iyiliğini versin.
Acaba bu bnm 7 yıldır boşayamadığım p. Vnk kocanın sevgilisi mionun sevgilisinin adında emeldiiii...Cinsiyetimin kadin olmasi haric baska hicbir meziyetim bulunmadigindan bana takilan altinlarin gramiyla ovunuyorumdur...
Emel her yazdiginda ortamin seviyesi bir kat daha dusuyor
O da mal.Birtek mal değil ki kaçırdığı kadının kocasinida çalmış
Amin bunların yüzüne tükürsen rahmet yağıyor derlerAllah ıslah etsin demeli bunlara..hemde en cafcaflisindan
Ne yani adamın 3 yolluğu bu şimdi emelAcaba bu bnm 7 yıldır boşayamadığım p. Vnk kocanın sevgilisi mionun sevgilisinin adında emeldiiii...
Kız buldum seni,,,,, sana demişti ya karımı boşuycammm ama bnden ayrılmıyor,,,, sahte dava dosyası bile hzrlmştı,,,, ama bna çocuk yapalım diye yalvarıyordu,,,, sonra ne mi oldu,,,, bn öğrendim kıçına tekmeyi vurdum.... çok yalvardı intihar edicem diye,,,, çarşıda üstünü başını yırttı yerlere yattı, yuvamı kurtarın diye ağladı,,,, bnm ne güzel evim, ne güzel karım varmış, ne güzel çocuklarım varmış yuvamı bna geri ver allahım dedi... Sonra babasının evine yolladım,,, hımmm dmk sen aldın n,,, ama eski karısı bnce rahatsız etmiyor,, o seninle evlnmemek için şimdi sana oyun oynuyor..@emel5403
Gitti emel...
Yemedi dimi eemeelll
Ne oldu çöp teneksi....
Yallahh dedim sana
Afferinnmn lafa gel iste
Az bile vermiş annen. Seni alan adama 4 kilo altın verse yine az. Ama bak süslenip püslenip koynunada girsen, altında versen, karısı boşamadıktan sonra anca avcunu yalayabiliyorsun400 annem taktı bütün altınlarını verdi bana
Ama evlenemiyorsunuz naber? Bu erkeğin karısı olamıyorsunuz. Yasadışı ilişki yaşadığı metresi olabiliyorsunuz sadece. Kadın sizden güçlü, ol demeden olmuyor. O isterse boşanır istemezse boşanmaz. Karısı belirliyor sizin konumunuzu. Metres olmanıza ve bundan sonra da metres kalmanıza karar vermiş.insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence