Eşiyle evime geldiğinde özelimi ortaya döken kuzenim sizce bu hareketinde amacı neydi?

Aman böyle akraba olmaz olsun. Arada kan bağı var diye, adı akraba diye de böyle insanlarla görüşmek zorunda değiliz.

O zaman daha fena sakın görüşmeyin bunla, zihniyeti berbat , o dahi yapıyor dediği şey ayda yılda bir sizin keyfiniz bu da kimseyi ilgilendirmez.
Alkol kullanmak tek başına bir insanı iyi veya kötü yapmaz.
Aklı sıra kocasına kendini ispatlayacak densiz.

Aaa şimdi fark ettim hızlıca okuduğum için. Nasıl yani şişe buzdolabında değil, elbise dolabında mi saklıydı?

Yok ya su ikram ettim tüm dolapları , elbise dolapları demiş virgül koymadığı için sanki ben öyle anladım en azından,kuzen evdeki tüm dolapları açmış ama şişe hangi dolaptan çıkmış onu bilemem tabii .

Aaa şimdi fark ettim hızlıca okuduğum için. Nasıl yani şişe buzdolabında değil, elbise dolabında mi saklıydı?
Elbise dolabı değil genel kullandığım plastik tabak vs böyle şeyler olan başka bir dolaptaydı ahşaptan kapaklı içindeydi o kadar içmiyorumki yani alkol oranı yüksek bozulmaz zaten, soğukta olmasın diye öyle bıraktım unutulmuş gibi yani. Karanlık ve serin diye onu seçtim. Şuan konduğu yer değilde kuzen diyip onca sene içimde tuttuğum kişinin şu hareketine yanıyorum daha çok birazda kendi saflığıma...Bu arada buzdolabıma bile baktı bulmak için ben de saf sanıyorumki hani nasıl dolap yeterli mi iyiliğime bakıyor alakası yok buzdolapta bulamayınca diğer dolaplara koşturdu. Kötü insandan nefret ediyorum hep şeytanlık. Aslında ben uzak duruyorum hep ama annem yüzünden hep akraba vs diye diye bunlara maruz kalıyorum.

Anneniz yüzünden böyle bir kuzene, akrabaya maruz kalmak zorunda değilsiniz. İfadeniz sert olsun, sınırınızı koyun bir daha evinize gelmesin. Terbiyesiz , dengesiz kadınmış. Aklınca kendini hafifletecek eşine, bak kuzenim de içiyor ben niye içmeyeyim tek ben mi içiyorum gibi çok saçma bir durum ya. Kime ne yani? İster içersin ister içmezsin

ayyyy imdaatt bu nasıl bi saygısızlık böyle? Aman yarabbi düşman başına. dolaplar düzenli mi diye de bakılmaz. Her şekilde rezil bi hareket. kendi yanlışını örtmek ya da unutturmak için seni harcamış. Uzak durulmasi gereken insan tipiiiii

Alkol herkesin kendi tercihine kalmis bisey bizde esimle senede bir büyük aile yemeklerinde sadece yarin kadeh bisey eşlik ederiz okadar.. dolapları açıp karştırması ayıp hemde çok ayıp.. bunu kuzeninle yüz yüze ve ilk son kez konuşmalısın. Ayrıca bu sana kalmıs bişey başkalarının ne düşündüğü umrunda olmasın. Eğer eşi istemiyosa yapacak bişey yok ona göre ikisi de eş adayı seçecekti yani. Ben daha çok dolapları karıştırmasına takıldım çok ayıp bişey ben milletin evine gidip oturunca bi küçük cam şekeri alırken bile bitane alabilirmiyim canım diye soran birisiyim bu davranışlara çok dikkat ederim. Yıllar önce bi arkadaşım dolabımdan bi üst gördü aldı vermedi ve sonra evdeki dolapları karıştırmıştı tamamen kontağımı kesmiştim. Saygısızlık bu.

Ben bu kadarının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Sizde içten içe biliyorsunuzdur o anda fesatlık peşinde olduğunu ama hayır diyememişsinizdir. Nitekim gösterdiğinde ki tavrınızdan belli, hala burada evime almamayı düşünüyorum demenizden belli. Alkol şişesini bulup göstereceğini tahmin edememiş olabilirsiniz ama buzdolabını açtığında yeterli mi diye düşünmek iyilik değil bu arada.

Alkol tüketmek saklanacak bir durum değil .Ben sevmem , tüketme alışkanlığım yoktur ama rahatça içseydim de öncelikle benden izinsiz dolaplarımın karıştırılmasına ayar olurdum.Sonra da eşine göstermesine ayar olurdum.

Çünkü eşi alkolü sevmiyor ve amaç seni de kötü göstermek.Bu hiç iyi niyetli bir davranış değil.Millette ar damarı kalmamış

O şişeyi eline alıp ağzını açtığı an elimin tersiyle bir tokat aşk ederim yıldızları saydırırım adama, bu ne terbiyesizlik, kime ne içtiğin içkiden, fazla sessiz kalmak iyi değildir her konuda bu böyledir.

çok haklısınız bu ayıp değil ama demekki sakladığınız gizli bsey olsaydı ortada kendini masum göstermek için sizi kötü gostercekti böle bi insana hayatta güvenilmez bnde sizin gbi düşünüyorum böle bi insanı evime sokmak istemezdim

Birdaha gelme değil anında kovmaliydin düzenine bakmak için bile açamaz. Sende yapistirsaydin lafı senin kadar müptela değilim ayda yılda bir içiyorum diye. Beni küçük gostermeye çalışanı( ki gereksiz utanmissiniz bunda utanacak birşey yok) ben daha çok ezerim.

yani dolapları ne hakla açabiliyor? düzenli mi diye bakıyor sandım demişsiniz. çok fazla gereksiz bir laubalilik yok mu aranızda? benim özel çekmecemi eşimin açmasına bile uyuz oluyorum.
kime ne ?

yani dolapları ne hakla açabiliyor? düzenli mi diye bakıyor sandım demişsiniz. çok fazla gereksiz bir laubalilik yok mu aranızda? benim özel çekmecemi eşimin açmasına bile uyuz oluyorum.
kime ne ?
Çok haklısınız ben çocukluktan beri çok samimi olmasakta arkadaşız ya hani neden kötülüğümü düşünsün ya da istesin derdim ama bariz istiyormuş bense enayi gibi uyumuşum. Diğer hareketlerini de şimdi süzdükçe düşündükçe bunu doğruluyor sigara içiyor ve ben içmeme rağmen uzatıyor bu kadar kötü olabilir mi bir insan ya beni de alıştırmak için çabalar mı yazık be. Annem baş suçlu o hep beni çekiyor ben uzak durdukça arasana onu bile diyor tahammül edemiyorum ama uzaklaşacağım başka çaresi yok bu işin.

siz niye şişeyi alkolikler gibi sakladınız ki?
kuzeninize gelince daha dolapları açarken hayırdır diyecektiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…