- 16 Ekim 2018
- 96
- -67
- 88
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Dolapları açmak fln nasıl bı karakter bu? Öyle şey mı olurKuzenim evime 5 dakikalığına uğradı benim alkol aldığımı biliyordu ama yani belki yılda 2-3 kez. Kendisi de alıyor ama eşi hiç istemiyor araları bozuk. Evime geldiler su vs ikram ettim o ara hemen tüm dolapları elbise dolapları açmaya başladı, sağı solu karıştırdı benim alkol şişemi bulup eşine gösterdi bak o da içiyor dedi. Ben ayda yılda bir alıyorum onu alalı 6 ay olmuştur dedim ama benim özelime burun sokup beni açıkçası alkolü hiç sevmeyen birisine eşine onun ailesine vs herkese kötü gösterdi insanlar hemen kötü gözle bakıyorlar kötülüyorlar. Dolaplara bakarken düzenli mi diye açıyor herhalde sanmıştım meğersem şişeyi arıyormuş. Bir daha evime sokmayı düşünmüyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz, böyle hareket yapan bir kuzenden hayır gelir mi?
Düzenli diye bakması da normal olmaz. Ben birdaha evine almam. Ne densizlikKuzenim evime 5 dakikalığına uğradı benim alkol aldığımı biliyordu ama yani belki yılda 2-3 kez. Kendisi de alıyor ama eşi hiç istemiyor araları bozuk. Evime geldiler su vs ikram ettim o ara hemen tüm dolapları elbise dolapları açmaya başladı, sağı solu karıştırdı benim alkol şişemi bulup eşine gösterdi bak o da içiyor dedi. Ben ayda yılda bir alıyorum onu alalı 6 ay olmuştur dedim ama benim özelime burun sokup beni açıkçası alkolü hiç sevmeyen birisine eşine onun ailesine vs herkese kötü gösterdi insanlar hemen kötü gözle bakıyorlar kötülüyorlar. Dolaplara bakarken düzenli mi diye açıyor herhalde sanmıştım meğersem şişeyi arıyormuş. Bir daha evime sokmayı düşünmüyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz, böyle hareket yapan bir kuzenden hayır gelir mi?
İyi niyetli düşünmek istedim ondan ama cidden bu insanlık değil ben daha onun dolap kapağına bile ne elledim ne de sormadan ellerim. Bu saatten sonra mesafeli olurum, uzak dururum artık o fırsatı vermeyeceğim.Düzenli diye bakması da normal olmaz. Ben birdaha evine almam. Ne densizlik
Seni ilgilendirmez, alkol içerim ya da içmem sen nasıl benim dolabımı karıştırırsın, ne cüretle beni eşine kötülüyorsun kendinle kıyaslama yapıyorsun derim. Bir daha da evime almam. Sınırımı koyarım.Kuzenim evime 5 dakikalığına uğradı benim alkol aldığımı biliyordu ama yani belki yılda 2-3 kez. Kendisi de alıyor ama eşi hiç istemiyor araları bozuk. Evime geldiler su vs ikram ettim o ara hemen tüm dolapları elbise dolapları açmaya başladı, sağı solu karıştırdı benim alkol şişemi bulup eşine gösterdi bak o da içiyor dedi. Ben ayda yılda bir alıyorum onu alalı 6 ay olmuştur dedim ama benim özelime burun sokup beni açıkçası alkolü hiç sevmeyen birisine eşine onun ailesine vs herkese kötü gösterdi insanlar hemen kötü gözle bakıyorlar kötülüyorlar. Dolaplara bakarken düzenli mi diye açıyor herhalde sanmıştım meğersem şişeyi arıyormuş. Bir daha evime sokmayı düşünmüyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz, böyle hareket yapan bir kuzenden hayır gelir mi?
Çok şükür iyi bilinen birisiyim ailelerimizde öyle bilir sever o yüzden bildiğin baksana o dahi yapıyor manasında kullanmış bu durumu açıkça. Beni bu kadar önemsemeden gömmeye çabalaması o da ayrı tiksinç sözde akraba işte...Sizin şişeyi gösterip aaa bak o da içiyor mu dedi
Niye sizin şişeyi görene kadar, eşi dünyadaki tek içen kendi karısı mı sanıyormuş ,manyak mı ne , isterseniz her hafta alırsınız ( sağlığa zararlı) kimseyi de ilgilendirmez .
Görüşmeme kararınız isabet olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?