- Konu Sahibi Gocmenkizi7763
- #21
Yat kalk sükret ki kimyasal gebelikmis. Sakin cocuk falan dusunme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki. Eş ya. Yani ne bileyim ne demek rol yapıyorsun? İnsan bunu nasıl kondurabilir? Yani hadi aklından bu geçti ya gerçekse diye düşünmez mi insan? Merhametsiz insandan korkarım ben. Her şey düzelir de insanın kalbine sonradan merhamet konmaz. Hastayken yanımda olmayacaksa ne halt yemeye koca ettim derim yani.Sokakta tanimadigim birini hasta gorsem kaldirir hastaneye gotururum. En kotu ambulans cagiririm.
Merhamet, evlilikte sevgiyle aynı ölçüde olmasi gereken duygu benceTabi ki. Eş ya. Yani ne bileyim ne demek rol yapıyorsun? İnsan bunu nasıl kondurabilir? Yani hadi aklından bu geçti ya gerçekse diye düşünmez mi insan? Merhametsiz insandan korkarım ben. Her şey düzelir de insanın kalbine sonradan merhamet konmaz. Hastayken yanımda olmayacaksa ne halt yemeye koca ettim derim yani.
Ben sizi ve eski konunuzu hatırlıyorum.İkimiz de aynı okulda öğretmeniz. Urfada görev yapıyoruz. Eşimde öfke kontrol problemi var. Üstelik rehber öğretmen. Karakteriyle tamamen zıt bir mesleği var.
Hepinize çok teşekkür ederim. Bugüne kadar hep yuvamı kurtarmaya çalıştım ama.. Artık ne umudum kaldı ne de gücüm.