Eşiyle aynı evde iki yabancı olan var mı..

Büyük bir güvensizlik var. Adam, hastasınız ama size inanmıyor. Siz eski sevgilisi değil eşisiniz... 6 ayda neler oldu bu hale geldiniz? Hep mi böyleydi?

Esiniz olacak adamin mayası bozuk, yüz yıl da terapi görse bir arpa boyu yol kat edemez, boş yere ömrünüzü çürütürsünüz. İmkanınız varsa açıklama bile yapmayın, direk verin avukatınıza sizin adınıza konuşmayıda, boşanma işlemlerini de başlatsin.

Hiç öyle terapist merapist diye cicili bicili laflar edemicem sana,derhal ayrıl bu heriften!6 ayda şu yaşadıklarına bi bak.Hafsalam almıyor nasıl hamile kalıyorsun bu pislikten?Bu zorbalığı,dayağı,küfürü reva mı görür oldun yoksa kendine?Silkelen kardeşim silkelen kendine gel!

Eşinizin size karşı insanlığı da, merhameti de yok.
Tansiyonunuz düşmüş, o sırada yüzünüz hayalet gibi bembeyaz olmuştur, nasıl bir eş buna kayıtsız kalabilir ve evden çıkabilir?!
Ya Allah korusun sizin orada tansiyonunuz çok düşseydi hastahaneye bile gidemeseydiniz ne olacaktı?
Size hem fiziksel hem psikolojik şiddeti var, ilgilenmiyor, hastayken kapris yapıyorsun diyor.
Ve bence eşiniz sizi hiç sevmiyor.
Ama bana ayrılmazsınız gibi geliyor.Çünkü bir konunuz daha varmış.Ve yeni kimyasal gebelik geçirmişsiniz, demek ki ne olursa olsun cinsellik devam ediyor.
İşte neden demek istiyorum, neden bunları kabul ediyorsunuz, gerçekten anlamıyorum..
Ama gene de diyeceğim tabi ki; ayrılın, ayrılın, ayrılın.

Size siddet uygulayan adam hastaliginiza inansa ne olur ki?
Oncelikle korunun mutlaka. Bosanin diyecegim ama nedense sizin bu dusunceye meyledeceginizi sanmiyorum.

Iyiki kimyasal ya hamile olduğunu öğrenseydin cocuk planını cok ileri at

Aynen katılıyorum. Normalde bir şans verme taraftarıyım evliliklere. Ama siddet küfür var. Üstelik bu gebelik te ilerde yaşayacaklarınizi yine görmüşsünüz.. Ayrılın.. Cok gecmis olsun

Çok
Çok üzüldüm kaç senelik evlisiniz

6 ayda bir insan nasıl değişebilir bu kadar yada 6 ay önce nasıl anlamadınız anlıyamadım. Şuan sizin mıç mıç aşk yaşamanız gereken dönem ve küfür hakaret havalarda uçuşuyor. Çocuk yok çalışıyorsun seni bu adama mecbur eden ne? Ne yapması lazım daha merak ettim.

Böyle sorumsuzluk gaddarlık görülmedi. Insan sokakta birini zor durumda gorse bile gidip yardim eder. Ki siz bide kimyasal gebelik geciriyosunuz. Bunun psikolojisi zaten yetiyo insana bide esinizin davranisi hic hos degil. Sizden ricam nolur boyle adamlara daha fazla katlanmayin. Siddet var bi kere isin icinde . Cok yazik. Belkide onun yuzunden bebeginizi dusuruyosunuz..

Bu sadece aynı evde iki yabancı olmak değil ama çok daha fazlası. Ne kadar kötü kalpli bi eşiniz var zerre insanlıktan nasibini almamış. Fiziksel psikolojik her türlü şiddeti görüyorsunuz bu hödük şimdi gelip özür dilese ne olur mesela,hangi birini tamir eder ki? Çocuk yokken bu evliliği bi gözden geçirin bence zira bu yaşadığınız kabustan başka birşey değil bence.

İkimiz de aynı okulda öğretmeniz. Urfada görev yapıyoruz. Eşimde öfke kontrol problemi var. Üstelik rehber öğretmen. Karakteriyle tamamen zıt bir mesleği var.

Yemişim onun rehber öğretmenliğini. İnsan olsun bence ki belli ki değil. Kimyasal gebelikmiş ya gerçekten hamile kalsanız bu adamdan? Allah korumuş bence sizi.

Aynen katılıyorum. Normalde bir şans verme taraftarıyım evliliklere. Ama siddet küfür var. Üstelik bu gebelik te ilerde yaşayacaklarınizi yine görmüşsünüz.. Ayrılın.. Cok gecmis olsun

Evlilikte iyi bir şey yok ki.
Ama ben konu sahibini biraz kabullenmiş gördüm.
Başlıkta bile sadece evde iki yabancı demiş.
Yabancı biri bu sayılanlardan sadece bizi tartaklamayı yapsa hepimiz soluğu karakolda alırız ve o yabancıyı şikayet ederiz.
Ama konu sahibi bu yapılanların üstüne bir de hamile kalmış.Çok şaşırdım.
Umarım konu sahibi G Gocmenkizi7763 buradaki yorumları okuyup biraz içsel sorgulama yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…