Eşiyle aynı evde iki yabancı olan var mı..

Kesinlikle. Adam bildigin merhametsiz

Esiniz olacak adam musveddesi, kadınların şeytan olduğunu dusunen tayfadan. Dolayisiyla hasta olsanız inanmaz, sorununuzu anlatsaniz yalan der, entrika der. Bu adama isteseniz de anlatamazsiniz gerçeği. Eski kafa bile denemez, hastalıklı bir düşünceye sahip. Kadına acinmaz diyenlerden yani.

boşan.
adam seni sevmiyor.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun o kimyasal gebeliği bende bilmeden yaşadım ve 20 gün sürdü ağrı eşiğim çok yüksektir ama o 20 gün ayakta zor duruyordum...

Normal bir hastalığı da geçtim ama siz bir düşük yapıyorsunuz bu nasıl bir vicdansızlik ya !!!

Benim eşimin annesi de sürekli en ufak bir şeyde ayilip bayılıp ağlayıp kendini acindirmis eşimde öyleydi bende dediğim gibi pek ağlamam ,oram buram Ağrısa da başımın çaresine bakarım bı kez ciddi bir sıkıntım oldu sizin gibi aynı tepkiyi verdi barışalım diye yapıyorsun (kanser taraması) yemin ediyorum ağzına tukurdum o oldu .milletin duygu sömürüsünün ceremesini biz çekiyoruz .

Son olarak 3,5 yıldır çalışmıyorum oğlum var onu buyutuyorum yeri geldi duruma göre bir şeyleri erteledik ama asla aldığım bı yiyecek için laf etmedi .Hele siz çalışıyorsunuz hiç ettirmeyin ve bu lafı çok kullanmam ama kimyasal da olsa yaptığım düşükle ,çektiğim acıyla bu denli alay eden bir yaratığa acimazdim lütfen sizde açımayin kurtulun ...

“Bir kere eşininiz sizi öldüresiye dövmüş , sonraki tartışmanızda tokat atmış,saçınızı çekmiş, kolunuzu sıkmış,seninle evlendiği güne lanet ediyor, ailenize ve size ağzı alınamayacak küfürler ediyor,hasta olduğunu söylüyorsunuz inanmıyor, duvarlara konuşuyorsunuz...”Sinir hastası, zamanla düzelir diye kendinizi kandırmaktan vazgeçin,asla düzelmez!Sizin de kendinize saygınız yok maalesef ,olsaydı bir dakika bile durmazsınız. Biz de deli gibi aşık olduk, sevdik ama,bırak şiddeti ilgisiz kalması bile ayrılma sebebimdi.Kendinizi neden hiçleştiriyorsunuz, değersizleştiriyorsunuz?Bence siz de bir psikoloğa görünün, normal değil yaşadıklarınıza rağmen ilişkinizi devam ettirme çabanız.Biraz sert gelebilir size söylediklerim;sizi üzmek için değil kendi varlığınızın bilincine varmanız için yazmak istedim.En güzel yıllarınızı bir psikopata feda ediyorsunuz farkında mısınız!

Ekonomik özgürlüğün var çocuğun yok hemen boşan ardına bakma ki ekonomik özgürlüğün olmasaydı ve çocuğunda olsaydı boşan derdim

İkimiz de aynı okulda öğretmeniz. Urfada görev yapıyoruz. Eşimde öfke kontrol problemi var. Üstelik rehber öğretmen. Karakteriyle tamamen zıt bir mesleği var.
Ilk açtığınız konuya da istinaden de rahatlikla soyleyebilirim ki, ogretmensiniz ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. bir evlat o kadar zor yetistiriliyor ki anne babanizdan gormediginiz eziyetlerinizi gordugunuz bu adama daha fazla katlanmayın. cocuk olmadan sakince yollarınızı ayirin.

Böyle evlilik te böyle koca da olmaz olsun.

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…