Eşinizle yaptığınız aktiviteler

busmai

oğlumla büyüyorum
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
5.375
321
373
Eşinizle birlikte, evde veya dışarda ne tür aktiviteleri paylaşıyorsunuz? İkinizin beraber yapmaktan keyif aldıgınız hobiler, hayata renk katan değişiklikler neler? ,:1hug:

bız herseyı bırlıkte yaparız
yemek, temızlık, ev ıslerı, akraba zıyaretlerı, alısverıs, cocuk bakımı, gezmek, tv ızlemek, uyumak vs akla gelebılecek bır cok seyı bırlıkte yaparız
sadece ayrı ısyerlerınde calısıyoruz ama gun ıcınde defalarca konustugumuzdan artık ısyerınde ıs perıyonu bıle bılıyoruz bırbırımızın

bunlar bızım rutınlerımız ama aksamları cocugu uyuttuktan sonra fırınlanmıs kestane yerken fılm ızlemek, sabahları kahvaltı sırası kavgası ederken yatak keyfı yapmak, soguk havada sımsıkı sarılarak yurumek vs bunlar en cok keyıf aldıklarımız

bizimde hayatımız müşterek...
kuzu erken uyursa çerezleri hazırlayıp yeni bi film takar seyrederiz..
akşamları kızımızla oynarız...
kaçamak yapar sinemaya gideriz..
sanatsal gösterilere gideriz...
alışverişleri her zaman beraber yaparız...
puzzle yaparız sürekli..
birde yeni bi oyuncak aldık gerçek çimentodan ev yapacağız...
eşim ev temizliğine de yardım eder...
nereye gidersek beraber...
zaten aynı yerde çalışıoruz...

Bizim henüz çocuğumuz yok o yüzden dışarı daha sık çıkabiliyoruz. Cumartesi günleri muhakkak sinemaya gideriz. Gezeriz. Dvd de film izleriz. Beraber kahvaltı hazırlarız yemeğe karışmaz ama benimle sofra kurar. Yemeğe çıkarız arkadaşlarımızla görüşürüz. Ama en çok evimizde film izlemeyi severim dizine yatıp izlemeye bayılırım çünkü..

bol bol çocuk sallar uyutmaya çalışırız en büyük aktivitemiz buukaydirigubbakcemile3

esimle ormanda, parklarda yuruyus yapmayi cok seviyorum cunku trafik sesinden uzak, turlu turlu, renkli renkli kuslar oluyor ve cok guzel otuyorlar :) icimiz huzur doluyor parklarda. esim mangal yapmayi sever. beraber alisveris yapmaya bayilirim. bi de birlikte film seyretmeyi ve yemek yemeyi de cok severiz opuyorumnanaktan ama esim aksiyon filmleri bulup izlemek isterse istahim o anda kacar ve yanindan ayrilip kendime baska bir odada romantik komedi film bulur izlerim tek basima!

Esimle biz yaklasik 5.5yildir cikiyoruz ve 5aydir da evliyiz.

Evlenmeden önce senede 1-2 defa görüsebiliyorduk ben yurtdisinda oldugum icin.

Yani anlayacaginiz iki sevgili gibi elele dolasmak,sinemaya gitmek,yemege gitmek yasayamadik.

Simdi ise bunlarin tadini cikarmaya calisiyoruz.

Yemegi beraber yapariz haftanin 3-4günü.

Yemekten sonra cayimizi demleriz ve ya kahvemizi ve beraber tv izleriz.

Tv de bir sey yok ise 51 oynariz,tabi esim binbir hile yaparakboshayallersmile

Sonunda sinirlenirim,oynamam:kedi:

Bazen esim isden gelince disariya cikariz,ya sinemaya gideriz yada yemege.

Pazar günleri ise sahildeyizdir her zaman. Esorfmanlarimizi giyeriz,sahilde cayimizi iceriz biraz yürüyüz yapariz.

Esimin isi su an cok rahat (mevsimden dolayi,turizmci kendisi) ve bazen carsida hal etmesi gereken isler oldugunda beni arar ve beraber gideriz.

iste böyle,zamanimiz güzel geciyor,her zaman her yerde beraber olmasakta beraber oldugumuzda da keyfini cikarmaya calisiyoruzopuyorumnanaktan

bizim hiçbir aktivitemiz yok
haftasonları evdeyken o oyun oynar ben tv izlerim tek aktivitemiz bu
eşleriyle birlikte aktif bir sosyal hayatı olanlara gıpta ile bakıyorum
kıymetini bilin arkadaşlar

yemek yaparız birlikte ev işlerini fln yaparız pc de oyun oynarız sinemaya gideriz canımız sıkılır deniz kenarında bir cafeye gider otururuz

film izlemek eşim film hastası hafta en az 2 filmyerimseniben korku filmi alamıyo zavallım ben korrkuyom diyee delikafaduldeniçi gidiyoo :umursamaz:ama korkuyom napıyım delikafadulden ben savas komık ve duygusal fılmler severım kötükedihüso

bizim evlendikten sonra dışarda yaptığımız aktiviteler azaldı bayağı...maça,sinemaya gitmek, haftada bir gün dışarda yemek yeme gibi etkinliklerimiz vardı. evlenince geçim ve para idaresi ağır basınca zevklerimizden tamamen vazgeçmeden ekonomik çözümler bulur olduka.s
mesela divx filmler hazırlatıyoruz bedavaya:roflol: her hafta en az 2 film izliyoruz evde
önemli maçlarda, lig yayını olan yakın bi dostumuz var nişanlısıyla birlikte bizi davet ediyorlar makara kukara maçımızı da izliyoruzzemuszemus
ayda 1 kere de şımarıklık yapıp dışarda yemek yiyoruz herkesin gönlü oluyo böylece

bizim hiçbir aktivitemiz yok
haftasonları evdeyken o oyun oynar ben tv izlerim tek aktivitemiz bu
eşleriyle birlikte aktif bir sosyal hayatı olanlara gıpta ile bakıyorum
kıymetini bilin arkadaşlar

belki önce sen teklif etsen,birlikte bişeyler yapabilirsiniz.. birisinin atağa geçmesi gerekiyor ve maalesef bunu yapan genelde kadın oluyor. erkeklerin karısıyla gercekten yapmak isteyeceği sosyal aktiviteler kısıtlı sanırım.. genelde film izlemek yazmış herkes..
Ama izlenilen filmler unutuluyor zamanla. daha akılda kalıcı,unutulmaz birşeyleri paylaşmak olsa.. , mesela ne? işte bunu bulamadım..

denedim canım ama omuyo yapmıyo,
1,5 yıllık evliyiz ne yılbaşı kutladık nede yıldönümü nede doğum günü
bu yılbaşında bi yerlere kaçalım dedik plan yaptık sonra boşver gitmeyelim dedi iptal oldu herşey
çok sıkılmaya başladım
bu koca öldürecek beniboshayallersmile

aktivite deyince aklıma bişey geldi ama neyse-tatlicadiarzu-

benim aklıma gelen aktivite dimiiii :):)

eşim çok yoğun çalışıyor
yazık geliyor yorgun argın.
genelde evde zaman geçirmeye çalışıyoruz evde olduğunda. eşim.
film izleriz en büyük zevkimiz bu
puzzle yapıyoruzzz
ve bilği yarışması yapmak nettenn.
hava güzelse onla beraber çıkıp biraz yürüyüş yaparız

yemek yaparız,alışverişe cıkarız, haftasonları eglenmeye gideriz,tavla oynarız,haberlerden sonra gündemle ilgili fikir alısverişinde bulunuruz,spora gideriz bazen birlikte

benim de esimle en cok yaptigim aktivite film izlemek tatlim :lepi: korku filmlerinden ben de artik cok hoslanmiyorum, ozellikle kanli sahneler varsa:umursamaz:

hiçbir aktivite yapmıyoruz tek yaptıgımız pc kendisi bos vaktini dışarıyada arkadaslarıyla geciriyor 1.5 yıllık evliyim 4 aylık bebegim varoturuyorum evde yanlızlıktan bol bol aglama fırsatım oluyor sadece

üzüldüm canım ya..inşallah düzelirsiniz..
baştan beri böyle miydi? sen agladıgın halde hala bişeyler yapmayı teklif etmiyor mu, yoksa agladıgını ona gostermiyo musun?
bu erkekler gercekten cok dusuncesiz ,onlara düşünmeleri gerekeni söylemeden düşünemiyorlar maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…