• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle tanışma hikayeniz ve son durumunuz :):)

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
kızlar herkes eşiyle nasıl tanıştıgını ve şu an ne durumda olduklarını yazsın .. :) açılışı ben yapayım barii :)

ÖNCE HEPİNİZDEN Bİ MAAŞAALLAH ALIYİİİİİİİİİİİİM :D

Geçen sene kuzenin nişan için ankaraya gelmeye hazırlanıyorduk derkeeeeeen benim yemek borumda ülser çıktı ve ben aynen hastaneye şutlandıııım..
15gun yattım artık nişana gitmekten ümidi kesmişken hastaneden çıktıgım gün apartopar ankaraya götürdüler nişan için beni..

Tabi ben o ara böle perişan kolları morluklar içinde göz altları çokmüş bırak evliiliği sevgili bile dusunucek halı olmayan bi tiptim :) herneyse...

ben ankaradaki başka bi kuzenimde kalıyordum aile buyuklerının kızı ıstemeye gittigi aksam kuzenle biz evden kaçtık (sözde evde kremkaramel yapıcaz öle bilinio :D)

veee ozamanlar bana bir yabacı fakat kuzenimin arkadaşı olan eşim ve eşimin arkadşlarıyla buluştuk ..

ben bunu gördüğümde içindem (of bune len öldüm bittim daşş şuna bak :s yirim hepsi senin mi tarzı..) travmalar geçirdim ..

tabi sonra kızım kendıne gel bunun cevresındekı zıllılerle baş edemezsın dedim ve kalbımın sesini kestim.

gel zaman git zaman bi hafta içinde benim herifin aslında karıkız ayagı olmadıgını gayet sakiin aşk adamı rumantik oldugunu ve evlenmek istediğini çaktıııııım ve bana gün doğdu :) ( ama hiç belli etmiorum çok kuuuuuul takılıorum:D )

baktım bana asılmalar falanlar filnlar .. benim kuzenle konuşmus evliliği düşünürmü falan die (düşünmem mi yaaaa:)).) benim kuzende tanırsa neden olmasın uyusursanız olur falan demiş..

bu beni çektı benım dusuncem bu bu bu.. eger sende kabul edersen evlenmek amaçlı ilişkıye başlayalım aradığımı buldum ben sen benim için bi lütufsun dedi ( ben eriyorum ama hıç belli etmiorum gayet sakin bunları hergun duyuyomus gıbı tavır ıcındeyım :DD ).

iyi madem başlayalım dedim başladık...ve ertesi gün ailemle antalyaya döndük.. herşey o kadr mukemmel gidioduki..

baktım 2 hafta sonra herif elinde söz yuzugu antalyada :D ailemle tanışmaya gelmiş..

babam beni çok kıskanır ve asla paylaşamaz elinden gelse turşumu kurcaktı o derece..tabi babamı ikna etmek zor oldu banane ben ne tanışcam elin oğluyla falan dedi araya teyzemı sokaraktannnn babişkomu ikna ettik (o an için biz öyle sanıyoruz)..

eşim bizim eve geldi butun akrabalarla tanıştı herkes onu çok sevdi babam dışında :D tam bi hafta bizde kaldı bu bi hafta içinde babam ilk üç gün hiç konuşmadı eşimle hergun bi şişe viski bitirdi 3 gun boyunca .. düşünsenize sevgilisine trip atan kız gibi aynı ortamda herkesle kakara kikiri ama eşimi görmezden gelio yokgibi davranıo..çok komikti :D

sonra bunlar bir kaynaştı sormayın o 3 gunun sonunda babam eşimle sohbete fıkralara falan girmeye başladı çok sevdi kısacası..

eşim ankaraya döndü ve 2 ay sonra istemeye geldıler 05.11.2011 de nişanımız oldu çok güzel bi nişanlılık dönemi geçirdim ve sonunda düğünümüzle muradımıza erdiiiiiiik :)

allahıma bin şükür ne tanıdığım günden bu yana nede evlendikten sonra hıç bir sorun yaşamadık..ufak tefek tartışmalar dışında tabiki :)...

şu an babam ''bana böyle bir damat getirdiğin için ailemize böyle bi insan soktugun için sana teşekkur ederım kızım''diyor. bunu duymak insana öyle bi grur mutluluk veriyo ki kızlar.. inanın aileme benden daha çok değer veriyo şu an babamla benden daha sık konuşuyolar o derece yani ben herıfle aynı evdeyım ama babam herşeyini benden dha once öğreniyo :D

allahıma binlerce kez sükürler olsun bana eşimle tanışma fırsatı verdiği ve bizi birbirmize yazdıgı için inşallah ömrümüzün sonuna kadar böyle sürüp gider hepimize mutlu evlilikler nasip etsin allahım bizleri kimseye güldürmesin kızlar... HADİ BAKALIM ŞİMDİ DÖKÜLÜN SIRA SİZDE :)

eh bende yazayım bari :8:

ailem istanbula yakın bir yerden arazi aldı ve yazlık bir ev yaptırdı 12 yıl önce ve orada yaşamaya başladılar,bende çalışıyor ve yalnız yaşıyorum ,istanbulun göbeğinde ortaköyde oturuyorum ,
işim gayet saygın ,arkadaş çevrem hep klas tipler ,nerde akşam orda sabah kafama göre yaşıyorum ,sevgili ile filan işim yok tabi ,hiç çekemem ayağındayım..

hafta sonları annemlere gidiyorum ,havuza ,denize giriyorum,hafta başı geri geliyorum,yaşım daha 21 tabi ,
acayip uçarı havai bi kızım ,birçok çıkma teklifi alıyorum ama kabul etmiyorum lakin uzun soluklu bir ilişkiden çıkmış ve aşk acısı yaşamışım:5:

annemlerin evine gidip geldikçe aynı civardaki evlerden birkaç bayan arkadaş edindim:4:,anneleri de annemin arkadaşları tabi ,
yaklaşık 6-7 kişilik kız grubuyla denize filan gidiyoruz ,ben yıllık izne çıktım iznimi annemelrde geçirdim,
birgün bu kız arkadaşlar geldiler eve ,eylülcüm akşama yakın civarda bir nişan var ,bizim kuzenimizin nişanı,sende gel dediler,bende ay yok gelemem ay yorgunum filan ama nafile benide götürdüler,nişan dışarda kır düğünü havasında ,orada bir çocuk ama resmen onca insanın arasında ben buradayım beni gör dercesine parlıyor ,
ama benim farkımda değil ,
hemen kızlara ;kızlar kızlar kim bu çocuk dedim ,dediler bizim kuzen o ,ayyy dedim evli filan değil dimi ,kızlar güldü yok yok değil dediler ,eee hayırdır diyolar ,dedim süper bişey bu ,bunu istiyorum ben :1:
benim farkıma varan çocukta beni ,erkek kuzenine soruyor kim bu kız diye, o da bizim yazlıktan kızların arkadaşıymış diyo ..

e bizi tanıştır diyo çocuk ,bende kızlara diyorum bizi tanıştırın noluur diye ,o akşam kızlar bana kıyak yaptı nişan evine gittik ,bahçede oturdum o yakışıklı da geldi :1:
biraz konuştuk ,ayak üstü 10 dakika filan ,ertesi gün tabi numaramı vermişler ,telefonumda bir mesaj ,SİZİN GİBİ GÜZEL BİR HANIMLA ,YAKINDAN TANIŞMAK VE GÖRÜŞMEK İSTERİM diye :34:

ertesi gün buluştuk diğer kuzenlerle ,biri nişanlısı biri eşiyle gelmişti ,önce beraber oturduk sonra bizi yalnız bıraktılar .
ben onca insana hayır demiş ,küçücük bir sahil kasabasında yaşayan ,yaşam tarzı hiç bana uygun olmayan ,henüz gözü fazla açılmamış ,askerden yeni gelmiş toy bir delikanlıya aşık olmuşum..kader ,alın yazısı ..

bu buluşmadan sonra dolu dizgin ,kavga gürültü :1: ,aşk romantizm ve hayallerle dolu 3 yıl geçirdik ve nişanlandık 9 ay nişan süreci ardından 7 yıllık bir evlilik ,dünya güzeli bir kızımız ,hala bitmeyen hayallerimiz ,çılgın deli dolu bir hayatımız var ,o gitar çalar ben şarkı söylerim kızımız oynar :)) 11 yılımı onunla geçirdim ve daha nice 11 yılları beraber geçirmek istiyorum inşallahh..allah herkese yılların eskitemeyeceği aşklar nasip etsin ..

babamın vefatının 1 ayında her zamanki gibi bilgisayarın karşısında otuurp müzik dinliyip ağlıyordum gece saat nerdeyse 2 olmuştu
facede takılırken birisi habire dürtüyor önce o sonra ben derken sıkıldım msj attım efendim ne var diye
ve karşılığında destan yazdı resmen aylardır beni takip ediyormuş da tanışmak istiyormuş da vayyy dedim sohbetten diğer arkadaşlara adamın ağzı iyi laf yapıyor ama yemezler :) neyse ben kafaya alıyorum dalga geçiyorum resmen ertesi gün buluşmak istedi ok dedim buluşalım akşamüstü beni aldı biraz alkol aldık eve gitmem lazım dedim tabii bu arada hayat hikayemizi anlattık birbirimize o benim üniden arkadaşımın çocukluk arkadaşıydı (sonrasında ailelerin acaip ortak tanıdığı çıktı)

arabada giderken bağırıyor evlen benimleeeeee ben aylardır bugünü bekliyorum diye bense sadece gülüyorum :) 3.gün ablasyla tanıştırdı 1 hafta sonra ailesi ile ve canım babamın 40ı vardı annesini de çağırmıştık mevlüde geldi akşama da babasıyla eşim geldi :) derken annemle de tanışmış oldular

veee 5 ay sonra nişanlandık 11 ay sonrada evlendik canım eşim mucizem benim...

cok ılgınc bı tanısma olmus ve hızlı karar =) eger mutluysanız sorun yok

kendi adıma konuşayım :) birisi bana 1 sene içinde evleneceksin dese gülerdim ona hele ki eşimle ama inan herşey bi anda oluyo hala yüzüne bakıp ciddi ciddi evlendik hee diyorum :)

Eh bende yazayım bari :))
Bir gün internette takılıyorum. face bır msj geldı ama destan yazılmış ciddi dusunuyorum cok begendım sızı fln. neler neler. neyse bu msj bana garip geldi dedım bırımı oynatıyor. cokda komıgıme gitti. :D bende aklıma hıc gelmeyen bır sey yaptım annemın nosunu yazdım iste annemden verırse olur yazdım :D:D tabı annemın habeı yok. annemı aramıs cocuk :D istemiş benı cıddı cıddı. aılecek gelelım falan :D gülmekten yarılmıstım ozamanlar annem tabı kadıncagız neye ugradıgını sasırmıs. tabı hemen anlamıs dalga gectıgımı :D

NEYSE sonra bırden gozume bır reklam takılı verdi. normalde oyle sanal arkadaslıklar asla edınmem asla o tur sıtelere uye olmam. ama benı bır sey durttü :D dedım acaba bu sıteler gercekmı acıkcası bırazda komıklık olsun dıye gırdım yalan yok. normalde boyle huylarım asla yoktur ama o numara olayından sonra cok gulmustum yıne gülmek için bir seymi aradım bılmıyorum :D girdim formu doldurdum yalan yanls. ama uyelıgım kabul edılmedı. defalarca denedım olmadı. ıyıce merk ettım sıteyı hırs yaptım resmen :D ALLAHIM olmuyor. uyelıgım kabul edılmıyor. yemın ederım bı ara yalan yanlıs yazdıgım bellı oluyormu acaba o yuzdenmı kabul edılmedı dıye dusundum yalan makınasımı var fln :D:D
sonra kendı ozellıklerımı dogruları yazarak denedım aaaaaaaa :D bı baktım uyelıgım kabul edıldı dedım kesın sanal ortama yalan makınası ıcat etmısler. :D neyse bı baktım erkekler var cıddı cıddı evlılık dusunuyorlar. zaten evlılık sıtesıydı. tabı dedım benım gıbı sahtesınden gıren kım bılır kac mılyon vardır hıc buralara ınanılırmı :D eger evde kalırsam belkı buradan bır profıl acarım buradan evlenırım dedım :D NYESE BIR MSJ GELDİ upuzun yıne :D actım okudum ekledım msne konusmaya basladık bır baktım yakısıklmı yakısıklı bır cocuk dedım bunun neresı cıddı dunsunuyo sankı evde kalmıs burdan eş arıyo :D yalandır dedım bu kesın bırde Allahım Allahım kendımı bır sımark kotu havalı gosterıyorum kı sormayın ama her gun konusmaya basladık derkeeeeennnnn bı baktım bu iş ciddiye bınıyor ops! dur dedım. kendme daha yasım kac :D ama karsımdakı cıddı. neyse ben dedım buna olmaz burda bıtırelım allaha emnet olun. Allahım nasıl bır sevınc var ıcımde sankı buyuk bır yukten kurtulmusum valla Ben hıc evlenecek bır tıp degılım bırazcık iş ciddiye bındı terlemeye korkmaya basladım dedım. sankı adam hemen alıp kacırcak benı :D ( evlencek bır tıp degılım derken yasım kucuk anlamında yoksa hıc flörtüm olmamıstı daha once) sonra neden bılmem ıcım burkuldu boslukta kaldım sankı sarkılar fln dınlıyorum aklıma geliyor uzuluyorum fln kalbıme bır sey oldu sanki.. o sırada komusumuz ogluna ısteyıp duruyor benı bende daha yenı meuzn olmusum lıseden. gıcık oluyorum hatta oglu bahaneyle benı gormek ıcın bıze geldı acmadım kapıyı bılerek actırmadım kımseye neyse aradan 1 hafta gecti msne grdm bı baktım bır seyler yazmıs kararınızda aynımsz bır gorusseydık keske. snradan ne oldysa gorsutuk facelerımız verdık bırbrımızın derkeeenn bulustukkkkkk :))))))))))))) tabı ben kımlık cuzdan hr seyını ıstedım yalanmı soyluor dıeee
sonra bız 2 hafta konstuk bu tasbı coktaaaan aılesıne soyledı BIZIMKİİ :D aradan 1 ay gectı bız hala sızlı bızlı konusuyoruz ama artık patlama noktasındayız delı ıgıb asıgım kocacıgıma oysaki oddaa tabi :D ama nolur nolmaz işi duygusal boyuta tasımamamk lazım. ben annemlere soyledm derken ıs cıdddye bındı ve aradan 1 ay gectı nısanlandıkkk :D saka gibii 4 ay sonrada evlendiiiikkkk :D:d SIMDI 1 YILI GEÇTİ. hala inanamıyoruz kendmıze ama cok mutluyummmm herlade sevgili eşimi mumla arasam bulamzdım :D cok ıyı bır ınsan aşırı uyumluyuz buda eşimle bızım aramızda buyuk bır sır :Da olarak kaldı :49::nazar:

Ben eşimi evlenmeyi en düşünmediğim dönemde tanıdım.Öncesinde uzun ve yıpratıcı bir ilişkide evlilikten dönmüştüm ve o kişi ilk aşkımdı.Çok şükür ne kendimi ne de çevremi yıpratmadan atlatmıştı.Karşıma çeşitli insanlar çıkıyordu ama ben bir türlü kimseyi istemiyordum.Hatta o dönem sanırım kısmetimin çok açık olduğu bir dönemdi.Sürekli ya birileri tanışmak istiyor ya da arkadaşlarım birileriyle tanıştırmaya çabalıyordu.Aralarında bir genç kızı çok cezbedecek niteliklere sahip olanlar da yok değildi.Amma velakin ben katıldığım bir ortamda yeni tanıdğım bir bayan arkadaşımın ısrarı üzerine uzakta bulunan bir genç ile telefonda görüşmeyi kabul ettim.Uzakta olması cesaret verdi belki de olmazsa olmaz diye,bilemiyorum.Yaşını başını almış,iyi eğitimli ve çevremizde iyi tanınan,kültürlü bir ailenin oğluydu.(Aileyle bir sürü ortak ahbap olduğunu sonradan öğrendik)Bu nitelikler hoşuma gitmişti.Çünkü evleneceğim insanın ailesini çok önemsiyordum.Thsilli,görmüş geçirmiş insanla olması önemliydi.Özellikle de annesinin.Neyse uzatmayalım,biz telde tanıştık resimlerimizi gördük.O zaten önceden görmüş ve çok beğenmiş.Htta bu tür bir tanışmaya karşıyken görünce peki demiş.Konuşmalar sıklaştı ve yüz yüze görüşmeye karar verdik.O beni görmeye geldi.Sonucunda 2,5 ay sonra(Ki daha önce söyleseler asla inanmazdım) inanılmaz ama nikah masasındaydık.2 ay sonra da düğünümüz oldu.Şimdi 5. yılımızın içinde sayılırız ve Allah'a çok şükür mutlu,huzurlu bir evliliğimiz var.Allahıma her gün şükrediyorum onu tadığım için.Kendimi çok şanslı sayıyorum böyle bir aşka sahip olduğum için.Darısı herkesin başına:) İşte bu da bizim hikayemiz.Maaşallah deyin lütfen,Rabbim hepimizin mutluluğunu,huzurunu,aşkını daim etsin.

Vaoovvv harika hikayeler :nazar::nazar::nazar: Ortak nokta uzun ilişkiden sonra böyle aşk evlilikleri hiç umulmadık anlarda oluyor çözdüm sanırım:))):1::1: devamı geldikçe okurum ben burayı:))

Eşim değil ama 12 gün sonra nişanımız var yazmak istedim :)
Annem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)
Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.
Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım beni oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmştm
Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağım.
Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm
Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.
Buluştumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)
Veeee çıkmaya başladık. 4.5senedir beraberiz.

Bizimde klasik patron sekreter iliskisi gibi bişeydi :) O dönem işten ayrılmıştım. Annemin sağlık sorunları vardı ve cok sıkıntılı bi dönemdeydim. Karşı komsumuz evimizin hemen yakınlarında bi iş oldugunu çalışırsam banada iyi geleceğini söyledi ve gittim görüşmeye. Ordaki herkesten cok elektrik almıstım ve daha sonra eşim geldi. Asıl patronun o oldugunu ve onunla görüşmem gerektiğini söylediler. Gittim görüşmeye aman yarabbiii 1 gram elektrik almadım aksine nası gıcık olduumm :) Neyse daha sonra işe basladım falan ama biz eşimle birbirimzden pek haz etmiyoruz. Pek muhabbette etmiyoruz :) ben abi diyorum ona. Zamanla yanlız kaldıkça sohbet etmeye basladık. Düşüncelerimiz fikirlerimiz birbirine pek uyuyodu. Dizine yatıyorum saçımla oynuyo. Ceketini üzerime örtüyor üşüyorum diye. Tatlı yemeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz ve hala kendimizi abi kardeş ilişkisine inandırıyoruz :) Herkes farkında tabii bişey varmı falan diyolarda yok diyorum olamazda :) daha sonra bigün bana benden hoslandıgını soyledı. tanışalı 1 ay olmuştu. Çok sinirlendim ve tepki vermedim konuşmadm. Ertesi gün gidip kabul ettiğimi söyledim ve o sekilde basladık. 2 hafta sonra şansıma babası izmire geldi hazır gelmişkende istedi :) 24 kasımda cıkmaya baslamıstık 24 aralıkta nişanımız yapıldı. Temmuzun başındada düğünümüz oldu. Canım babam ağlayarak verdi beni. Eşimi falan tanımadığı için hiçte güvenmiyodu . Gözü arkada kalmıstı :) Şuan ankaradayız ve ben izmire gittğimde babam eşimi sorduğunda gözleri doluyor :):) Çok hızlı bi şekilde oldu ama hiçte pişman olmadık . Tıpkı babam gibi biri. Düzgün mantıklı düşünceli cok mükemmel biri. Bide beni istemeye gelmeden 2-3 hafta once babamla konusuyoruz. Arkadasımı istemeye gelicekler. Babamda bana diyorki Kızım bak daha gençsiniz sakın bana yarın öbürgün evlenicem diye gelme. Asla baba diyorum olurmu oyle sey ne evliliği aklımın ucundan bile geçmiyor :) Adam yıkıldıı tabii geldiklerinde :) babam "Önce kadir gelcek dediniz, Sonra babasıyla gelcek dediniz baktım geldiler kızımı istediler. Siz beni çok kötü kandırdınız diyo :):):)

Annem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)

Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.

Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım beni oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmştm
Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağımız.

Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm

Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.
Buluştumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)
Veeee çıkmaya başladık. 4.5senedir beraberiz.
27.04.2013'te sözümüz oldu 21.09.2013'te de nişanlandık yani 2 gün önce

Son düzenleme:
Bizimde klasik patron sekreter iliskisi gibi bişeydi :) O dönem işten ayrılmıştım. Annemin sağlık sorunları vardı ve cok sıkıntılı bi dönemdeydim. Karşı komsumuz evimizin hemen yakınlarında bi iş oldugunu çalışırsam banada iyi geleceğini söyledi ve gittim görüşmeye. Ordaki herkesten cok elektrik almıstım ve daha sonra eşim geldi. Asıl patronun o oldugunu ve onunla görüşmem gerektiğini söylediler. Gittim görüşmeye aman yarabbiii 1 gram elektrik almadım aksine nası gıcık olduumm :) Neyse daha sonra işe basladım falan ama biz eşimle birbirimzden pek haz etmiyoruz. Pek muhabbette etmiyoruz :) ben abi diyorum ona. Zamanla yanlız kaldıkça sohbet etmeye basladık. Düşüncelerimiz fikirlerimiz birbirine pek uyuyodu. Dizine yatıyorum saçımla oynuyo. Ceketini üzerime örtüyor üşüyorum diye. Tatlı yemeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz ve hala kendimizi abi kardeş ilişkisine inandırıyoruz :) Herkes farkında tabii bişey varmı falan diyolarda yok diyorum olamazda :) daha sonra bigün bana benden hoslandıgını soyledı. tanışalı 1 ay olmuştu. Çok sinirlendim ve tepki vermedim konuşmadm. Ertesi gün gidip kabul ettiğimi söyledim ve o sekilde basladık. 2 hafta sonra şansıma babası izmire geldi hazır gelmişkende istedi :) 24 kasımda cıkmaya baslamıstık 24 aralıkta nişanımız yapıldı. Temmuzun başındada düğünümüz oldu. Canım babam ağlayarak verdi beni. Eşimi falan tanımadığı için hiçte güvenmiyodu . Gözü arkada kalmıstı :) Şuan ankaradayız ve ben izmire gittğimde babam eşimi sorduğunda gözleri doluyor :):) Çok hızlı bi şekilde oldu ama hiçte pişman olmadık . Tıpkı babam gibi biri. Düzgün mantıklı düşünceli cok mükemmel biri. Bide beni istemeye gelmeden 2-3 hafta once babamla konusuyoruz. Arkadasımı istemeye gelicekler. Babamda bana diyorki Kızım bak daha gençsiniz sakın bana yarın öbürgün evlenicem diye gelme. Asla baba diyorum olurmu oyle sey ne evliliği aklımın ucundan bile geçmiyor :) Adam yıkıldıı tabii geldiklerinde :) babam "Önce kadir gelcek dediniz, Sonra babasıyla gelcek dediniz baktım geldiler kızımı istediler. Siz beni çok kötü kandırdınız diyo :):):)

Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yorum yapmadan duramadım çünkü yazınızı okurken şok oldum ne zaman yazdım ben bunları diye.Ben de patronumla evlendim,abi abi derken kocam oldu.Söz yüzüklerimizi taktığımız güne kadar da ikimizin aklından hiçbirşey geçmiyordu ama çevre yakışıtırıp konuşup duruyordu.Biz o süreçte bir çok şey paylaşmıştık..Hikayelerimiz benziyormuş....

Benim 3 sene önce başka bir sevgilim vardı ve onunda bir kankası . Kankasına kız ayarlamam için bana telefon numarasını verdi onun . Birgün facedeyim bi baktım ki benden habersiz face açmış kızlar dolu . Aradım aradım açmadı ben de numarasını verdiği kankasını aradım ve işte o zaman tanıştık ömrümle . Telefonda konuştuk sordum ona neyin nesi sonra kapattık O eski sevgilim yüzünden en yakın arkadaşımla onun kankasını tanıştırdık onlar da çıkmaya başladı . Bu arada biz hep beraber benim arkadaşım hariç gezmiştik o zaman tanışmıştık yüz yüze olarak da . Sonra askere gitti zaten . arkadaşmla da sadece 1 hafta çıkıp ayrıldılar . Sonra biz de ayrıldık . Ama onun kankasıyla arkadaş olmuştuk çok da iyi anlaşıyorduk . Birgün facede tartıştık ve numaralarımızı sildik ( ama ikimizde birbirimizin numarasını ezbere biliyorduk )
sonra sadece faceden yazışır olduk barışmıştık ama telefonda artık eskisi gibi mesajlaşmıyorduk . Bazen msn'den konuşurduk birbirimizle şakalaşırdık o bana benden hoşlanıyorsun derdi ben de ona tipim değilsin falan der gülerdim . (Gerçekten de tiipim değldi ben de onun değldim ve hiç brbirimize o gözle bakmıyorduk . ) aradan 1 sene geçti ve ben facede sürekli onun fotoğraflarına bakarken buldum kendimi .
Kendi kendime : kendine gel kızım ne oluyor sana neden bakıyorsun ki onun fotoğraflarına demeye başladım kabullenemedim ondan hoşlandığımı ama olmuştu işte sevmeye başlamıştım beğenmeye , hoşlanmaya ..
Sonra gittim arkadaşımla konuştum dedim böyle böyle o da birşey demedi hatta olumlu konuştu ben de peki o zaman dedim .
Sonra mesaj attım ona selam diye . İlk kimsin dedi ama sonra sence ? deyince direk adımı söyledi . Tam da askerden izne gelecekmiş o zamanlara denk gelmiş mesaj attığım tarih . Zaten gece 3lere kadar mesajlaşmaya başlamıştık .
Olmaz diyordum kendime o seni istemez diyordum ama oldu işte . Aklımın ucuna gelmeyecek biri benim hayatım oldu ömrüm oldu aşkım oldu
Sonra buluşma kararı aldık ve buluştuk . Buluştuğumuzda öyle heyecanlıydım ki .. Biraz yürüdük sonra bir taşa oturduk ( deniz kenarı biyerde ) sonra rüzgardan gözümün önüne gelen saçlarımı çekti ve bianda bana benden hoşlanıyor musun dedi ve gözlerine bakarak evet dedim senden hoşlanıyorum . O da ben de senden hoşlanıyorum ama nasıl olacak ki geçmiş falan dedi . Ben çok bozuldum ama belli etmedim sen bilrsin dedim .Sonra kalkalım mı dedi . Bir sessizlik oldu ve ardından kalkarsak gözlerine bakamam dedim . Biraz daha oturduk ve sonra kalktık yürümeye başladık yanlışlıkla elim eline değdi pardon dedim . Önemli değil çarpsa da sorun yok dedi . Deneylim dedi . Nasıl yani dedim . Kaç saattir neyden bahsediyoruz dedi . Salağa yatasım vardı da falan dedim ben de . Sonra oturduk elini dizimin üstüne koydu ve bende tuttum . Sonra dakikalarca göz göze sohbet ettik ve yaklaştı yaklaştı ve beni öptüü
:17::16:

Ve o gün bugündür sevgiliyiz hala . Tarih : 29.07.2011

Ailemle bi ağustos aksami yemeğe pide salonuna gitmistik yaninda da bi düğün salonu kesimde arkdasinin dugunume gelmiş fakat disarda sohbet ediyorlar bizde tam cam kenarında yet bulabildik çok kalabalikti oturdum annemle babami bekliyoruz kesimde oturdugum andan itibaren disrdan beni kesiyor anneme dedim anne bak çocuk bni kesiyor annemde kizin damat oo bakma sen önüne bak falan takiliyoruz aramizda snra babm geldi disaroya Sitti donuk oturdu annemle yaptigimiz muhabettn haberi yok gulusuyoruz ben tabi yemegimi yiyemiyorum bakismaktan ilk etapta pek hoslanmadim ama dikkat çekiciydi her baktigimda bana sahada yakindi sanki neyse oradan ciktik bz bi daha gorus ecegimiz aklimin ucunda. Bile gecmezdiki gece nete girdim bi arkdaslik sitesinde uyeligim vardi bi msj geldi sen lokanta daki kizsin tanidim.DİE ilk etapta bi çok kez reddettim ve sonrasında msnde konuşmaya basladik sonra telde ama sdc arkadaş gibiydik aylar sonra buluştuk ilk gün birbirimizin çok ortak yani var gibiydi evleneceğini düşünmemiştim ama daha 3 aylik sevgiliyken nisanlandik 2 yil nisanli kaldik ve evlendik bugün tam 3 yil oldu evleneli haaaa toz pembe hayaller evlendiğim gün tam mutlu olucm derken bitti ama zaman herşeyin ilaciymis şuan mutluyuz bebek planları yapioruz allh o mutluluğu da nasip eder inş.

Kızlar bende anlatayım o zaman :)
Biz aynı lisedeydik. Ben lise 3'e, o lise 4' gidiyordu. Sürekli bakışıyorduk.
Bir de facebooktan fotoğraflarımı beğeniyor sürekli :) Ama başka bir icraat yok.
Bende onunla aynı sınıfta olan bir kız arkadaşıma danıştım. Nasıl biri o ya hoş çocukmuş falan diyee..
O da o çocuk çok içine kapanık kimseyle konuşmaz utangaçtır dedi.
4 yıldır aynı sınıftayız tek kelime konuşmadık dedi. Bende bi içerledim bu duruma.
Tanışır mı benimle diye bekledim ama olmadı. Bende bir adım atamadım dolayısıyla tabi.
O mezun oldu gitti. Ben başkasıyla çıkmaya başladım. Daha sonra onunla ayrıldık.
Derken bir gün arkadaşımla evde oturuyoruz. Facebookta takılıyoruz. Yaz ona yaz bir selam ver diye diye beni zorladı.
Bende haydi bismillah dedim. Bir merhaba yazdım ve o merhabadan sonra geldiğimiz nokta şu ki:
3 yıllık ilişkimiz var üstelik 1,5 yıl öncede sözlendik. Onu çok çook seviyorum. Dünyanın en iyi kalpli adamı o :1:

Üniversiteye başladığımız 3 .gün durağın yanında kaldırımda hiç başını kaldırmadan oturan birini gördüm. Esmer parlak bişeydi(saçı jöleli ondan parlak olabilir) İçimden kimbilir hangi uzak memleketten buraya okumaya geldi buraları bilmiyorda böyle oturuyor dedim. Sonra baktım aynı otobüse bindik aynı yerde indik ve aynı sınıftaymışız. O beni görmedi. Başını hiç kaldırmadı çünkü başı önde yürüdü hep. Ben onun öyle haline üzülmüştüm biraz. Nerden biliyim asıl ankaralı onun olduğunu gece çalıştığını ondan öyle oturduğunu:):) sonra tanıştık falan filan işte. Dayanılmaz cazibeme dayanamadı işte öylee yani:9:

ben yazmas isem olmaz.....

benim ki çocukluk aşkıydık.... ozamanlar ask nedir bilmez iken.... yine sevgili dediğim biri vardı ozamanlar şuanki eşimde tanıyor.. neyse gel zaman git zaman o sevgiliden ayrıldım ve şimdiki eşimle bakışmalar başladı benim annemin ufak bir butiği vardı zaman buldukca okuldan anneme yardımlar ederdim bir gün dükyana gelip numaramı istedi bende verdimmm01.10.2007 günü... o zaman 15 yasındayım daha :51::53: neyseeee ilk mesaj geldi nasılsınız diye :37: tabi ben koşa koşa kontör almaya gitt ve cvp vermek için... böyle böyle çocukca mesajlar aşkımız kıvılcanmaya basladı öyle iyi niyetli ve yakışıklıki diye diye içim eriyordu ona bakarken:17: ve bir gün babam bizi yakaladı dayaklar bile yedim ayrılacaksın diye çocuksun o zaman olsun olsun 16 :1: ben ayrılmıcam demeler fılan ozaman babadna korkuylan tmm ayrıldım dedim işi tatlıya bağladım ama hergün okula onla gıdıp onla okuldan cıktım :23: lise son sınıfa geldiğimde eşim babamı aradı ben zeynelim ile evlenmek istiyorum diye babam kıyametleri kopardı kızım okuycak filan eşim okusun ben onu okutum fılan demeler :9:okulunda en calıskan kızlarındanım haniii 7. kere istemeye geldiklerinde sözü taktık ve 30.01.2010 nişanımızı yaptık davullu zurnalııı :32::27: eşim 6-7 ay sonra 15 ay askere gitti ve ben onu nişanlı olarak bekledim bende o sırada 2 yıl üniversitemi okduum veeeeeeeeeee 22.nisan2012 mutluuu son aşkımızı taçlandırdık şimdi çooookkkk mutlu olduğum bir evliliğim kocamın gözünün içine baktığında aşktan tir tir titreyen bir bayan var. ve 4 aylıkda karnımdaki oğlum efe herşey istediğim gibi rabbim herkezin yuvasına mutluluk huzur saglık versin :42:

(ailesel kaynana kayınpeder kayın görümce bütün bunların sonuna kadar olaylarını yaşadım hemde en uç noktada ama sonunda kazanan eşim ve ben olduk) :21:

Back