Eşinizle/sevgilinizle gün içinde ne sıklıkla konuşursunuz? Buluşursunuz?

Eşimle aynı iş yerindeyiz 7/24 beraberiz anlayacağınız. Gün içerisinde sürekli mesajlaşırız yürürüz yemek yeriz hiç bir zaman bıkkınlık gelmedi. Mesafemizi o kadar güzel koruyoruz ki iş yerinde sıkılmaktan ziyade özlüyorum bile.

biz her akşam iyi geceler falan demeyiz ama sabah günaydın diyoruz nedenini bilmiyorum :)

Gün içinde sürekli mesajlasmıyoruz. O işi gereği sürekli araba kullanıyor çünkü.
Gün içinde araşırız ama birbirimizden haberimiz hep olur.
Çok yakın oturuyoruz biz. Hemen hemen her akşam görüşürüz . Belki de ondan çok msjlasmıyoruzdur.
Görüşünce bazen film izleriz , bazen arkadaşlarımızla bulusuruz , bazen oyun oynarız,bazen yemek yaparız :) vs vs. Liste böyle uzar gider.
Bence dediğiniz gibi her ilişki farklı. Ben mesajlaşma falan pek sevmem mesela. Bazı insan çok seviyor.
Bazısı telefon görüşmesi yapmayı sevmez bazısı sever. Karakterlere göre şekilleniyor bence ilişki

Ay lütfen kendinize maşallah der misiniz

Genelde ogle tatilinde bir kez konusuruz. Ben onu aramam çünkü isim var, hasta var, yogunluk var der durur. Ama arada bosluk bulunca o beni arar. Ev grubumuzdan ayri, ozelden ayri, gunaydin ev halki, öglen kuru fasulye pilav yiyorum Şenercanlar filan gibi fotografli mesajlar, komik mesajlar aksama kadar sürer. Aksama dogru imali baska mesaj da atabilirim Bence cok bile

Benim okuzde ıkı aydır evde, gozume gorunmesın baska bısey ıstemıyorum (kaynana mubarek kendısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…