• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle/sevgilinizle gün içinde ne sıklıkla konuşursunuz? Buluşursunuz?

Eşimle aynı iş yerindeyiz 7/24 beraberiz anlayacağınız. Gün içerisinde sürekli mesajlaşırız yürürüz yemek yeriz hiç bir zaman bıkkınlık gelmedi. Mesafemizi o kadar güzel koruyoruz ki iş yerinde sıkılmaktan ziyade özlüyorum bile.

Evet sorum bu? Her ilişkinin dinamiği farklı elbette hele evliler için tamamen farklı ama sevgilinizle ne sıklıkta mesajlaşıyorsunuz araşıyorsunuz merak ettim her gün mutlaka günaydın iyi geceler der mi mesela veya sebepsiz 5-6 saat yazmasanız sizi merak edip arar mı veya çalışıyordur nasılsa der bırakır mı? Ne kadar zamanda bir görüştürüyorsunuz görüşünce nasıl aktiviteler yapıyorsunuz :) hadi hep beraber kaynatalım
biz her akşam iyi geceler falan demeyiz ama sabah günaydın diyoruz nedenini bilmiyorum :)

Gün içinde sürekli mesajlasmıyoruz. O işi gereği sürekli araba kullanıyor çünkü.
Gün içinde araşırız ama birbirimizden haberimiz hep olur.
Çok yakın oturuyoruz biz. Hemen hemen her akşam görüşürüz . Belki de ondan çok msjlasmıyoruzdur.
Görüşünce bazen film izleriz , bazen arkadaşlarımızla bulusuruz , bazen oyun oynarız,bazen yemek yaparız :) vs vs. Liste böyle uzar gider.
Bence dediğiniz gibi her ilişki farklı. Ben mesajlaşma falan pek sevmem mesela. Bazı insan çok seviyor.
Bazısı telefon görüşmesi yapmayı sevmez bazısı sever. Karakterlere göre şekilleniyor bence ilişki

Eşimle sabah aynı saatte evden çıkıyoruz ve aynı güzergaha gidiyoruz ona rağmen ben iş yerime ulaştıktan bi yarım saat sonra falan mutlaka yazar öğle arasında aramazsam ya da yazmazsam ufak bir trip atar. İş çıkışı eve geçerken yazarım o arar, eve gelirken tekrar yazar ve arar🤦🏻‍♀️ Sabah akşam birlikteyiz ama gün içinde mutlaka arar ve yazar. Bazen yoğunluktan arayamadığında arayamadığı için özür dileyerek arar😅 Bensiz dışarı çıktığında ben aramam arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye o arar neden aramıyosun diye🤦🏻‍♀️ Her ilişkinin dinamiği farklı tabi benimki de beni yontuyor bu konuda😅
Ay lütfen kendinize maşallah der misiniz :nazar::nazar::nazar::KK200:

Genelde ogle tatilinde bir kez konusuruz. Ben onu aramam çünkü isim var, hasta var, yogunluk var der durur. Ama arada bosluk bulunca o beni arar. Ev grubumuzdan ayri, ozelden ayri, gunaydin ev halki, öglen kuru fasulye pilav yiyorum Şenercanlar filan gibi fotografli mesajlar, komik mesajlar aksama kadar sürer. Aksama dogru imali baska mesaj da atabilirim😄 Bence cok bile

Benim odun her gün günaydın iyi geceler yazmazsa trip yiyor, olmazsa olmazımdır onlar 😄 İki saat yazmasam hemen aramalar, bir şey mi oldular başlıyor. Çok sık buluşmayız, buluşunca da en büyük aktivitemiz onun uzun uzun suratıma bakma çabaları ve benim utanıp yüzümü kapatmam vs vs .😁
Benim okuzde ıkı aydır evde, gozume gorunmesın baska bısey ıstemıyorum 😂(kaynana mubarek kendısı)

Back