Yani bazen özlemek lazım durmadan napıyon nerdesin uyyudunmu iyi geceker gunaydın .Ama illaki merak ediyosun. Ben esimi hiç aramam gun için de cunku arayınca ya mesgule atıyor ya acıp birazDan ararım iş var diyip kapıyor . O yuzfen aramam genelde kndisi arar ne zaman musait olursa. Ama gun ıcınde satte bir napıypsun yazar
evde napabilirim yani.. Evde de genelde yemek ye bulasık hallet o sırada esim cayla atıstırnakıklarla ilgilenir sınra gider film ayarlar acar izleriz ilk zamanlarki kadar keyifli olmuyor tabi cocukla ilgileniyoruz biyandan o uyuyor rahat rahat acıyoruz. Hafta sonunu genelde dısarıda gexirmek isterim mesela havalar güzelken sabah erken uyanır kahvaltılık hazırlar pikmik cantamı yapar hadi buguj surda gidip kavaltı yapalım derim gideriz. Ya da aksam yemeginden sınra evin yanında park var cocugy parka cıkaralım sende semaveri yak cay içelim derim burası kuxuk biyer oyle avm mekanlr vs yok en fazla bunları yapabiliyoruz işte arkadaslar gelir biz gideriz. Civar sehirleri gezeriz. On gunluk ayrı kalmamız ıluyor ozaman zaten esim yine calıstıgu için gece calısacaksa gun içinde uyur hep pek konsmayız uyanınca yazar arar napıyosunuz diye. Ama uyumadan iyi gdceler demeden uyumayız.farkettimde eskiden sevgiliyken veya nişanlıyken uzun uzun telefonda konusurduk sabahlara kadar hatta özel seyler konusur foograflasırdık onlarda kalmadı bee simdi 2 dk napyon aksam bişe lazımmı yok tamam.bitti uzunnsure goreve gittigi zamanlar da da boyle kısa kısa konusuruz ama cok fazla yazısırız. Degişiyor cogu sey. Bazen diyorum bir gece ansızın şöyle nude(burda ögrendim ajsjx) atsam ne tepki verir acaba komik mi gelir neyse atmayım utanırum diyorum. Ama ilk zamanlar atıyorduk utanma cekinme yok. Tabi yatakla ilgilş sorun yok sadece telden yapamıyorummartık o seyleri.Evli olupta hala bu tarz seyler psylasan var mı ben de onu merak ediyorum ya benim içim ölük . Biz de boyle canım umarım sizin ilişki daha heycanlı ve dinamik devam eder