Eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz?

18 e girdiğim gün tanıştık yarimleee...
2008 yılında...
sonrasında 2013 haziranda söz nişan ...
2014 eylül de de elhamdülillah helal olduk ...

çok şükür bin şükür..
henüz 7 aylık evliyiz...

seviyorum seviliyorum..
bin şükür....

26 yasinda tanistim o 28 yasindaydi. 30 Nisanda tanistik, 5 Agustosta evlenme teklif etti, 22 Eylülde evlendik :)

jilliann cok iyi anliyorum bende 91liyim ve etrafimda benden kücüklerin 2 çocukları var.
Galiba çok seçiciyiz biz. Ben yurtdısında yaşıyorum ve burada az Türk var. Tanıdıklarımda kriterlerimin hic birine uymuyor. Biraz umutsuzluga kapıldım bende aynı şekilde.
Allahım hepimizin karşısına gönlüne göre, gönlü güzel insanlar çıkarsın inşallah.

Birazda kariyer yapıncada insan evlilikten alıkonuyor :/

henüz 1 yıldır evliyiz. eşimin ikinci evliliği benimle oldu.

Aynen öyle valla dua edelim :)

1 aylık tanışma süreci, 3.ayda nişan 6.ayda evlilik ! Onu karşıma çıkaran Allah'a şükürler olsun.Allah'ım herkese güzel evlilik bahşetsin.Gerçekten bir insana için kaynayacaksa daha ilk gördüğünde oluyor bu.İçimde en ufak acaba varsa devamı iyi gelmiyor.Ben ilk gördüğümde içim ısındı,2.buluşmamızda bayıldım,sonra da aşk geldi yavaş yavaş :)

aynen. bilgilendirme için sagol cidden bazı insanlar kafamı karıştırıyordu :)
Ben de 91liyim ama 23 yasindayim cunku dogum gunum teeee kasimda
Ve doldurdugum yasi soyluyorum her zaman.. 24u kasimda doldurcam oncin 23um
Yil olarak 2015te 23 yasini dolduranlar 92li oluyor ama yil sonu 91 bebisiyim ben
Annem iyi ki kasimda dogurmus beni dogum tarihimi cok seviyorum

20 yaşımda tanıştık 25 yaşımda evlendik şuan bir buçuk senelik evliyiz çok şükür. rabbim her şeyin hayırlısını versin

25'te tanıştık,iki ay sonra sevgili olduk,iki ay sonra nişanlandık,ondan üç ay sonra nikahlandık,nikahtan üç ay sonra da düğünümüz oldu evlendik.Tanıştıktan 8-9 ay sonra evlenmiş olduk :)

22 yaşında tanıştık, 23 yaşında söz,nişan, ve 25 yaşında evlendik.. 1,5 yıllık evliyiz çok şükür

20 yaşında tanıştım, 25 te evlendik temmuzda 5. yılımız dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…