eşinizle evlilik sözleşmesi yapar mıydınız?...

kızlar eşinizle evlilik sözleşmesi yapar mıydınız?...

Evet :)

1. Aldatma
2. Şiddet
3. Saygısızlık
4. Yalan
5. ...

Ve bunlara benzer kabul edilemeyecek durumlar sözleşmede belirtilecek,

Söz konusu durumlarda, boşanma için hiçbir zorluk yaratılmayacağına dair karşılıklı imzalanacak.

Maddi ( parasal ) her hangi bir madde kesinlikle bulunmayacak !

:lepi:

bildiğimiz anlamda bi sözleşmeyse mal ile ilgili olarak asla...

malım için güvenmeyeceğim insana kendimi emanet ederken mi güvenicem..saçma..

mal mülk üzerine yapılan bi sözlesmeyse asla hayır..

karsı taraf benden böyle bi sözlesme imzalamamı istersede zaten güven yoktur demektir yol veririm gider kaydirigubbakcemile

yapmam ama çok gerekırse
bır kaç anlasmalı karşılıklı madde uzerıne yapılabılır

her ne kadar başka sebeplerden de yapılabilecek olsa, kulağa mal mülk konusunda güvensizliği çağrıştırıyor bence:1closedeyes:, yapmazdım.maddi güvensizlik varken manevi bir güven oluşabileceğine inanmıyorum :delphin:

Kesinlikle hayırrr, işin başında kötü bakmak ve güvensizlik ne kadar iğrenç bir durum,:delphin: muhabbet olmadıktan sonra, sevgisizlik, mutsuzluk olduktan sonra sözleşmemi kurtaracak insanları?:1shok: anlamıyorum. Boşandıktan sonrada malın mülün canı cehenneme zaten :1closedeyes:

Zaten evlendikten sonra alınan mallar Allah korusun bi,r boşanma durumunda ortaktır.Söz konusu bile etmem.Ancak erkek sürekli ailesine para yediren,eşinden gizli yatıruım harcama yapan ya da güvenilmez biriyse olabilir...YANı ERKEĞıNE GÖRE DEĞıŞıR.

Güven yoksa yapılabilir dicem ama insan güvenmediği biriylede evlenmez..alkisalkisalkis

evlilik sözleşmesi yapar mıyım?
ben bana bu teklifi yapan adamı kendime eş yapar mıyım ki?

aslında köpeklerim için yapmak isterdim. birgün giderse asla herayı almasın. yani iki köpeğimiz var biri onun biri benim. şuan ikisi birlikte ama biz tanışmadan önce sahiptik bu köpeklere... benim kızımın karnesi annemin üzerine ama heranınki ona...
ama Allah bozmasın gerçekten çok mutluyum ve güzel giden bir ilişkimiz var.

aklıma bile gelmedi,gelmezde...benim yuvam bozulduktan sonra napim sözleşmeyi giden gitmiş.maddi olarakta eşiminde ,benimde zaten birbirimize ihtiyacımız yok,olan olduktan sonra ne parasını isterim,ne kendini allah korun yaşamayalım böle bişi tabi..

Eger esitsizlik var ise yani benim cok zengin olup karsimdaki insanin fakir olmasi gibi veya benim fakir olup karsimdaki insanin cok zengin olmasi gibi: EVET, muhakkak evlilik sözlesmesi yapilmasinin gerektigini düsünüyorum.
Cünkü ben hic bir zaman, bak zengindi onun icin evlendiler denmesini istemem. Para ön planda degil o insani sevdigim icin onunla evlenmek isterim. Ve güvenimizide böylelikle göstermis oluruz.
Birde benden önce yapilan benimdir veya onundur diye düsünüyorum.

Cok güzel ve cok mantikli bir olay. Eger bu durumda olan var ise, muhakkak yapsin.

Ben evlendigimde ben fakir, esim fakir, onun icin böyle birsey aklimizin ucundan gecmedi, ne yaptiysak evliligimizin icinde beraber elele vererek yaptik ama o zamanlar zengin olmus olsaydi esim, seve seve evlilik anlasmasi imzalardim cünkü onu sevdigimi ve parasi icin olmadigini bilmesi icin.
Ve esimde aynisini bende yapardi, zira emegime saygisini göstererek imzalardi.

Back
X