eşiniz kusura bakmayın ama nankör..annenizi ve kardeşinizi el üstünde tutacağına birde sitem ediyor... sanki anneniz ve kardeşiniz bakmak zorunda..ben anneniz yerinde olsam içim burkulsada "al oğlum o zaman çocuğunu git güvenebiliyorsan bakıcıya ver" derim..bulmuş gül gibi insanları bunuyor..yazık siz içinizi ferah tutun,kendinizide sıkmayın,başka çaresi varsa onu arasın o zaman..
gelinler kaynanalarının çocuk bakmasını beğenmez ya,burda da tam tersi olmuş.
kaynananız yok mu,birazda onlar baksa:26:
şu anda işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
kaynanam yok vefat etmiş
eşimin analığı var ve çok kötü bir insan
yani ölse çocuğuma bakmaz
zaten bende ona güvenmem
keşke eşimin öz annesi yaşasaydı çok isterdim
belki eşim o zaman beni anlardı
bence siz çocuğu bakıcıya vermeyi teklif edin eşinize, bakalım o zaman ne oalcak, o sizin annenizi bakmak zorunda olarak görmeye başlamış, sorun olmadığı halde acaba ne olsa da sorun çıkarsam arayışı içine girmiş, anneniz bakmak zorunda değil ki, onun annesinin bakma durumu varsa biraz da o baksın, o zaman görsün bakalım titizliği
Sizin anneniz bakıyor diye bunalrı yapıyor. Kendi annesi baksa hiçbiri sorun olmayacak. Dua et ki gözün arkada kalmıyor diyecek üstüne. Benimde oğluma annem bakıyor babaannesinin yaptıklarından sonra eşim bile annesine güvenmiyor. Hem ben anlamıyorum çocuk bu düşer de kalkar da hazır kek yese ölmez ya neden abartıyorlar anlamıyorum. Adam gibi uyarmayı bilsin eşin senin çocuğuna bakmak zorunda değil ki kimse
Eşinizin yaptığını savunmuyorum tabi ki öle yapmaması gerek çok yanlış bişey!
Ama etrafımdan gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim.
Örneğin; ''X'' bayan olsun, ''Y'' erkek olsun.
Erkekler kendileri düşürdüğünde yanlış bişey verdiğinde hiç sorun yok ama başkası düşürsün yanlış bişey yedirsin hemen köpürürler.
Hatta size bile bu şekil davrandığı olmuştur yanlış bişey yaptığınızda veya onun yanlış düşündüğü bişey yaptığınızda
Bunun sadece sizin anneniz ve kardeşinizle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Başkasıda yapsa ona da köpürür.
İnsanlar hep aman şunu yapmayın aman dikkat edin düşürmeyin sonra ''Y'' hepimizi öldürür diyorlar.
Hiç etrafta aman şunu yapmayın aman dikkat edin düşürmeyin sonra ''X'' bizi öldürür diyeni görmedim.
He bu durumda baba çocuğunu daha çok düşünüyor anne daha mı az düşünüyor dicek olursanız hayır tabi ki böyle birşey yok ikiside çok düşünüyor evladını.
Eşinizi bu huyundan vazgeçirebilirmisiniz bilmiyorum deneyin. Ama büyük ihtimal geçiremezsiniz.
Bu yüzden annenizle kardeşinizle konuşun eşinizin söylediklerini takmamasını çocuk konusunda erkeklerin çoğunun böyle olduğunu siz değil de başkası da olsa onlara da aynı şekilde söyleneceklerini söyleyin bence.
Neden bayan değil de erkek yapıyor dicek olursanız onu bilmiyorum işte ama erkek herkese yapıyor bunu cocuğu konusunda gördüğüm kadarıyla.
Annenizle kardesiniz ne guzel bakiyormus iste esiniz resmen nankorluk yapiyor bence. Bakici elinde buyuse ne yapacakti?
Kendi annesi yasiyor olsaydi ve o baksaydi eminim kola icirse bile gormezden gelirdi.
Kendinizi yemeyin aksam oturup konusun sakin sakin.
haklısın arkadaşım
kendi eve getirdiği çikolata ve şekerlemeleri vermeyi çok iyi biliyor
kendide çok düşkündür zaten
çocuğun gözünün önünde yer
ama ben versem sorun çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?