Anket eşinizle boşanmış olduğunuz halde Kaynananızla tekrar görüşür müsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizle boşandığınız halde kaynananızla görüşürmüsünüz?

• Ankete Katılan
    84
çocuğum varsa kabul etsin yada etmesin görüşmek için uygun yollar dener yapıcı olmaya çalışır çocuğumuz için fedakarlıklar yapmamız gerektiğini söylemeye çalışırdım......ama mesafeli tabiki çaya kahveye gel sohbete cinsten değil......ama çocuk yoksa asla görüşmezdim ne eşimle nede ailesiyle.......bitmişse bitmiştir....uzatmanın anlamı yok.....

şahsen görüşmezdim,boşanma gerçekleşmiş,bırakalım her şey mazide kalsın derdim....

zamanında kötülükleri olduysa tabiiki oğlu gibi onuda çıkarırım hayatımdan!
ama benim eşim eski eşinin annesiyle hala görüşür... sorunları yokmuş demekki
üstelik oğlu onun yanında kalıyor dolayısıyla görüşmeden olmaz.
yani olaylara ilişkilere göre değişen bir durum...

arkadaslar ben bu olay yuzunden su anda ayrılmayı dusunuyorum ,esımın eskı esı hala daha tum aıleyle gorusuyor kaynanmın evıne gıdıp haftalarca kalıyor ve esım ve butun sulalesı bunu benden saklıyor aptal yerıne koyuluyorum ve kadın hala daha esım ıcın o bana gerı donucek dıyomus orda burda hala gozu esımde esımın aılesıde ona cok ılgılıler sankı hala evlıler gıbı ben artık bu duruma dayanamadıgım ıcın ayrılmayı dusudugumu konusucam yarın esımle ve sorunuzun cevabı dunyanın en ıyı ınsanlarıda olsa benı bas tacı bıle etmıs olsalar gorusmem helede baska bı gelınlerı olmussa artık .....gecmıs gecmıste kalmalı.klava:

evliliğim sebebiyle hayatıma giren insanların boşandıktan sonra benimle ne işi olur ...

Duruma göre değişir, bana göre değişir, kaynanaya göre değişir!

Oğlundan ne hayır gördüm ki, anasından görücem deyip görüşmezdimsengözlerimebaksanab

kayınvalidem allahı var cok iyidir
o yüzden görüşürdüm

görüşürdüm
evliliğimin bitme sebebi o kesinlikle olamaz çünkü

kayınvalidemle aramız iyidir maşallah
eşimle boşansam da görüşürdüm çocuk olsada olmasada...
dediğiniz gibi kötü bir kayınvalideye sahipsem ve çocuğum varsa gene görüşürdüm ben..resmi olmak şartı ile..

arada bir saygısızlık olmadığı sürece kesinlikle düzeyli şekilde görüşürüm...
yaşanmışlık var nede olsa silip atamazsın...
en azından ben atamam,ama dediğim gibi düzeyli bir şekilde...

görüşmezdim :1closedeyes:.............................

walla kızlar ben size bişey desem inanmazsınız bnm teyzem kocasından boşandı hemde aldatarak ama kayınvalidesiyle birlikde oturuyor hemde hiç bir maddi sıkıntıları yok ama ayrılmadı onlar ne garip dimi

bana ve çocuklarıma zarar verecek bişi yapmadıysa mesafeli bir şekilde görüşürüm.. çocuklar için onları bundan mahrum etmem doğru olmaz ve telefonda konuşurum kesin oda çocuklarımla ilgili olur nasıllar bakabiliyormusun falan hoş evliyken çocuklarıma değer verip bakmayan boşandıktan sonra nekadar bakar meçhul..işte içim dayanmaz çok merhametliyim ne kaybediyosam ondan kaybediyorumya hep..

Görüşmem..Oğluyla boşandıktan sonra gelini hakkında iyi düşünceleri olan kayınvaldeleri anca filmlerde görüyorum çünkü...:dilcikar:

Şimdi bile kendisiyle görüşmek istemiyorum Allah korusun öyle bir durum olursa (ki olursada sebebi odur evdeki tek tartışma konumuz kayınvalidem çünkü ) hiç sanmamm :mymeka:

Bana uzak, Allah'a yakın olsunlar. Hiç de görüşmem valla...

kaynanamla aramızdakı dıyaloga baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…