Anket eşinizle boşanmış olduğunuz halde Kaynananızla tekrar görüşür müsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizle boşandığınız halde kaynananızla görüşürmüsünüz?

• Ankete Katılan
    84
E

EU1

Ziyaretçi
eşiniz sizi aldattı,
aranızda geçimsizlik vardı,
çalışmıyordu vs.vs...
boşandınız.
peki eski kaynananızla görüşmeye devam edermiydiniz?.
ve ailenizle oturmaya başladınız
ona evinizin kapılarını açarmıydınız?
zamanında size kötülükleri olduğu halde...

eger ayrıldıgım esımle ortak bır cocugumuz varsa elbette kı gorusurum kı bence dogru olanı budur..:kahve:
esler ayrılabılır ama bır cocugu babasından yada babannesınden ayırmaya hakkımız yok..:icecream:

bilmem basıma gelmedi gelmesinde zaten ama görüşmem neden görüşeyimki eşimden ayrıldıktan sonra bananee!!kayınvalidemle görüşecgime eşimle görüşürüm... görüşmezdim herhalde kolay kolay....gerekde duymazdım...

karşımda ki kişiye bir "birey" olduğu için değer veririm. sıfatı 2.plandadır benim için. eğer seviyorsam görüşürüm tabi ki de :kahve:

Kayınvalidem zamanında bana kötülük yapmışsa görüşmem.Evliyken hayrı olmayanın boşandıktan sonra ne hayırını görecem.

Eğer evlat sahibiysem görüşürüm.
Zorunluluktan değil, onları torun hasreti yaşatmak istemem.

benim abimle yengemde bosandi

ama biz görüsürüz hala hatta evliliklerindeki gibi bayramin ilk günü herkezden önce o gelir

onlarin aralarinda olanlar özel seyler bizi ilgilendirmez

tabiki abim görüsmeyin deseydi görüsmezdik o ayri ama

anneme babama karsi en ufak bir saygisizligi olmadi neden görüşmesinler

O kadar çok olumsuz durumu alt alta sıralamışsınki bunlar başıma gelseydi elbette görüşmemeyi tercih ederdim ( çocuk gibi bizi bağlayan şeyler yoksa, eğer varsada ben görüşmez ama çocukla görüşmelerine karışmazdım).:1closedeyes:

eger bosanmamda kayinvaldemin bir sucu yoksa elbette gorusurdum.Sonucta onca kotulugu yapan oglu olmus oluyor,kadincagizin ne sucu var ki :teselli:

Ben eşimle 3 aydır ayrıyımboşanıyorum.Kendi yasadıklarımı baz alarak cavaplamak isterim bu soruyu .Kesinlikle görüşmüyorum görüşmemde .Bir arkadaşımızın da dediği gibi evliyken bana hayrı dokunmayuan hatta belkide zararı dokunan kişiden boşandıktan sonra ne beklerimki.Ama bizim çocuğumuz yok çocuk olsaydı belki yine görüşmezdim Ama çocugumunda görüşmesini engellemezdim sonuçta babaannesi .hatta babaannesini bane neler yapmış olsa bile çocuğuma kesinlikle kötülemezdim.

görüşürdüm herkesin kötülüğü kendinedir.seviosa beni kaynanam bende onu görüşmemde hiç bi engel olmaz

çocuklar olunca elbet ama yatılıya kalmam:roflol:
çocukları görüştürmek için görüşürüm ama eşle asla:1no2:

tabikide görüşmem;öküz öldü ortaklık bitti :roflol:

eger benim bosanmama sebep olmadilarsa görüsürüm tabiki eger onlar benimle görüsmk isterlerse bende görüsürüm neden olmasin

Ben görüşürdüm,böyle düşünmeme sebep kayınvalidemin çok iyi biri olması sanırım,kötü olsaydı da o benle görüşmek istediği sürece görüşürdüm:1closedeyes:
Nitekim benim annemde yengemde eski kayınvalideleriyle görüşürler,zaten boşandıktan sonra eskisi kadar çok görüşmeye fırsat olmuyor,herkesin kendince işi gücü koşuşturması oluyor,o yüzden fazla sorun etmeye gerek yoka.s

boşandım ama hala görüşüyoruz. benim için çok özel biri eskiden olduğu gibi yine sevgi doluyuz birbirimize ayrı şehirlerde olmamıza rağmen telefonda konuşurken ağlaşır dertleşiriz o benim kayınvalidem değil annem ve yine öyle. onu çok seviyorum.

kaynanam iyi bir insna olsaydı olabilirdi ama benimki tam bir yılan oldugu için işim olmas sokaguna bile girmem

eğer çocuğum varsa görüşmek zorunda olduğum için görüşürüz istediğim için değil.

Belki çocuklar için gerektiği kadar görüşürüm.
Ama yinede kesin değil gerekmedikçe görüşmemeyi tercih ederim.

Back