• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

Eşinizin Yada Sevgilinizin Ayaklarını Yıkarmısınız?

• Evet,yıkarım

OY: 96 35,7%
  • Hayır,asla yıkamam

OY: 41 15,2%
  • Geçerli bir sebebi varsa yıkarım

OY: 132 49,1%

• Ankete Katılan
    269

dione

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
116
1
96
56
İstanbul
Eşinizin yada sevgilinizin ayaklarını yıkarmısınız?
Yorumlarınızı bekliyorum...CADIARZU

Yerim ben onun ayaklarını:asigim:
Yıkamam tabiki de...
Az yesin kısa giysin hizmetçi tutsun
Hem onun ki hem benim ki yıkansın tatlicadiarzu

Asla Yikamam ......tatlicadiarzu
Ama Geçerli Bir Sebep Allah Esirgesin Hastalik Gibi Onun Yikamasini Engelleyecek Bir Durum Varsa Tabikide Yikarimma.s

daha hiç yıkamadım ama o benimkileri yıkadı :asigim:
yıkarım tabi nan niye yıkamıyımtatlicadiarzu

Hiç yıkamadım. Zaten yıkatmazda...:icecream:
Ama Allah göstermesin sağlıkla ilgili bir durum olursa elbette yıkarım.

Normal şartlarda tabbi ki yıkamam..şakkıdı

Ama anormal şartlarda olabilir ne bileyim yıkaması gerekiyordur ama hastadır falan yıkayamaz ..yasakkelime

Bu güne kadar hiç yıkamadım.şakkıdı

bENDE HİÇ YIKAMADIM KLASİK OLACAK AMA ANCAK BENDE HASTAYSA YIKARIM.KAYINVALİDEM HEM YIKARMIŞ HEMDE HER SABAH ÇORAPLARINI GİYDİRİRMİŞ SONUÇ HÜSRAN HEP HÜSRANNNNNNN.

eşimin ayaklarını yıkarım tabikii.nolurki.zaten bnm mesleğim kuaför milletin ayaklarını yıkıomda kocamınkileri neden yıkamayım.pedür bile yapıyorum ben ona cnm kocacım bnm.ado bnm ayaklarmı yıkar.

evet yikarip coraplarini da cekerim giydiririmde yikarimda keselerimde ooo daha neler var amma solenmez m:))))))))))

Ben de yıkarım,çünkü ben ameliyat olduğumda eşim benim ayağımı yıkadı ,ayrıca da uzayan ayak tırnaklarımı da kesmişti.:1hug:

Hiç öyle bi durumla karşılaşmadım ama tabiki gerekirse neden olmasın ...nolucakki..elimemi yapışcak:)))

ben keyfinden yıkamam da gerekirse yıkarım tabi hastalık falan olursa

geçerli bi nedeni yoksa hastalık gibi kesinlikle yıkamam eli ayağı tutuyor neticede...kendi yıkasın banane..

valla ben yeterki yıkayım heç çekinmez yıkattırır kıro nolcek :roflol::roflol:

ALLAH korusun hastalık veya gerkli bir durum olmadıgı sürece asla yıkamam.herkes kendi ayagını, eli eyagı tuttugu sürece yıkasın.

Back