Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetlerini kestiniz mi hiç?

çok kendine güvensiz davranmamışsın sence de ? sevgilinin gözünde kendini düşürmüşsün tedavi ol

Siz kendinizi bulunmaz hint kumasi saniyorsunuz.Neden size bu kadar deger veren bir adama bunlari yasatiyorsunuz?Cok yanlis yapmissiniz.Adam ne yapsa hakli.

bir sevmiyorsunuz,iki egoistsin tekisiniz, üç acilen psikiyatrı gidin yaptıgınız akıllı işi değil.

Başlığı görünce dedim nolcak sanki eskiyen kıyafet toz bezi olur atılır sonra. Ama okuyunca şok oldum. Büyük hatalısınız. Giyim onun tercihi ben eşime dahi müdehale etmem onu alma bunu al ya da bunu giy diye. Kendi zevki kendi kararı. Kaldı ki sevgilisiniz sadece ... Fazlasıyla abartmışsınız.

Kiyafetleri kesme anına bakın..kendine köpüklü kahve pişirtiriyor.Adamcagiz başına geleceklerden habersiz mutfakta hizmet ediyor.Hanimefendi odada hunharca kiyafet kesiyor.İyi ki ambulansı çagırıp sana beyaz gömlek giydirtmedi.

Bence siz aşık degilmissiniz o yüzden herşeyi batmış burda ki bir kk kocaları gibi arkadan dolap vebirseydi sizde aşık olurdunuz .siz entrikacı erkekleri seviyorsunuz anladım ben :)

Siz sanki cokseysiniz. Size ne yahu adamin giysilerinden, begenmiyorsaniz ayrilin olsun bitsin. bu ne boyle terzi yamagi gibi parcalamissiniz her seyi

Benim yaptığım en cüretkar hareket rahmetli babanın bi ara çok sardığı şak şak şak elinden düşürmediği kafamızı şişirdiği tesbihini taşınırken kayboldu diye yok etmek
:)) oyy Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Adam sizi hala bırakmadı mi

Tedavi olmanızı öneriyorum. Sevgiliniz sizi gerçekten seviyormuş yoksa bir özürle kapanacak iş değil bu kesinlikle.

bence sen onu kendine yakıştıramamışsın hiçbir zaman kabullenmemişsin ve sürekli arıza çıkarıyorsun. çünkü o sana layık değil bu nedenle her türlü eziyeti yapma hakkına sahipsin. o da seni şımarttıkça iyice popon arşa değmiş kusura bakma. tedavi ol ve bu insanın yanına yaklaşma, sana bu kadar taviz veren biriyle olman doğru değil çünkü sınırlarını bilmiyorsun aranızda saygı sınırı kalmamış.

şizofren filan olabilir misiniz? korkunç yani düşünsene mutfakta sevgiline kahve yapıyosun o hiç bişey olmamış gibi içerde makasla kıyafetlerini kesiyor. ben olsma korkudan camdna atardım sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…