- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Eski erkek arkadaşımda böyle düşüncelerim olmamıştı hiç. Sadecr kıskançlık vardıÇünkü kibirlisin yanına yakıştırmıyosun bu mu benim sevgilim diyorsun. Sen nesin kimsin çok merak ettim? Bu kibir seni yer bitirir.
O zaman ayrıl bu adamdan neden zorluyosun onun da daha fazla hakkına girme piremses..Eski erkek arkadaşımda böyle düşüncelerim olmamıştı hiç. Sadecr kıskançlık vardı
Zaten dün ben artık yapamadığımı ve bitirmek istediğimi söyledim. Ayrılmak istemiyorum ben sinirden o lafları ettim dedi. Ama ben cidden yapamıyorumO zaman ayrıl bu adamdan neden zorluyosun onun da daha fazla hakkına girme piremses..
Zaten dün ben artık yapamadığımı ve bitirmek istediğimi söyledim. Ayrılmak istemiyorum ben sinirden o lafları ettim dedi. Ama ben cidden yapamıyorum
Aynen dediğiniz gibi her cümleniz beni anlattı şu an. O ise beni bırakmıyor ayrılmam diyor ve dün ayrılmak istediğimi dile getirdim. Ben zaman ilerledikçe anladım ki ona değil onun bana olan sevgisini sevmişim. Dün dediki tamam hangi kıyafeti istersen giyerim dedi ama anladım ki derdim kıyafet de değil. Sanırım onun sevdiği gibi ben onu sevemiyorum. Daha önceden ayrılmayı istedim ama arkadaşlarım böyle seveni nerede bulacaksın dediler. Her hastalandığımda benim için yardıma geliyordu acıksam yemeğimi getiriyordu. Bir annenin evladına yaklaşması gibi yaklaştı sevdi.görüyorlardı bana olan düşkünlüğünü. Ama ben onu daha fazla üzmek istemiyorum.Konu kıyafet, kilo falan değil. Aslında siz de sorunun ne olduğunu biliyorsunuz. Onu değil onun size olan bağlılığını, sevgisini seviyorsunuz. Bir taraftan da iyi bir insan. Bıraktığınızda karşınıza onun gibi birinin çıkmayacağı ihtimali sizi korkutuyor. Ayrılmak da kolay değil böyle bir durumda.. Her ne kadar bunu istemli yapmasanız da..Onun sizi terk etmesi için uğraşıyorsunuz. Komutlar bilinç altından geliyor.
Dürüstsen iletişim yollarını kesip gerçekten ayrılırsın.Zaten dün ben artık yapamadığımı ve bitirmek istediğimi söyledim. Ayrılmak istemiyorum ben sinirden o lafları ettim dedi. Ama ben cidden yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?