Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetlerini kestiniz mi hiç?

Kıyamam adam bir de açıklama falan yapmış ya. Bu yaptığın çok yanlış, biletini erkene al filan diye diyalog kurmuş. Başkası olsa kolundan tutup kapının önüne koymuştu valla. Ben olsam o tişörtleri kucağına koyup yollardım. Ya da şaşkınlıktan belki de kalakalırdım bilemiyorum. Hiç böylesini duymamıştım. Cidden tedavi olun. Yazık adama burnundan dökmüşsünüz nefes alışını bile.

Çok ayıp karşılıgında hala kibar bile davranmış bence adam.sizin yaptığınız şımarıklık bu cesareti nasıl buluyosunuz kendinizde.adamı begenmiyorsunuz eeee dünyada bitek o yok ayrılın madem ne gerek var bukadar aşagılamaya

E yarin bir gun senin kilo alip cirkinlesmeyecegin ne malum?

Hatta su an sana ve arkadaslarina gore sevgiline fazla olsan da belki o kadar da mukemmel degilsindir?

Adam sana nasil katlaniyor hayret?Tesvik etmek ayri,destek olursun kilo vermesine yardim edrsin?Ama bu yaptiklarin tamamen sacmalik.Sirf sevgilin diye insanlari elestirme hakkini kendinde goremezsin.Begenmiyosan ayril.

Nasil duzelecegine gelince gidip sana yakisan birini bulabilirsin.Gerci o mukemmel biri de seni begenmeyebilir.

Allah o adami sizden kurtarsin insallah siz kimseyle sevgili olup basini yakmayin gidin tedavi olun. Hem kendiniz hem cevreniz icin.

Konu kıyafet, kilo falan değil. Aslında siz de sorunun ne olduğunu biliyorsunuz. Onu değil onun size olan bağlılığını, sevgisini seviyorsunuz. Üstelik iyi bir insan. Bıraktığınızda karşınıza onun gibi birinin çıkmayacağı ihtimali sizi korkutuyor. Ayrılmak da kolay değil böyle bir durumda.. Her ne kadar bunu istemli yapmasanız da..Onun sizi terk etmesi için uğraşıyorsunuz. Komutlar bilinç altından geliyor.

Afsgagsg ben sizin gibilere hasta diyerek olayi küçültüp gercekten hasta insanlara da hakaret edilmesini kabul edemiyorum. Su anlattiklarinizdan sizin şımarık, önünü arkasini dusunmeden hareket eden, bencil bir insan oldugunuz kanisina variyorum. Bir insanin bedenine karisma hakkini görebiliyorsunuz, kucumsuyorsunuz. Sizinki hastalik degil karakter olmamisligi. Sizi düzelmezsiniz.

Aynen dediğiniz gibi her cümleniz beni anlattı şu an. O ise beni bırakmıyor ayrılmam diyor ve dün ayrılmak istediğimi dile getirdim. Ben zaman ilerledikçe anladım ki ona değil onun bana olan sevgisini sevmişim. Dün dediki tamam hangi kıyafeti istersen giyerim dedi ama anladım ki derdim kıyafet de değil. Sanırım onun sevdiği gibi ben onu sevemiyorum. Daha önceden ayrılmayı istedim ama arkadaşlarım böyle seveni nerede bulacaksın dediler. Her hastalandığımda benim için yardıma geliyordu acıksam yemeğimi getiriyordu. Bir annenin evladına yaklaşması gibi yaklaştı sevdi.görüyorlardı bana olan düşkünlüğünü. Ama ben onu daha fazla üzmek istemiyorum.

Karsindaki insani begenmiyosan ayrilirsin olur biter. Sevgilinin seni sevdigi kadar onu sevsen boyle eksik de aramazdin zaten. Tedavi olmalisin. Senin istedigin tarzda degil diye kimseye bunu yapamazsin. O da senden victoria secret mankeni olmani istesin o zman. Kolaysa git ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…