Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.708
2.182
63
Burda ki konuları okurken içim şişti insanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?

Tabiki hayır, güven çok önemli evlilikte, ama şüphelenirsen emin olmak için bakmakta da sakınca görmüyorum, göz göre göre kandırılmaktan iyidir.

Tabiki hayır, güven çok önemli evlilikte, ama şüphelenirsen emin olmak için bakmakta da sakınca görmüyorum, göz göre göre kandırılmaktan iyidir.
Bir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez

Güvenle doğru orantılı sanırım. Allah'a bin şükür eşime güvenim sonsuz, ikimizde telefon karıştırmayız hiç hep ortada telefonlar şifre vs yok. Baksa bile rahatsız olmam, keza o da ben baksam rahatsız olmaz eminim.
Ama güvenmesem ya da şüphe duysam böyle olmazdı sanırım.
Allah herkesin karşısına düzgün güvenilir insanlar çıkarsın inşallah

Bir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez
Benimkinin telefonunda trendyol bile yok olsaydı da gelmezdi, acaba oyun hesabına mı baksam belki orda karıştırıyordur bi şeyler bilemiyorum kızlar evlilikte güven önemli dedim ama erkek milleti bu hsdsh

Karıştırmak değil ama alırım arada büyük tepki vermez genelde bakarım.bırakırım yani normal bence oda alır yanı bakmak da ıncelemek değil genel anlamda öylesine.

Hiç bir insan eşine sevgilisine asla %100 güvenmez zaten, insan doğasına aykırı.Bu yüzden meselenin sadece güvenme ile sınırlı olduğunu sanmıyorum. Kadınlar bir şeylerden şüphelenmeye başladıklarında kurcalamaya da başlarlar. Bazen de eski ilişkilerinde yaşadıkları aldatilma, veya çevrelerinden duydukları aldatılma hikayelerinden etkilenirler. Ben de telefon karıştırmayı doğru bulmuyorum ama şimdiye kadar şüphe etmemi gerektirecek bir durum olmadigi için böyle düşünüyor olabilirim.

Benimki gizli kalmasından yana.Suan yanyana değiliz.Beraber olsak kadınlar kulübü'ne bakmam bile.

Tabiki böyle terbiyesizce bir hareket yapmam, eşim de bana yapmaz. Bunu yapacağından şüphe duyduğu insanlarla evli kalmaları esas problem. Kimse güvenmiyorsan da ya git tedavi ol ya da otur annenin evinde odanda. Paranoya güvensizlik kime yarar?

Esimin cep telefonla arasi hic yok. Isi icin kullanir ama eve gelince kenara birakip arama gelmedikce bakmaz. Sosyal medya hesaplari var ama onlari da aktif kullanmiyor. Telefonun sifresi yok. Birbirimizin eline cep telefonlarimizi da veriyoruz arama felan veya mesajlasma yapilacaksa. Bu yüzden karistirmak gibi bir huyum yok. Esim süphe duyulucak davranislarda bulunmuyor da. Baskalari ile yapilan yazismalari (hele aile icinde) de söylemedikten sonra okumam.

durduk yere tabiki karıştırılmaz karıştırılmamalı. ama eşiniz, sevgiliniz eğer telefonunu daha yapmadığı şekilde saklamaya başladıysa, kafede otururken ters çevirmeye başladıysa şüphelenirim ve şüphelendim. yakaladım da. göz göre göre niye aldatılayım. he karşıma çıkma olayı belki 5 ay belki 1 sene sonra çıkacak. ya o sırada hamile kalırsam ne olacak. detaylı düşünmek lazım. karşıma çıkmasını beklemektense uygulamaya geçerim.

Oturup bik bik bik karıştırmayız ama telefonlar her daim ortada durur. Birbirimizin telefonundan arama da yaparız,mesaj da atarız,gelen aramaları cevaplarız,sosyal medyaya da bakarız.

Mesela bazı tanıdıklar bende ekli değil. Ama kocam da ekli. Evlenmiş,gelinliğini merak ettim,açıp bakarım yani bizim için çok normal.

Onun dışında zaten arkadaş geyiğimiz ortak dönüyor,alışveriş hesaplarımız da ortak.

Karıştırmam eşimde karıştırmaz. Ama telefonlarımız ortadadır, şifrelerimizi biliriz gizli saklımz yoktur. Yazışmaları izinsiz okumayız gerekde görmeyiz zaten... benim kızlarla yaptığım muhabbbet özeldir yani benim olmasa bile kızların özelini konuşmuş olabilirz keza onunda arkadaşlarıyla öyle.... bu yüzden okumayı tercih etmeyiz

bunu nasıl tipler yapıyor biliyormusunuz,geçen gün parkta bir çift çocuklarını oynatıyorlardı,hoş bir kadın geldi çocuğuyla parka,diğer kadın ateş basmış gibi saniyesinde kocasını çekiştiriyor hadi gidelim diye yerinde duramadı çocuklar ağlıyor fln çocukları çekiştiriyor 1 dk içinde arabaya doluşup gittilero kadınla konuşacak olsaydım derdimki, özgüven çok önemli kendinize güvenin,yalnız kalmaktan o kadarda korkmayın,dünyada sizi beğenebilecek tek erkek o değil, o olmazsa yalnızlıktan ölmezsiniz bir erkeğe bu kadar bağımlı yaşamayın,aldatıyorsa yada niyetleniyorsa bu dünyanım sonu demek değil bırakın gitsin,telefon kurcalamayla açık aramayla ömrünüzü tüketmeyin,hafiyelik yapıp seviyenizi düşürmeyin, yapanlar yanlış yapıyor siz doğru olanı yapıyorsunuz...

Vakit olsa didik didik ederim de vaktim yok... ama kvalidem mutlaka hesaplarını kontrol etmemi istedi şifreleri var, benim şifrelerde onda... telefonum gece de ondaydı zaten. ödemeleri organize ediyor.

eşim değil ama sevgilimle telefonlarımız hep birbirimizin elindedir. bunu kurcalamak olarak görmeyiz kendi telefonum nasılsa onunki de öyle. ikimiz de birbirimizden gizli bir şey yapmadığımız için sıkıntı olmaz ancak hediye aldığımızda falan şu siteye girme deriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…