Tabiki hayır, güven çok önemli evlilikte, ama şüphelenirsen emin olmak için bakmakta da sakınca görmüyorum, göz göre göre kandırılmaktan iyidir.Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?
Bir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmezTabiki hayır, güven çok önemli evlilikte, ama şüphelenirsen emin olmak için bakmakta da sakınca görmüyorum, göz göre göre kandırılmaktan iyidir.
Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?
Benimkinin telefonunda trendyol bile yokBir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez
Benimki gizli kalmasından yana.Suan yanyana değiliz.Beraber olsak kadınlar kulübü'ne bakmam bile.Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Tabiki böyle terbiyesizce bir hareket yapmam, eşim de bana yapmaz. Bunu yapacağından şüphe duyduğu insanlarla evli kalmaları esas problem. Kimse güvenmiyorsan da ya git tedavi ol ya da otur annenin evinde odanda. Paranoya güvensizlik kime yarar?Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
bunu nasıl tipler yapıyor biliyormusunuz,geçen gün parkta bir çift çocuklarını oynatıyorlardı,hoş bir kadın geldi çocuğuyla parka,diğer kadın ateş basmış gibi saniyesinde kocasını çekiştiriyor hadi gidelim diye yerinde duramadı çocuklar ağlıyor fln çocukları çekiştiriyor 1 dk içinde arabaya doluşup gittilerBurda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?