Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
841
Doğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??

Doğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??
hamile değilim ama tek başıma kendimi daha iyi hissederim gibi. sende ona göre karar ver bence.

Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.

hamile değilim ama tek başıma kendimi daha iyi hissederim gibi. sende ona göre karar ver bence.

Bende tek başıma rahat ederim gibi düşünüyorum, ama eşimin de bana bağlanmasını isterim. Çünkü eşim biraz ana kuzusu. Bununla da ilgili konu da açmıştım zaten. Eğer çocuğumuz olduktan sonra eşimin bana bağlanacağını bilsem keşke.. O zaman böyle kararsız da kalmazdım.

Hamileyim ve tabiki girmesini isterim zaten kesik veya alt kısmı görmüyor sevgi görmek insanın dayanma gücünü arttirirmis ona ihtiyacım olucak ve esimde girmek istiyor zaten

Bende tek başıma rahat ederim gibi düşünüyorum, ama eşimin de bana bağlanmasını isterim. Çünkü eşim biraz ana kuzusu. Bununla da ilgili konu da açmıştım zaten. Eğer çocuğumuz olduktan sonra eşimin bana bağlanacağını bilsem keşke.. O zaman böyle kararsız da kalmazdım.
bence bu kişilikle alakalı ya sizi öyle gördü diye bağlanmayadabilir. ama çocuk olunca aile olduğunuzu daha iyi anlayıp evine size bağlı olur inşallah.

Ben o niyetle değil ama ortak animiz olsun o da yavrusunun dünyaya geldiği ilk dakikalara şahit olsun isterim onunda hakkı sonuçta

Oda doğru, ama bilemiyorum ki ya.. Ha başımda bi tane de Kaynana var. Allah büyük ya inşallah en yakın zamanda Rabbim kendi yuvamızı kurmamızı nasip eder. Çünkü Kaynanam'da benimle doğum'a girmek istermiş, bilmem ne bilmem ne... Bende yüzüne "Kimseyi doğumum'da istemiyorum" diyince, böyle çalım satar gibi "göreceğiz, ister misin, istemez misin" demesi yok mu ?

Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.
Hangi sehirlerde hizmet veriyorsunuz?

Almanya'da ikamet ediyorum ne yazık ki ??

Tabkide isterim. Hem hastanede bebek karisikligindn korkuyorum ondan baksin cocugumun yuzunede karistirmasin:) ama bundan daha buyuk skntim var benim gebe degilim :) once hamile kalayim sonra bu durumu hallederiz :)

Hadi inşallah, yakında senin de sorularına cevaplar bulmaya çalışırız :)

Hamileyim ve tabiki girmesini isterim zaten kesik veya alt kısmı görmüyor sevgi görmek insanın dayanma gücünü arttirirmis ona ihtiyacım olucak ve esimde girmek istiyor zaten

Sizin de düşünceniz güzel, ama ben eşimin daha sonradan benden soğumasından korkuyorum. Çünkü ister istemez böyle bir durumla karşılanabiliyormuş

X