• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin sizi en mutlu ettiği an nedir

Eşiniz en çok ne yaptığında mutlu olursunuz?

• En sevdiğim diziyi beraber izlediğimizde

OY: 0 0,0%
  • Bana çok güzel olduğumu söylediğinde

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    34

candost17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.140
4
66
Diğer
Evlendikten sonra herşey bambaşka bir boyut kazanıyor. İyi günler de oluyor, boşanmayı düşündürecek kadar kötü anlar da... Ben şuna inanırım: Eğer olumsuz şeylere odaklanırsan herşey daha da olumsuz bir hal alıyor. O yüzden, eşinizle aranız bozuk olsa bile, "onun hiç iyi yönünü düşünemiyorum" diyecek kadar kızgınsanız bile mutlu bir anınızı düşünmek iyi gelecektir. Hadi biraz moral ve destek...

Evlendikten sonra herşey bambaşka bir boyut kazanıyor. İyi günler de oluyor, boşanmayı düşündürecek kadar kötü anlar da... Ben şuna inanırım: Eğer olumsuz şeylere odaklanırsan herşey daha da olumsuz bir hal alıyor. O yüzden, eşinizle aranız bozuk olsa bile, "onun hiç iyi yönünü düşünemiyorum" diyecek kadar kızgınsanız bile mutlu bir anınızı düşünmek iyi gelecektir. Hadi biraz moral ve destek...

O kadar cok oldu kı!
Anlattıgımda sızın ıcın basıt gelebılır,
Fakat benım ıcın cok ozel analr oluyor.
Mesela gecen gun bır anda yolda sarılıp,
yanagıma kucuk bır buse kondurması bıle benı mutlu ettı.
Esım normalde sokakta yanaktan opmeyı dahı tasvıp etmeyen bırıdır.
Nasıl bır duygu selıne kapıldıysa,
Kendı yasagını kendı deldı (:
Sonra ısten geldıgınde,
Uzanıp dınlenmek yerıne,
Benımle mutfaga gelır ve yardım eder.
En mutlu oldugum zamanlardan bırıdır bu da.
Kımı zaman kıyamam , 'gec sen dınlen' derım, o ayrı (:
Bence ınsan sevdıgı ıle beraber olunca,
Ufacık bır bahane yetıryor mutlu olmasına.
Ben o anları daha cok sevıyorum.
Cunku gun ıcerısınde sayısız kere mutlu oluyorum.

Aynen söylediginize katiliyorum, olumsuz düsündükce hersey dahada olumsuzlasiyor! neredeyse 4 senelik evliligim süresince daha yeni yeni ögrendigim bir sey var o da anlatmak istediginizi tatli dille söyleyince hersey daha güzel oluyor. Tartisma ani yaklasti diye hissettigim zamanlarda bu kurali uygulamaya basladim.. esime tatlim, askim, ama su soyle olsaydi ya da sunu su sekilde yapsaydik daha iyi olurdu dedigim zamanlardaki tavrini görseniz, meleyen kuzu gibi sirin oluyor ve hemen dedigimi kabul ediyor. tartismayada gerek kalmiyor o zaman. Bizimde gecmiste cok büyüttügümüz kavgalar oldu elbette gereksiz yere birbirimizi kirdigimiz, ama inaniyorumki aradaki iletisimi ne kadar ilimli tutarsaniz o kadar güzel bir iliski yasanilabiliyor.
Ayrica esimin bana ufak tefek yardimlari o kadar mutlu edebiliyorki beni. Belki bi baskasi icin cok alelade bir sey olabilir, ama benim icin mesela gecen gün hava cok güzeldi ve esim camasirlari arka bahceye sermis, ardindan kurumus ve onlari toplayip iceri getirmis. O kadar mutlu oldumki anlatamam... bu tarz seyler bile iliskiyi sicacik yapiyor:1hug:...

Ben biraz fiziksel bir insanım.Dolayısıyle dokunduğu anlar en mutlu olduklarım :69:Hediye filan umrumda değil.Zaten mümkün olsa kanguru gibi kese yapıp yanında olucam her an, bıkmaz mısın deyin hayır bıkmam..Yanında öyle mırıl mırıl otururum susup onu izlerim göremezsem de giyindiği gömleği yanımda taşırım.Bayağı ağır bir aşk benim kibeynim duruyo onu görünce şapşalın teki olıyrım :54:Tatlı bebeğimmmm...

Çok şükür eşim bana her an değer veriyor:nazar:

ama ev işlerine yardım ettiğinde acaip mutlu oluyorum :27:

Back