eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Yuh be yuh! Eşim köpek için benimle her gün kavga ediyor, işten gelince hemen çıkar, sabah mamasına vitamin attım sen de mi attın, hayvan hasta ben başında duracağım sen git avm'ye diye... Bizim evde köpeğin gördüğü değer bu, aile kavgası sebebi oluyor. Bence bu adamdan ayrıl, merhametsiz, insaniyetsiz birisi bu. Çovuğa da bakmaz, hasta olunca sen hasta ettin der, doktora götürmez. Üniversitedeki erkek arkadaşım anlatmıştı, ayağını kırmış tüm gece ağlamış babası iki gün boyunca bi şey yok numara bu demiş sonra zar zor götürmüş, bir buçuk ay alçıda kalmış.

Valla senin yerinde olsam aynisini ben de ina yaparim. Hasta mi oldu hiiic takmam. Adam yerine koyup nasil oldun bile demem. Benim eşimin 2 ayagi birden kirildi trafik kazasi gecirdik bana birsey olmadi cok şükür. Ben ona yattigi yerde bebek gibi baktim 2 ay boyunca tuvalete bile gidemedi her ihtiyacini karsiladim. Sonra hamileyken bir kez ben hasta oldum hastanede yatmam gerekti. Ben isi gücü birakip senin basini bekleyemem dedi bana. Nasil zoruma gitti anlatamam cok agladim. Ama bekledim bana sıra gelmesini benim vaktim çook. Sonra bir gün hasta oldu. Bu yatak döşek yatiyo. Bir kap su bile vermedim. Acayip zoruna gitti sen ne bicim insansin vicdansiz dedi. Nasil anladin mi simdi beni sen de bana böyle yapiyosun dedim ve sustu. Ve o oldu. Bugün mesela temizlik yaptim belimde 2 tane fıtık var yerimden kalkamiyorum. Geldi masaj felan yapti aksam bayagi toparladim su an sagolsun

Cok uzuldum halinize.insan dusmanina yapmaz ne bicim esiniz var.esim iki dogumumdada sezeryan oldum yanimdaydi.annemi bile istemedim o kaldi benle.kiyafetlerimi giymemde vc ihtiyacima yataktan kalkmamda yemek su hersey de esim yardim etti.aynen bende ona yaparim insqn kiyamazki hayat arkadasin yoldasin yani.cok cok vicdansiz mis.cocugun yok galiba ama yapma bu adamdan mahvolursun.hep boyleyse sizi sevmiyor acik ve net.ben kolay kolay bosan demem ama bosan bu bespara etmezden...

Ya bırak şu herifi terbiyesiz bu kadar şeyden sonra lütfen k adamla evli kalmaya aynı yataga girmeye devam edeceğim deme.

Böyle bir insan ile hayat geçmez nasıl bir insanmış o hasta olduğunda bir bardak su bile vermeyin sürekli böyle ise . Ki ben olsam bana karşı bu kadar vurdum duymaz gaddar bir insan ile bir ömür geçirmek isteyip istemediğimi sorgulardım .

Ben esime vicdansiz derdim hep ama bu nasıl bir adam ya bence bitir imkanin varsa ailen desteklerse bunun ileriside var yani ya başına bir iş gelse allah korusun seni kapının önüne atar ozman gerçekten böyle insanları gördükçe eşime haksızlık yaptigimi düşünüyorum gerçekten en basiti ben çalışmıyorum eşim işten gelir ben ayaklarimi uzatsam hemen masaj yapar çocuklara bakar ben hastayken ben uyurken çocukları alır dışarı çıkar sırf ben uyanmiyim diye ben bu adama vicdansiz diyorum seninki direk bosamalik canım çekme boylesini evlilik gerçekten bu değil sormussun normal evliligi olan hiç bir insanın yaptigi şey değil bu

Daha öncede benzer şekilde davranmışlıkları var.Çok kinci biri.buseferkinni demiyorum ama daha evvelki bir durumda sırf tartışmalı gergin olduğumuz için günün sonunda ne yaptın ne ettin nasıl durumun vs.hiç arayıp sormamaıştı ben farklı bir ile gittiğim halde.münferit bi durum değil bizimki.Kronik başının çaresine bak duruşu.Buzmana kadar hep baktım çünkü.İlla o olacak yanımda demedim farklı yerlerde işlmelerimi muayenelerimi kendim oldum.Utanıp sıkılmasa hamileyken bile yalnız gönderebilirdi.ailelerden utandı heralde

Hayatinanlamisensin çocukluğuna ineceğim demiş annesiyle ilişkisini sormuşsunuz sonra cevabınızı görmedim açıkçası merak ta ettim

Yazdım aslında ama tekrar yazayım önemli değil.Çocukluğu maddi imkansızlıklarla ve sinirli bi abayla geçmiş.Kv genel olarak sabırlı biridir hep sabretmiş.Eşim kendi bahsederdi evlendiğimiz ilk zmanlar babak eskiden çok fena çok sinirli biriydi derdi konu açılınca.Sonra hiç bahsetmedi tabi kendidisyle karşılaştırma yapılmasın diye sanırım.Gittikçe ona benzediğini söylenebileceğinden belki de..

Butür şeylere pek inanmaz.İnansa yapamaz zaten

Ben Hayatinanlamisensin e sormuştum canım cevap için teşekkürler yine de.

Ama senin eşininki sinir değil ki vicdansızlık, sinirlenir eser gürler geçer vicdan yoksunluğu öyle mi. Allah iyi etsin.

Hayır şu durum itibariyle muhtaç kalsam bakacağını yardım edeceğini düşünmüyorum.Yada bilenerek yapacak burnumdan getire getire yapacak belki de

Ben aynı bu fotoğraftaki dede gibiyim işte.Kızsamda kıyamam hastayken napıcağımı şaşırım.Hatta belkide normaldekinden de fazla ilgilenirim.Keşek kendi gibi kıymetbilemz birine düşseydi.Kader işte

Dün gündüz akşam çocuğu yatırdıktan sonra konuşmayı planlıyordum ama yapmadım.burası silkeledi belkide beni.Bana değer vermeyen biriyle konuşarak birşeyleri halledemeyeceğimi düşündüm.Çocuğumu doyurdum. Akşam ilacımı aldım geçtim yatak odasına yattım.uyandığımda biraz daha yumuşamıştı vücudum.Çocuğumu hazırladım yatırdım.sonrada ben yattım hiç konuşmadık.Çok alışkın hatalı olan o olsada ilk adımı benden görmeye istediği olmayınca bozuldu homurdana homurdana kendisi birşeyler koydu kendine mutfakta hiç oralı olmadım.Aynı kendisi gibi davrandım yani.İçimde biyerler çok acıdı konuşmayı düşünmüyorum.

Oluyo valla.. gecen daha babasina para yollama meseleleri acildi.. calistim yolladim dedi.. demek ole yuzsuz benim
Calistigim noluyo? Gorende milyon dolar kazaniyoda yolluyo saniyor.. Allahin aclari icin beni uzuyo hepsini gebertesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…