• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Var mi gelisme konu sahibi size gercekten cok uzuldum allah yardımcınız olsun

Bir şekilde iletişime geçtik. Damarına basmadan kırıldığım şeyleri ifade ettim bir bir.
Söylediklerinde haklısın dedi.Bunu ilgisizlik önemsememezlik olarak düşünme bi anlık boş bulunma sadece dedi.Bian boş bulundum ince düşünemedim dedi Seni tahmin ettiğinden daha çok seviyorum gösteremediğim noktalarda bana kızmak yerine düşüncesizlik etti boş bulundu demeni isterdim dedi..
Gülermisin ağlarmısın

Saka gibi gerçekten nasil bi anlik bosbulunma olabilir ki yaptıkları. Zor bi esiniz var allah yardımcınız olsun

Ne yazık ki erkekler bu konuda çok bencil ve nankörler bende benzer durumlar yaşadım hasta olduğum dönemlerde asla yardımını görmedim hasta halimle çocuklarımın dersiyle uğraşıp sofrasını hazırladığım zamanlar oldu ben hasta yatarken çocuklarla beni bırakıp kahveye gittiği oldu 12 senelik evliyim 2 çocuğum var sanal ortamda bile olsa aldatıldım.Ama 2 çocuğum için affettim mi ondan da emin değilim sustum. ne bir kadın olarak değerli olduğumu nede beni sevdiğini hissettim şimdi ne zaman konuşmaya çalıssam hep haklısın dikkat edeceğim der ama sonuç değişen hiçbirşey yok kendine zaman ayırmakta üstüne yoktur artık onsuz kendimi daha mutlu hisseder oldum bazen kendimi sorguluyorum benmi fazla abartıyorum diye ama mutlu olan insan onu sevip sevmediğini sorgulayacak hale gelmez herhalde ne yapacağımı bilmiyorum.Fiziksel şiddet yok bazen çocuklarım için diyorum sabrediyorum ama bazende daralıyorum bunalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Ben çok duygusal biriyim ama 12 senenin sonunda bile hala bunun farkında değil.

Bir şekilde iletişime geçtik. Damarına basmadan kırıldığım şeyleri ifade ettim bir bir.
Söylediklerinde haklısın dedi.Bunu ilgisizlik önemsememezlik olarak düşünme bi anlık boş bulunma sadece dedi.Bian boş bulundum ince düşünemedim dedi Seni tahmin ettiğinden daha çok seviyorum gösteremediğim noktalarda bana kızmak yerine düşüncesizlik etti boş bulundu demeni isterdim dedi..
Gülermisin ağlarmısın

Sağlığın boş bulunma gibi bir sebebi olmaz...
Göz var nizan var bunda,z.yağ gibi üstte çıkmış suçunu bastırmış ..

Back