• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Yuh be yuh! Eşim köpek için benimle her gün kavga ediyor, işten gelince hemen çıkar, sabah mamasına vitamin attım sen de mi attın, hayvan hasta ben başında duracağım sen git avm'ye diye... Bizim evde köpeğin gördüğü değer bu, aile kavgası sebebi oluyor. Bence bu adamdan ayrıl, merhametsiz, insaniyetsiz birisi bu. Çovuğa da bakmaz, hasta olunca sen hasta ettin der, doktora götürmez. Üniversitedeki erkek arkadaşım anlatmıştı, ayağını kırmış tüm gece ağlamış babası iki gün boyunca bi şey yok numara bu demiş sonra zar zor götürmüş, bir buçuk ay alçıda kalmış.

Valla senin yerinde olsam aynisini ben de ina yaparim. Hasta mi oldu hiiic takmam. Adam yerine koyup nasil oldun bile demem. Benim eşimin 2 ayagi birden kirildi trafik kazasi gecirdik bana birsey olmadi cok şükür. Ben ona yattigi yerde bebek gibi baktim 2 ay boyunca tuvalete bile gidemedi her ihtiyacini karsiladim. Sonra hamileyken bir kez ben hasta oldum hastanede yatmam gerekti. Ben isi gücü birakip senin basini bekleyemem dedi bana. Nasil zoruma gitti anlatamam cok agladim. Ama bekledim bana sıra gelmesini benim vaktim çook. Sonra bir gün hasta oldu. Bu yatak döşek yatiyo. Bir kap su bile vermedim. Acayip zoruna gitti sen ne bicim insansin vicdansiz dedi. Nasil anladin mi simdi beni sen de bana böyle yapiyosun dedim ve sustu. Ve o oldu. Bugün mesela temizlik yaptim belimde 2 tane fıtık var yerimden kalkamiyorum. Geldi masaj felan yapti aksam bayagi toparladim su an sagolsun

mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
Cok uzuldum halinize.insan dusmanina yapmaz ne bicim esiniz var.esim iki dogumumdada sezeryan oldum yanimdaydi.annemi bile istemedim o kaldi benle.kiyafetlerimi giymemde vc ihtiyacima yataktan kalkmamda yemek su hersey de esim yardim etti.aynen bende ona yaparim insqn kiyamazki hayat arkadasin yoldasin yani.cok cok vicdansiz mis.cocugun yok galiba ama yapma bu adamdan mahvolursun.hep boyleyse sizi sevmiyor acik ve net.ben kolay kolay bosan demem ama bosan bu bespara etmezden...

Ya bırak şu herifi terbiyesiz bu kadar şeyden sonra lütfen k adamla evli kalmaya aynı yataga girmeye devam edeceğim deme.

mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
Böyle bir insan ile hayat geçmez nasıl bir insanmış o hasta olduğunda bir bardak su bile vermeyin sürekli böyle ise . Ki ben olsam bana karşı bu kadar vurdum duymaz gaddar bir insan ile bir ömür geçirmek isteyip istemediğimi sorgulardım .

Ben esime vicdansiz derdim hep ama bu nasıl bir adam ya bence bitir imkanin varsa ailen desteklerse bunun ileriside var yani ya başına bir iş gelse allah korusun seni kapının önüne atar ozman gerçekten böyle insanları gördükçe eşime haksızlık yaptigimi düşünüyorum gerçekten en basiti ben çalışmıyorum eşim işten gelir ben ayaklarimi uzatsam hemen masaj yapar çocuklara bakar ben hastayken ben uyurken çocukları alır dışarı çıkar sırf ben uyanmiyim diye ben bu adama vicdansiz diyorum seninki direk bosamalik canım çekme boylesini evlilik gerçekten bu değil sormussun normal evliligi olan hiç bir insanın yaptigi şey değil bu

Eşimin bi kere bana böyle kötü davrandığı olmuştu. Baş ağrısından dolayı acillik olmuştum ve dönüş yolunda bayağı ağlamıştım. Bana kötü davranmıştı. Ama bu sadece bir seferlik olan bi olaydı. Ve eşimin psikolojisi o dönem çok kötüydü. Geçmişe dönüp baktığında o dönemi çok kötü hatırlar hala.
Bu sebeple benim için münferit olan bu olaya takılmadım.
Senin eşin için de bu durum geçerli olabilir mi?
Daha öncede benzer şekilde davranmışlıkları var.Çok kinci biri.buseferkinni demiyorum ama daha evvelki bir durumda sırf tartışmalı gergin olduğumuz için günün sonunda ne yaptın ne ettin nasıl durumun vs.hiç arayıp sormamaıştı ben farklı bir ile gittiğim halde.münferit bi durum değil bizimki.Kronik başının çaresine bak duruşu.Buzmana kadar hep baktım çünkü.İlla o olacak yanımda demedim farklı yerlerde işlmelerimi muayenelerimi kendim oldum.Utanıp sıkılmasa hamileyken bile yalnız gönderebilirdi.ailelerden utandı heralde

Hayatinanlamisensin Hayatinanlamisensin çocukluğuna ineceğim demiş annesiyle ilişkisini sormuşsunuz sonra cevabınızı görmedim açıkçası merak ta ettim

Yazdım aslında ama tekrar yazayım önemli değil.Çocukluğu maddi imkansızlıklarla ve sinirli bi abayla geçmiş.Kv genel olarak sabırlı biridir hep sabretmiş.Eşim kendi bahsederdi evlendiğimiz ilk zmanlar babak eskiden çok fena çok sinirli biriydi derdi konu açılınca.Sonra hiç bahsetmedi tabi kendidisyle karşılaştırma yapılmasın diye sanırım.Gittikçe ona benzediğini söylenebileceğinden belki de..

Valla kanal 7’de falan eskiden diziler çıkardı, kalp gözü falan tarzı, eşiniz ordaki merhametsiz kocaları aratmamış

Oradakilerin sonu hiç iyi olmuyordu yalnız, eşiniz dikkat etsin.

He bu adam düzelir mi derseniz bence hayır.

Çok geçmiş olsun, şifa diliyorum size

Butür şeylere pek inanmaz.İnansa yapamaz zaten

Yazdım aslında ama tekrar yazayım önemli değil.Çocukluğu maddi imkansızlıklarla ve sinirli bi abayla geçmiş.Kv genel olarak sabırlı biridir hep sabretmiş.Eşim kendi bahsederdi evlendiğimiz ilk zmanlar babak eskiden çok fena çok sinirli biriydi derdi konu açılınca.Sonra hiç bahsetmedi tabi kendidisyle karşılaştırma yapılmasın diye sanırım.Gittikçe ona benzediğini söylenebileceğinden belki de..
Ben Hayatinanlamisensin Hayatinanlamisensin e sormuştum canım cevap için teşekkürler yine de.

Ama senin eşininki sinir değil ki vicdansızlık, sinirlenir eser gürler geçer vicdan yoksunluğu öyle mi. Allah iyi etsin.

Allah böylesinin eline düşürmesin.
Düşseniz ne yapacak sahi ondan bir kap su dahi bekliyor musunuz?

Eşimi zalim, merhametsiz değil ama fikirsiz, incelikten uzak bulduğum zamanlar oldu.
Yine de bu kadarını yapabileceğini hayal edemedim.
Yapsaydı boncuk boncuk yaş dökmezdim sanırım.
Ulu orta rezil olmuştuk :S

Bu kadar hanım olmayın.
Hanım hanım boşayın ya da..

Bir tane kuklamukla vardı eskiden bas tekmeyi gitsin yazardı her konuya.
Buraya çok yakışırdı onun yorumu doğrusu..
Sevgiler olsun onu da anmış olalım :)

Hayır şu durum itibariyle muhtaç kalsam bakacağını yardım edeceğini düşünmüyorum.Yada bilenerek yapacak burnumdan getire getire yapacak belki de

Beni çok üzdünüz..
Malesef merhamet duygusu sonradan kazanılmıyor.Değil ki eş,sokakta sizin durumunuzda tanımadığı birine merhamet gösterirdi İNSAN olan..
Kusuruma bakmayın lütfen gerçekten sinirlendim eşinize..

Olması gerekeni de şuraya bırakıyorum..

Eki Görüntüle 2122952
Ben aynı bu fotoğraftaki dede gibiyim işte.Kızsamda kıyamam hastayken napıcağımı şaşırım.Hatta belkide normaldekinden de fazla ilgilenirim.Keşek kendi gibi kıymetbilemz birine düşseydi.Kader işte

Dün gündüz akşam çocuğu yatırdıktan sonra konuşmayı planlıyordum ama yapmadım.burası silkeledi belkide beni.Bana değer vermeyen biriyle konuşarak birşeyleri halledemeyeceğimi düşündüm.Çocuğumu doyurdum. Akşam ilacımı aldım geçtim yatak odasına yattım.uyandığımda biraz daha yumuşamıştı vücudum.Çocuğumu hazırladım yatırdım.sonrada ben yattım hiç konuşmadık.Çok alışkın hatalı olan o olsada ilk adımı benden görmeye istediği olmayınca bozuldu homurdana homurdana kendisi birşeyler koydu kendine mutfakta hiç oralı olmadım.Aynı kendisi gibi davrandım yani.İçimde biyerler çok acıdı konuşmayı düşünmüyorum.

Oluyo valla.. gecen daha babasina para yollama meseleleri acildi.. calistim yolladim dedi.. demek ole yuzsuz benim
Calistigim noluyo? Gorende milyon dolar kazaniyoda yolluyo saniyor.. Allahin aclari icin beni uzuyo hepsini gebertesim geliyo

Back