eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Allah böylesinin eline düşürmesin.
Düşseniz ne yapacak sahi ondan bir kap su dahi bekliyor musunuz?

Eşimi zalim, merhametsiz değil ama fikirsiz, incelikten uzak bulduğum zamanlar oldu.
Yine de bu kadarını yapabileceğini hayal edemedim.
Yapsaydı boncuk boncuk yaş dökmezdim sanırım.
Ulu orta rezil olmuştuk :S

Bu kadar hanım olmayın.
Hanım hanım boşayın ya da..

Bir tane kuklamukla vardı eskiden bas tekmeyi gitsin yazardı her konuya.
Buraya çok yakışırdı onun yorumu doğrusu..
Sevgiler olsun onu da anmış olalım :)

Evde hır gür olmamasının sebebi sizin onun yaptıklarına ses çıkarmadığınız için.

Bir anne olarak çocuğunuz için öğrenip içselleştirmesini, örnek almasını istediğiniz ilişki türü bu mu? Ailenizle yaşasanız çevrenizde çocuğunuz için eşinizden daha iyi erkek modeli olan biri olmaz mı?

Insan dusmanina bile acir ya. Hic mi acima falan da olmamis. Bu norml degil. Bunu yapanada koca baba insn bile denmez canim.

ne güzel yazmışsınız zalim bir insan ancak boşanacak kadar vakit harcanır hemde tek celsede arkana bakmadan.
kimseye boşan denmez ama sizin eşinize agzımı doldurarak söylüyorum boşaaa

Sizin yerinizde olsam o an onu rezil ederdim insanların içinde. Bide çalıştığım paranin kuruşunu vermezdim. Yada cogunu saklar biriktiririm boyleleri. Her an ne yapacaklari belli olmaz

Hepinizin yazdiklarinizi tek tek okudum.sağolun hepiniz.şanssizlik belki bilmiyorum ama benim çevremde çok çok oturmuş gıpta edilecek evlilikler,karı koca ilişkileri yok.Belkide onlar birazda böyle pasif kalmama neden oldu.Ben başka türlüsünü bilmiyordum çünkü. Çok yardimcı olduz yaklaşimlariniz bana.Öğrendimki insan olan deger veren seven sayan eş bunlari yapmaz-kizsa da yapamaz.! Saniyordymki hatta umuyordumki evet şu şu sorunlarimiz arken veya şöyle şöyle zmanalrda böyle davranirlar tarzi örnekler duya agimi saniyordu.Bi arjadaş demisya nornallestirmeye calisma diye tam olarak belkide icimde bu duyguyu beslemeye başlayacaktim bu yònde yaklasilsaydi.Ama şuan anloyorumki her erkek böyle değil,seven sayan adam ilan böyle davrablnmaz.Ne isime verebildim kendimi bugun ne cocuguma.Kafamda hep tarttim durdum her hareketimi eskileri falan....

Doğru aslinda.Uymuyorum ona o yüzden kavgaya dönüşmeden ben kendimi yipratarak olaylari halinin altina süpürdum hep.Çok zor geliyor zamanla artik.

ne güzel yazmışsınız zalim bir insan ancak boşanacak kadar vakit harcanır hemde tek celsede arkana bakmadan.
kimseye boşan denmez ama sizin eşinize agzımı doldurarak söylüyorum boşaaa
Tesekur ederim cidden çok üzüldüm ve çok öfkelendim anlamam imkansız ya eşim ameliyat oldu 8 aylık hamileyim gecem gündüzüme karıştı ki yaparım tabi ki 1 ay sonra ben doğum yaptim o ameliyatlı adam bana her an yardım etti eşler ne için var Allah aşkına bu zulüm değil de nedir böyle adamın ağzına ıslak odunla vurucaksin ve de yapayalnız ölecek hak etmiyor bu tipler bence en ufak bir iyiliği şu eşine yaptığı muameleye bak hiç bir kadın hak etmez hiç b8r insan hak etmez ya bu zalimliği bu benim için hiç düşünmeden boşanma sebebidir gerçekten Allah yardım etsin

Merhametsiz ve vicdansız bir erkek eşiniz kusura bakmayın lütfen. Eğer gerçekten anlattığınız gibiyse insanlığından şüphe ettim. Siz acı içinde kıvranırken ne bu gamsızlık ne bu hiddet size karşı? İnsan küs olsa bile böyle yapmaz. Sanmıyorum, hiçbir evlilik böyle değildir. Senin o halinde desteğin olmayacaksa evli olmanın anlamı ne? Çok üzüldüm durumunuza. Hasta olmamaya bakın eğer boşanamazsanız. Geçmiş olsun...

Sanahki halimden çlk çok iyiyim şükür.Allah doktorlarimizi eksik etmesin .ve gencecik bir hemsire vardi öyle destek oldu ki orda bana.ben sedyeye uznamayinca bile geldi hemen o yardim etti bana sarılin korkma düşürmem seni dedi ince ince.sesim cikmiyor ama gözümden dökülen yaşları gördüğü icin etkilendi galiba nolur üzülmeyin dedi durdu.ve odadan cikincaya kadar benim yanimda geldi.Hayatta ne iyi insanlar da var dedim...Ama.venim 3,5 yillik eşim dedigim kişi elleri cebinde sadece bulunmus olmak icin orda öylece duruyordu ben bu perişanliklari yaşarken.Beddua etmiyorum ama ayni degersizligi hayattaencok nereden yara alacaksa ençok nerden koyacaksa ordan yaşamasini diliyorum sadece.

Evliligimi doğrularimi, hatalarimi,eksikliklerimi ,israf ettiğim fedakarliklarimi herşeyi ama herşeyi düşünüyorum sayenizde

O normalleştirme çabalarını çok iyi biliyor ve anlıyorum. Eşim merhametsiz olsada asla hakaret etmez kavga etmez kötü alışkanlık yok çapkınlık yok. Boşanmak için geçerli sebebim yok diye düşündüm hep. Doğuştan gelen bişey herhalde bu merhamet duygusu sonradan olmuyor. Sadece o gün değil bu hareketleri devamlıysa yorma kendini. Bu filmi izledim ben, ya uzman yardımı al yada terket senin çabalarınla olmaz olamaz mümkün değil senin konuşmanla merhamet kazanmaz. Adamın sorunu zaten seni umursamaması dinleyip hmm ben artık iyi bir adam olmalıyım demeyecek. Şu olabilir boşanırım hayatını mahvederim konuşması yapıp rol yapmasını sağlayabilirsin ama rol olduğunu bildiğin için bu sefer başka türlü kırılacaksın ona. Hangi yolu seçersin bilmiyorum ama inşallah hakkında hayırlısı olsun

Onun merhametine muhtaç olduğunuzu asla belli edip onu şımartmayın.gün gelir o da hasta olur.o zaman sadece onu taklit edin ciddi bi kararlılıkla.eminim sizden aynı merhametsizliği görmek onu daha çok üzecektir.belki o zaman anlar hatasını.

Beni çok üzdünüz..
Malesef merhamet duygusu sonradan kazanılmıyor.Değil ki eş,sokakta sizin durumunuzda tanımadığı birine merhamet gösterirdi İNSAN olan..
Kusuruma bakmayın lütfen gerçekten sinirlendim eşinize..

Olması gerekeni de şuraya bırakıyorum..

Son düzenleme:
Peki bu duruma katlanmak zorunda mısın, HAYIR. Bu insansı görünümlü yaratık için kendini heba etme, boşa gitsin.

Sana da üzüldüm canım ya. İnşallah bundan sonra yüzün güler. Boşanma kararın çok yerinde.

Böyle sevgisiz ve merhametsiz biriyle evli kalmak zorunda mısın? Bence değilsin hem çalışıyorsunda neden çekiyosun ki? Boşandıktan sonra kendinin farkına varıcaksın emin ol.. Ve karşına değerini bilen birisi çıkıcak buna sen bile inanamıcaksın..

Bu arada çok üzüldüm durumuna geçmiş olsun..

O kadar üzüldüm ki... Acıdan ağlayan, kıvranan herhangi bir canlı görsek içimiz dağlanır.. Yardımcı olmaya çalışırız.. İnsanız çünkü...Eş olmaya gerke yok ki.. İşin kötüsü size böyle davranan kişi sizin eşiniz... İyi düşünün.. Evlilik böyle bir vicdansızlığı barındırmaz içinde..

Bi insan "koca" kişisini neden hayatına dahil eder. Bir işin ucundan tutsun yanımda olsun destek olsun arkadaş olsun diye. Benim kronik baş ağrım yanı sıra boyun düzleşmesi de var. Sık sık tekrarlar. Dediğiniz kasılıp kalmanın paşasını bilirim ben de. Ama eşim suyumu ağzıma koyar. . Başım agriyinca masaj yapar. Ben hayatımda sizin eşiniz gibi bir cinse rastlamadım. Merhamet diliyorum. İnsanlık diliyorum.. ya da çoğu zaman insanoğlundan çok daha merhametli olan hayvanlık diliyorum eşinize. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…