eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Seni çok iyi anlıyorum canım Boşan demek çok kolay insan sevdiğinden değer görmek istiyor ayrılmak için evlenmiyoruz sonuçta Allah islah etsin böylelerini tek sen değilsin

Ben Hayatinanlamisensin e sormuştum canım cevap için teşekkürler yine de.

Ama senin eşininki sinir değil ki vicdansızlık, sinirlenir eser gürler geçer vicdan yoksunluğu öyle mi. Allah iyi etsin.
Aslinda ben de bana mi arkadasa mi diye emin olamadim ondan yazmamistim.
Bir erkek annesinden sevgi ve sefkat gormusse ozellikle cocuklukta ve ergenlikte esine de yansitiyor bu sevgiyi ve merhameti.ama gormemiste ustelik kavga gurultu de varsa bir de gecimsiz bir anne ve kavgaci bir kadinsa bu duygusal eksikligi esine göstererek cikariyor.bir nevi annesinden gormedigini esine de gosteremiyor merhametsizligi malesef teee orlardan geliyor.

Eşimin hakkini yiyemem hapsirsam bi ilgi bi alaka yeri gelir masaj bile yapar yoruldum diye. Ama bu muameleyle karşılassam eşimi kovardim ordan git ben surunsem de basimin çaresine bakarim derdim

Biseyler yazmak istiyorum ama bogazimda düğümleniyor soyleyeceklerim bu es değil bu koca değil bu adam değil kusura bakmayin cok kizdim nasıl böyle merhametsiz vicdansiz olabiliyorlar aklim almıyor ya, Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayırlısını nasip etsin hakkınızda başkada bişey demiyorum

O kadar çok olduki Sana ikisini anlatayım. Çok kuserdi ve saçma sapan herseye ben gidip gönlünü almazsam aslada konusmazdi. Bir gece yine bir tartışma sonrası o kadar agladimki mutfağa su içmeye geldim hicbirsey yememisim. Basım döndü sandalyeye tutundum olmadı. Önce bardak düştü kırıldı sonra sandalye ve ben düştüm gözümün önü karardı ve iki adimlik oturma odasından televizyonun karsisindan kalkıp gelmedi ne oldu bu ses ne diye. (Gece idi ve tv nin sesi çok kısık izliyordu duymamasi mümkün değil. )
Bir digeride 6 aylık hamileydim yine bir tartışma sonrası bağırdı çağırdı hakaretler.aglamaktan helak oldum sancilandim korktum beni doktora götür dedim. Ve beni nasıl götürdü biliyormusun. Ben iki buklum karnimi tutuyorum sancim var, ve merdivenleri o iki üç basamak önden gidiyor ben arkadan.elimden kolumdan tutmak yok.hastanede de aynı şekilde.
Seni çok iyi anlıyorum. Okadar uzulurdumki o zamanlarda.Ama yok düzelecek, değişecek birsey değil bu.
Yani Allah insanın içine merhamet versin. Ve merhametsizlerden korusun.
Şuanda bosaniyorum nisanda mahkemem var.

aranız normalmiydi de böyle davrandı yoksa kavgalı mıydınız da bmyle davrandı. ki kavgalı olsanız bile normal değil bu yaptığı. yani kendisine sormadınız mı iyi gğnde kötü gğnde hastalıkta sağlıkta diye evlendik. sen bu günümde böyle yaparsan ben sana nasıl kocam derim nasıl gğvenririm demediniz mi

ah canım yazık sana eşin çok merhametsizmiş ruhsuz boşarım ben böyle adamı ben gece çok deli yatarım farkediyom üstümü örtüyor üşümiyim diye bu ne ya of puf bir gün gelir oda hasta olur yanında kimseler olmazz innşş.... neyse allah yardımcın olsun

Ne kadar zalim bir adammış. Adamda demek içimden gelmedi şuan. Öyle merahmetsiz bir adamdan inşallah çocuğun yoktur. Çok dikkat et çocuk felan yapma boşan bence. Sende sessiz kalma bu muameleye.

Gölgesi var işte
Başka bir halta yaramıyor belli ki
Kesinde en azından güneş girsin kalbinize

Hakkaten oksijen israf ediyo bunlar ya

Gayet normaldik.Bu tip konuşmalar onun için hiç bişey ifade etmiyor.Daha öncekilerde de veya başka sebeplerden olan durumlarda da küsüpinatlaşmaktan bıktığım için çocuğu uyutunca başbaşayken sizinkine benzer konuşmalar yaptım. Taştan ses gelir ondan gelmez.Asla ama asla cevap vermez..Tekbi kelime yorum yapmaz öleceğini bilse taştan ses gelir ondan gelmez.Sen kırıldığınla kalırsın içini açtığınla kalırsın. ve evdeki hayat onun için keyfince devam eder..İçimde tüm iyi duygularımı yavaş yavaş öldürüyor haberi yok..bana yaşattığı herşey için ona kin duymaya başladım.Bu bardak birgün taşacak elbet

Var mi gelisme konu sahibi size gercekten cok uzuldum allah yardımcınız olsun

peki böyle biriyle neden evlendiniz?

Hayır herkes böyle değil!
Kolum ağrıyor diye karnıma krem sürerken niye uğraştın ben sürerdim!!! Diyor!
Eşiniz tam bir pislikmiş.
Gözlerim doldu resmen
Çok geçmiş olsun ve hiç bu adamla ömrünüzü çürütmeyin derim!

Bir defa bel boyun düzleşmesinin ana sebebi stres.Ve siz kasılıp kalmaya kadar ilerlemişsiniz evliliğiniz sizi çok aşırı mutsuz ediyor ve sağlık sorunlarınızı ilerletiyor..E bu denli soruna yol açan birinin yardım etmesini zaten beklemem..Adamdan ne köy olur ne kasaba..Vicdan zorla konulmaz insnın içine.Ya vardır ya yoktur.Şimdi adam büyük ihtimalle,nasılsa benim her haltımı çekiyor deyip iyice rahata ermiş.Bu durumun şiddeti artar fakat azalmaz..

Haklısın ilgiliyimdir böyle şeylere.İnsan vücudunda stres ve kaygının negatif enerji olarak yerleştiği yer boyun bölgesiymiş.Genel olarak yoğun ve başa çıkamadığım stres dönemlerine rastlıyor zaten yaşadığım kasılma olayı. Ftr ve minimum stres haricinde bir tedavisi de yok demişti zaten ilk teşhis koyan dr'um.Benim hayatım stres yumağı malesef ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…