eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

böyle bir adama çocuk doğurmak yazık olur
eş kıymetli bilmeyen çocuk kıymetide bilmez
sürekli iyi anne değilsin diyede azarlar çocuk yükünüde almaz tüm iş size kalır
çocuk konusunda kesin bunlar yaşanır kavgalarda çoğalır

Eşiniz insan bile değil,hayvan desem hayvana hakaret olur...
Duygusuz acımasız kendi egosunu düşünen bencil bir zavallı..
Bu dünya etme bulma dünyasıdır,bugün size yaptığını yarın siz ona yapın ki anlayabilesin tabi o kapasite varsa kendisinde...

Eşimin bi kere bana böyle kötü davrandığı olmuştu. Baş ağrısından dolayı acillik olmuştum ve dönüş yolunda bayağı ağlamıştım. Bana kötü davranmıştı. Ama bu sadece bir seferlik olan bi olaydı. Ve eşimin psikolojisi o dönem çok kötüydü. Geçmişe dönüp baktığında o dönemi çok kötü hatırlar hala.
Bu sebeple benim için münferit olan bu olaya takılmadım.
Senin eşin için de bu durum geçerli olabilir mi?

O kadar üzüldüm ki konuyu okuyunca anlatamam. ankara'daysanız geleyim, ben durayım yanınızda diyeceğim, o kadar.

Gerçekten böyle mi evlilik ya? Insan en çok da yaşlılığını, elden ayaktan düşünce birbirine destek olup beraberce yürüyeceğini hayal ederek evlenmez mi? Bu günler onların provaları sanki.

Çok çok geçmiş olsun. Inşallah kas gevşeticilerle, fizik tedaviyle vs. hemencecik geçer.

vicdansız der geçerim normalde... ama eğer bu sureklı olan bişeyse eşiniz artık umursuzlaşmıştır yanlış anlamayın haklı deil ama dememkki adam boyle ... sizde boyle yapın...

Ayrılırken bu herif peşinizde köpek olacak ne olur vazgeçip yumuşamayın. Bu hikaye hep böyle biter. Yalvaracak edecek nolur kanmayın. Ne hali varsa görsün.

Insan düşmanına yapmaz bunu ya bu nasıl vicdansızlik. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bi adamla ömrümü geçirmezdim. Bu arada cok gecmiş olsun.

Yazık.
Sizin eşiniz merhametsizliğin dibine vurmuş.
İnsan eşi değil, yedi yabancı olsa bu durumda bütün işini gücünü bırakıp yardım eder.
Yazık ömrünüzü bu adamın yanında harcıyorsunuz.
Ayrıca o hasta olduğunda siz kılınızı bile kıpırdatmayan.

sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
Hayatta boyle biaey yapmaz. Kizdirmis kirmis bile olsam boyle bi durumda yardimci olur yanimda olur. Okuduklarima inanamadim desem yeridir. Severek evlenmediniz mi? Seven insan bunu nasil yapar? Konusmayi hic denediniz mi? Yani sevgisindende emin degildim zaten konustum ama bi faydasi yok diyosaniz son kez konusun ve artik bazi seyleri kafanizda tartmaya baslayin. Bilmiyorum boşanin demek kolaydır. Demek istemiyorum o yuzden. Siz dusunun kafanizda tartin. Iliskinizin tum boyutlarini gozden gecirin

Ben buna inanıyorum , eden bulur . O size böyle vicdansız davranıyor ya , Yüce Rabbim ondan sorar hiç merak etmeyin . Çok geçmiş olsun size .

Benimm esimde sizin esinize yakin davranislari oldu zamanla onun basina gelince bende onun bana yaptiginin aynisini yaptim icin acisada belki anlar beni diye sonra niye böyle vicdansizisin diyince senden ogrendim dediginde kendisine ceki duzun verdi biraz sabirli olun zamanla kiymaetinizu anlayacam

İnan ben ne diyeceğimi bilemedim.. çok vicdansız davranmış ve kesinlikle normal değil..

Eş dediğin kızgın olduğun da bile yapmaz bunu.

Valla kanal 7’de falan eskiden diziler çıkardı, kalp gözü falan tarzı, eşiniz ordaki merhametsiz kocaları aratmamış

Oradakilerin sonu hiç iyi olmuyordu yalnız, eşiniz dikkat etsin.

He bu adam düzelir mi derseniz bence hayır.

Çok geçmiş olsun, şifa diliyorum size

Hastalıkta sağlikta diye söz veriyoruz önce... Esiniz her zaman hoyle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…