eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Bu da ikinci konun . .
Soruların hep sizinki de böyle mi ?
Hayır canım böyle değil
Böyle evlilik olmaz .
Böyle koca olmaz .
Ne diye yanımda taşıyacağım böyle bir nemrutu .
Bu adam seni sevmiyor
açık ve net !
Aklını başına topla

Kocanız size “eş” olamamış malesef.
Böylesinin eşyasını kapıya atıp niktiri çekeceksin!
Bu işin yaşlılığı da var!
Rezil herif!!!!!!

olmadı olmasın olmamamalı.hastalıkta sağlıkta sözünün hastalıklı kısmı eşinizin beyninde hasara yol açmış.

Bu sadece eşlik bir durum değil, insanlık namına böyle yapmaz insan.. Merak ettim doktor neden rapor vermedi, ne dedi?

Çok geçmiş olsun bende sizin gibi rahatsız ım birde fibromiyalji ve skolyoz var her daim kaskatıyım ona normalde gösterdiğim meehameti goremem ve bazen hakaret eder gibi konuşur onunla asla hastaneye gitmem. Duyarsız yay burcu bende balık siz gibi Ağlıyorum üzülüyorum sizin burçlar nedir.

40 kat yabancı olsa bile insan koluna girer. Sizi sevmiyor diyeceğim de, insanlıktan da pek nasibini almamış. Öyle ise evli olmaya ne gerek var?

Bir de cok kirildim

Yok artık ya.insan hastanede yolda hasta,kötü birini görse yardım etmek ister.ne vicdansız merhametsiz esiniz var.biz kötü olsak bile eşimle,en ufak bi rahatsızlığımda dayanamaz kendi hasta olur nerdeyse.sizin esiniz gibi olsa eşim naparim bilmiyorum.böyle zamanlarda zaten duygusal ve en ilgiye ihtiyaç hissettiğim zamanlar olur genelde.hayırlısı hakkınızda.ne karar verirseniz.

Kocanizda merhamet yok. İnsan yabanciya bile yardim ediyo, karisina yardim etmemesi ne demek. Cok ayip bisey. Yarin bigun yataga dusseniz size bir bardak su bile vermez. Guvenilecek erkek degil ...

Hala çabalıyorsunuz kendinizi eşiniz konusunda inandırmak için. Ama üzgünüm onun kumaşı bozuk. Ne kadar konuşursanız konuşun dikiş tutmaz. Dediğiniz gibi 2 gün dikkat eder ki o da siz iyisiniz diye emin olun.

Çocuk için diyorsunuz ama çocuğa nasıl rol model oluyor sizce? Annesine sevgi, saygı, ilgi göstermeyen sığır çocuğa ne verebilir?
Her evde kavga ve kırgınlıklar olur. Ama hiç bir olay bu kadar kötü davranmaya sebep olamaz..

Siz eşinize yıllar sonra sırtınızı rahatlıkla dayayabileceğinize inanıyor musunuz? Evlilik bu değil üzgünüm..

Biraz başım ağrısın kaç kere arar sorar nasıl oldun diye. Fırsatı yoksa mutlaka mesaj atar.. Eşinizin davranışlarını hiç normal bulmadım kaldı ki basit bi rahatsızlık atlatmamışsınız.. Geçtiğimiz aylarda sağ tarafımda bi ağrı oluştu apandisit sanıp hastaneye koştuk doktor bulana kadar 4 hastane gezdik işten yeni dönmüştü eve gelmemiz gece 1 i buldu. sabah kalkıp işe gitti. tahmin ettiğimiz gibi apandisit değil gaz sıkışmasıymış.. Söylediği tek şey çok şükür apandisit değilmiş oldu. O kadar hastane gezmemize rağmen hiçbir şey demedi. Dememesi lazım zaten doğru olan bu. Onun başına gelse ben de aynı şekilde yardımına koşarım.. Evlilik yuva kurmak bunları gerektirir. Her evde tartışma olur ama bu başka bi şey siz orada acı çekerken o şekilde davranması normal değil..

Peki siz hiç eşinizle konuştunuz mu bu durumu? Yani böyle davranınca ben üzülüyorum vs. Yoksa hep böyle içinize mi attınız.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız konuşsanız sizi anlayacak biri mi bilmiyorum ki boşan demek kolay tabi ama o süreci yaşamak o kadar kolay değil diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Sorunuz dışında bir şey söyleyeceğim. Bel düzleşmesi değil de Akdeniz ateşi olabilir hastalığınız. Bir internetten bakın belirtilere. Sizinkine çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…