eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

çok üzüldüm gerçekten çocuk var mı?

Bu kadar zalimlik karşısında ekonomik özgürlüğün de varken durman hata. Sana değer vermeyeni geçtim, insan değer vermediğine de bu durumda yardımcı olur ya neyse, böyle zalim bir adamı hayatında tuttuğun saniyelere değil milisaniyelere yazık inanki... Geçmiş olsun bu arada. O kitlenmenin ne kadar kötü olduğunu biliyorum, iki kere yaşadım. Allah düşmanıma bile vermesin.

karısına böyle davrananlarının eninde sonunda fitil fitil geliyor. ister boşanmadan önce ister boşandıktan sonra.babası anasına böyle mi davranmış.insan böyle hödükleri yetiştirenlerin ana değil de hayvan desem hayvan bile yavrularına daha iyi eğitim veriyordur.

Evlilik hastalikta,saglikta bir ömur beraber yasamaktir.Ama esinizin isi sizden daha onemliymis yazik isten izin alip ise gtmemesi gerekirdi.Yaptigi buyuk terbiyesizlik tas kalpliymis.Bence bir sure konusmayin hata ailenizin yanina gidin

Desteğiniz için çok sağolun.Bu akşam bi konuşma yapmayı düşünüyorum. Beni çok yordu artık. Bünyemde zayıftır biraz artık stresten hasta olup kalmaktan korkmaya başladım. Kimsenin umrunda olmazki bana bişey olsa

hastalıkta yapmadı ama
zalimce davrandığı çok oldu.
tabi bu durum yaptığı doğru değil
bir başkasına yapılsa dahi kendini sindirme lütfen
eşinle konuş bu konuyu neden yaptığını sor ama sakinleşince

Bana yapılmış gibi hissedip üzüldüm. Bazen benim eşim de umursamaz davranır ama haklı yere çünkü ben biraz hastalık hastasıyım bir baş ağrısından bile devamlı ah uh eden biriyim şuram ağrıyor buram ağrıyor derim hep adam da sıkıldı haliyle. Ama yine de eşim asla bu kadar merhametsiz davranmadı bana. Böyle hastanelik olsam vicdansızca davranmaz.

Üzgünüm eşimle bir takım sorunlar yaşasakta zamanında ne bana ne aileme karşı en ufak bir merhametsizligini görmedim ..
Bu resmen vicdansizlik
Böyle bir adam Allah korusun siz daha büyük bir hastalık geçirseniz bırakır gider bile ...
En nefret ettiğim insan tipi.
Çok üzüldüm sizin için. .

Merhamet ne kadar onmeli bir duyguymus
Huysuz adam cekiliyorda
Boyle merhametsizi cekilmez
Benim esim uyandirilmaktan nefret eder
2 kere uyandirdim sabah 6 da hastayim dr a gotur diye
Gik demedi goturdu basimda bekledi istende surekli aradi
Arabada soylenseydi direk iner birakirdim onu orda

şu saat oldu nasıl oldun ne haldesin demedi.yani bi anlık hani gaflet vs.ne bileyim düşüncesizlik falan değil iyice emin olmaya başladım.Belkide benden ayrılmak istiyordur.Birşekilde hayatından gitmemi istiyordu.ne bileyim herşeyi düşünmeye başladım

Benimki oyle yapar boyle yapar konusu değil ki.Eş değil de insanlıktan nasibini almış kimse bunu yapmaz. Insan sokakta sizin kadar hasta birini görse yardım eder. Hayat arkadaşı olmayı becerememiş bir kocanız var malesef ... Çok geçmiş olsun bu arada.

Memur musunuz ?
Eğer gerçekten tek durabilecek gücünüz varsa siz telefon acın akşam topla eşyalarını defol git deyin..
Zaten böyle birini evde besleyeceginize gidin iki kedi alın onlar bile anlıyor sahibinin üzgün hasta olduğunu
Öküz herif !

Es? Kusura bakmayinda ben degil esim sokakta bile anlattiginiz gibi zorda birini gorsem yardim teklif ederim...

Bende omurga sorunları yaşıyorum, ve okuduklarımdan kanım dondu.
Bunun yaşlılığı var, daha beter günü var.
Boşanın yahu böyle adam sizi sevmiyordur saygı duymyordur
Kimseyi sevmez gerçi, kalpsiz merhametsiz içim parçalandı!

Bence o değil siz ondan ayrılmak isteyin belli ki sizi hiç sevmiyor...Değil insan sevdiğine eşine, düşmanına yapmaz bunu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…