• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

Kimseye yazmam ilk defa yazicam sana ama direk boşanırım arkama bile bakmam insaniz sokakta birini o halde görsem arabamla alır hastaneye bırakırım ki esin hayat arkadasina böyle vicdansızca zal8mce davranan adam demiyim de varlığı bi celsede boşarım umrumda olmaz acil şifalar size de çok üzüldüm gerçekten bu bencillik bu zalimlik neden anlamak zor
Çok üzülüyorum ama umrunda bile değil onun

Geçmiş olsun. Sokaktan geçen olsa yardım edilir. İyi günde kötü günde dediğiniz insan yalnızca iyi günde var sanırım. Allah korusun, daha kötü hastalıklar var, hepimiz için bunlar. O zaman ne olacak? :(

Hep mi böyle yoksa yalnızca bugüne mi mahsustu bu tavrı?

Sana ahkam kesip aman canım hemen boşan demeyeceğim .onu kendin bilirsin ama hayatın bir gerçeği var bu da bir gerçek. şimdi yardım etmeyen hiç bir zaman etmeyecek ya bununla yaşamayı öğreneceksin. yanu şikayet etmeden medet ummadan ya da kendimi değersiz hissedemem bu şekilde deyip .ayrılık kararı alacaksın . Benim eşimin de zaman zaman bu tarz tepkileri oluyor fakat çok nadir benim eşimin ,benim yazık diye baktığım birşeye bizene ya allah acisin demesi beni çok sinir ediyordu . Zalim geliyordu ama sonra psikoloğa gittiğimizde ailesinde en ufak bir acıma duygusu olmadığını öğrenince bu boşuna bu tarz davranıyor diyip Hakverdim.yani çocukluğuna inmeli bu hareketler istemsel değil biraz ruhsal

Neredeyse birebir aynısını eşim yaptı bana, bebegimin kalp atışları yavasladigi ve doğum yapmak üzere başka hastaneye gitmem gerektiginde, isi varmış çok meşgulmus ben abartıyormuşum aynı saçma sapan sıkılmış ne halin varsa gör tavirlari. Sonrada devamı geldi tabii ondan fena merhametsizlikleride oldu. neyseki boşanıyorum ama öyle derin kırdı ki kalbimi onu gorunce aklıma gelen sadece kötü anılar bir türlü hazmedemiyorum kötü bir adam oluşunu
Allah seninde yar ve yardımcın olsun.Çok zor çok kırıcı şeyler yıkıp geçip gidiyor insanı haberleri yok

Kesinlikle eşinizin yaptığı affedilir değil. Boşanmak istemiyor olabilirsiniz ama bunu normalleştirmeye çalışmayın.
Eşiniz yanında biri ölse dönüp bakmaz o kadar kalpsiz ve vicdansız.
Hayvanlar bile merhamet timsali eşinize ne denir hiç bilemiyorum..

Bir arkadaşımın eşi de buna benziyor. Lafa baksan adam dersin. Sırf arkadaşım 2 küçük çocukla bana oturmaya gelecek diye ne tripler atmıştı. Mal evime kadar arabasıyla getirmişti ama arabadan inmemişti bile. Ben kapıya inip çocuklardan birini kucaklamıştım. İşe yaramaz oksijen israfı Allahın belaları!.

Çok çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşiniz hakkında sayfalarca yazı döşerim inanın çok sinirlendim. Ama sadece şunu söyleyim size; sevgi bu değil, evlilik bu değil. Bir an önce kurtulun bu adamdan. Yaşlandığınızda da bakmaz size, sadece genç ve dinç olduğunuz günleri düşünmeyin ileriyi de düşünün.
Bunlar ve daha bisürü fadakarlıkllarım vs.geldikçe çok ağladım işyerinin lavabosunda

Öncelikle çok geçmiş olsun .
Her evlilik böyle değil . Asla değil ..
Senın kocan tam bir ÖKÜZ !
Allah b*lasını versın .
Merhametsız LAnet adam .
Yemın ederım cinlerim tepema çıktı .

SEN NEDEN HALA EVLİSİN BU ADAMLA ?
Çok sağolun.hep düzelir düzeliriz diye bakıyorum ben ama olan bu

• Beğen
Reactions: H E
Bak benim kocam da çok dayatır herşeyi bazen çok aksi olur.Ama merhametlidir.İnsanı insan yapan merhametidir.Bence böyle bir insanla bir ömür geçirmeyin.Hayat paylaştıkça güzelleşir acıyı da güzelliği de.Böyle bir adam sizi tüketir...

İlk defa birisine boşan diyeceğim
İlk defa bir evlililiğe karşı inancım sıfır
İnsanoğlu başına ne geleceği belli olmaz
Allah korusun bi kaza geçirsen bu adam seni ne hallere koyar düşün
Bencilliğinde bi başına yaşasın
Sende bu evliliği yük etme kendine

Bence sen evliliğini bir gözden geçir . Bak senin de evladın var, bir adamın/kadının uğrunda heder olmasını ister misin? Eşine ciddi ve kararlı bir konuşma yapmalısın bence. Önceki konunu da bildiğim için sadece bu konuya binayen demiyorum. Senin boşanman gerekiyor net, adam ilgisiz, merhametsiz, sevgisiz. E sen neden hala kendini paralıyorsun bu insan için?

Back