• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin size zalimce davrandığı olur mu?

bence sen çok sessiz kalmışsın.
eşim bana böyle yapsa bana bak bu kullandığın arabanın yarısı benim. içindeki benzinin yarısı benim. ve ben hastayım. şu günümde araç işime yaramayacakta ne zaman yarayacak??
canında istemiyorsa bırak git arabayı derim. vallahi komşuya rica ederim. komşu da götürür getirir.
sonra a ona mesaj atarım gelme eve istemiyorum diye. bak aramam bile. zira iki kelime lafı bile hak etmiyor
ha insan olup gelirse ne ala olmazsa da kendi bilir

Cok sukur cok vicdanli bir ese sahibim hani komsumuzun basina gelse su durum isini gucunu birakir alir hastaneye goturur gerekirse sirtinda tasir
Bana boyle davranan birine zaten esim demem , olamaz mumkun degil , kendini kapinin onunde bulur
Hatta son yasadigimiz ornek , cts babami hastaneye yatirdik , sagolsun esim tasidi babami her turlu yardimi yapti ben birsey demeden kendisi halletti
Hic sizinki gibi vicdansiz bir koca gormemistim

Tanımadığım biri olsa bile ben daha çok ilgilenirdim cidden,eşiniz bunu sürekli mi yapıyor yoksa bugün özel bir durumu falan mı vardı acaba ?
Ama yaptığı çok çok yanlış.Yerinizde olsam suratına bile bakmam bir süre.

Yuh boyle şey mi olur niye hayatinda ki bu adam sen hastayken yaninda olmayacaksa hayatinizdada olmamali diye düşünüyorum

Bu ne böyle ya insan sokakta gördüğü kediye , köpeğe merhamet edip yardım ediyor .
Ağzın açık okudum , gerçekten ciddi söylüyorum boşayın bu adamı.
Akşam işten çıkıp annenizin evine gidin bu hayvanın yanina değil .

hayır tabii ki eşler böyle değil. hastalıkta böyleyse ne işe yarayacak. boşa gitsin. sana bunları yaşatmaya hakkı yoktu

Hayır ya hiç bir eş bu muameleyi hak etmiyor. Düşman mısınız aynı yatakta yatmışsınız gece belki sarılıp öpmüşsünüz birbirinizi. Akşam çay getirmişsiniz 5 kere sever diye mısır patlatmışsınız belki... ne bileyim. Bu kadar nankör başka bir yaratıl var mıdır insanoğlundan başka. Allah yardımcınız olsun sağlık versin inşallah:(

Açıkcası öyle hır gür yok evin içinde.Beni her seferinde durduran da bu olyuyor.Benzer merhametsizlikleri vurdumduymazlıkları var zaman zaman.Konuştuğumda iyi tarafına denk geldiyse 1-2 gün normal olmaya çalışıyor ama olamıyor devamında .Hep iç muhasebesi yaptığımda çocuğum var anne baba sevgisinden mahrum büyümesin çocukluğu gençliği sorunlu geçmesin,Düzelmeyecek şeyler değil düzelir oda esner diyorum ,sen annesin diyorum kendime.ama değer görmemekte içtn içe çöktürüyor insanı

Ben cocukluguna inecegim musadenle.annesiyle arasi nasil annesi nasil bir kadin ve babasi annesine nasil davraniyor ozellikle cocuklukta...

mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
Bu anlattığinı insan hiç tanimadiği bi insana bile yapmaz değil ki hayat arkadaşına..normalde hemen boşan demem ki ben de evliligimde sıkintili zamanlar geçirdim ama hastalandigimda eşim elimden tuttu hiç değilse...

Ben cocukluguna inecegim musadenle.annesiyle arasi nasil annesi nasil bir kadin ve babasi annesine nasil davraniyor ozellikle cocuklukta...[/QUOkp şuan durgun iyi sayılabilecek biri.Ama daha gençliğinde çok asabi biriymiş.Bildiğin sini küpüymüş kv.anlatmıştı ilk evlendiğimiz zamanlar.Hatta eşim kendisi bile çok fenaydı babam eskiden derdi.Biz evlendiğimiz günden buyana açıkcası gayet makul bi baba hani hiçbi höt hötünü görmedim.

Ben cocukluguna inecegim musadenle.annesiyle arasi nasil annesi nasil bir kadin ve babasi annesine nasil davraniyor ozellikle cocuklukta...

kp şuan durgun iyi sayılabilecek biri.Ama daha gençliğinde çok asabi biriymiş.Bildiğin sini küpüymüş kv.anlatmıştı ilk evlendiğimiz zamanlar.Hatta eşim kendisi bile çok fenaydı babam eskiden derdi.Biz evlendiğimiz günden buyana açıkcası gayet makul bi baba hani hiçbi höt hötünü görmedim.[/QUOTE]

Başlığa cevap : Kafasını yarar ,anasının evine yollarım . Severim kendisini ,saygı da duyarım .. yalnız bu tutum sevgi saygı bırakmaz bende . İnsan ,sokakta üşüyen yada aç ,susuz bir hayvan görünce bile kıyamıyor, seninki ciddi merhamet duygusunu aldırmış ..

Son soruna cevap : Bosanirim ,net ! Asla bu kalp kırıklığıyla suratına bakamam ,igrenirim. .

Çalışıyorsun ,eve iki maaş giriyor ,teke düşmesin diye idare ediyor seni .. anlattığın kadarıyla ilişkinizde sevginin kırıntısını bile görmüyorum .çok geçmiş olsun bu arada ..

annesine ilgili ama öyle aşırı ilgili de değil.annesine misal dokundursam bu tip meseleleri beni pek anlayamaz çünkü çok iyi muamele görmemiş.şiddet vs yokmuş ama hep asabiymiş kv de hır çıkmasın diye huyuna gitmiş genelde.zaten çok kafaya takan biri değildir.Sabırlıdır biraz.

Yaşattığını yaşamadan ölmez inşaAllah eşin. Hatta senin yaşadığının mislini yaşasın senden aman dileyecek hale düşsün.

Elbet esim ile tartismalarimiz olup, kisa sürelik öfke nedeniyle "umursamamak" olur, ancak böyle bir durumda bu öfkeli durum saglik konusu oldugunda karsidaki insani iyi görülmediginde birakilir.

Evlilikte en önmeli sey, destek ve yardimlasmadir. Bu yok ise, bunun devamini yasamak zorunda degilsiniz

mrb.ben bugün çok ama çok üzgünüm kırgınım.Genel olarak çokta mutlu olmadığım olamadığım bi evliliğim var. Eşim yeri gelir kırıcı olur yeri gelir gamsızca hayatına devam eder sorunlarımız karşısında.

Bugün yine ta içimde bir yerleri acıtan sicim gibi gözyaşları dökmeme sebep oldu.Rahatsızdım geceden beri ama sabrediyordum neyse sabah yataktan kalkamadım boyun ve belimde düzleşme var yılda 2-3 kere kasılıp kalıyorum .epeydir olmuyordu.sabah taş kesilmiş gibi kalakaldım.wc giremiyorum elimi yüzümü yıkayamıyorum.üstümü bile zar zor giyindim çığık ata ata tekbaşıma .çorabımı ayakkabımı giyemiyorum..öyle zor ve çaresiz haldeydimki ...

her yardım isteyişimde oflama poflamayla elinin ucuyla yardımcı oldu bir karış suratla.Bu halde işe gidemeyeceğimibelli, acile gidelim işe gitmeden önce baya kötüyüm ben dedim. Homurdana homurdana bindik arabaya o an anlamıyorum canımın acısıyla ne gevelediğini.meğer nerden çıktı şimdi v.s gibibişerler diyormuş sonra anlayabildim.Hastanenin bahçe kapsına vardık.dişimi sıka sıka şekilden şekile girerek arbdan inmeye çalışıyorum sanıyorumki kapıyı açıverecek sanıyorumki dışardan elimden ttuverip bişekilde inmemi sağlayacak !! hadi inebil artık şu arabadan geç kalıyorum dedi !!!nasıl yani gelmeyecekmisin benle ben giriş fişini bile alamam bu halde dedim..offf bu ne yaa diye kapıyı çarptığı gibi homurdana homurdana geldi arkamdan.Zor bela fişmi aldım ama gözümden istemsizce yaşlar iniverdi...zerre kadar yardımcı olmadı..ellri pantolonunun cebinde taş gibi durdu bi köşede.Yüzüm gözüm kıpkırmızı bindim arabaya ne haldesin şudur budur hiçbirşey söylemeden işyerimin kapısına bıraktı.Öyle kırıldım ki hiç konuşmadan yüzüne dönüp bakmadan indim.Hala arkamdan söyleniyodu hala bir gram vicdan olmadığını belli edecek şeyler söylüyodu arkamdan.Şuan işteyim gidip lavaboda dişimi sıka sıka ağladım.

İnsan eşine zerre değer vermezmi?canının acısnı çaresizliğini anlamazmı..İnsan olan direk kendisi atılır hadi kalk gidelim ben yanındayım der..bukadar düşüncesiz zalimce niye davranr insan eşine? neden ya neden?
o en ufak hasta olsa gelir alnını başını okşarım ilaç bulurum hemen biyerden veya önayak olurum yürü hemen hastaneye gidicez diye.öyle zoruma gitti ki yaptıkları ve yapmadıkları

Artık kendime sormaktan bıktım usandım herkes mi böyle,sizlerin eşlerinizde bukadar zalim olabiliyolarmı ?
vicdansızca muamele karşısında bir kadın ne yapabilir ??
Canım benm canmm kalbim sızladı yazdıklarına:KK61:bazı insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz vicdansız olabiliyor ya. Bu insan maalesef seni hak etmiyor diye düşünüyorum çünkü hayatını birleştirdiğin insan hastalandığında yanında olmayacaksa sana yardım etmeyecekse destek olmayacaksa elini omzuna koymayacaksa neden var..bence kendine geldiğin zaman geç karşısına konuş anlat dök hepsini gözyaşı döktüğünü neler hissettiğini paylaş. Daha da olmuyorsa madem çalışan bir kadınsın hiç çekme derim.. Senin için çok üzüldüm ağlamana acı çekmene çok üzüldüm çok

Back