eşinizin sizden utandığı anlar oldu mu?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
eşimle dün akşam yemeğe gittik orda iki bardak içki içtim ve kendimi çok
kötü hissettim ve çimlerin üzerine biraz kustum ama etrafımızdaki masalar boştu ve
kimse görmedi ben çok utandım eşimde sen kendini iyi hissetmiyorsun deyip
eve geldik ona bir şey söylemedim benden utandığını hissettim:eek::eek::eek:

sizinde eşinizin sizden utandığını hissettiğiniz oldu mu?

daha iki gün evel uzun bi yolculukta bebekten dolayi üc kez filan durdurup esimi

yol kenarina cikardim.hatta her seferinden git yanimdan desemde o israrla peceteyle agzimi yüzümü

sildi.utansa yapmazdi heralde.

Son düzenleme:
Hayir hic bu zamana kadar öyle birsey olmadi!!sengözlerimebaksanab

Ayrica canim yanlis anlama ama helede disarda bir yere cikarsam esimle dahada fazla dikkat ederim yani madem bünyem kaldirmiyor kalkip iki bardak icki iceceme bir bardak icerim ne kendimi rezil ederim nede onu!!:içelim:

Helede bir bayana bence hic yakismiyor :1no2:

Sadece benim fikrim canim umarim kizmazsin:eek:

Ayrica canim yanlis anlama ama helede disarda bir yere cikarsam esimle dahada fazla dikkat ederim yani madem bünyem kaldirmiyor kalkip iki bardak icki iceceme bir bardak icerim ne kendimi rezil ederim nede onu!!:içelim:

sende ne kadar abartmışsın öyle..sanki sen hayatında hiç istifra etmedin? bu içkiden değil soğuk algınlığından dolayıda olabilirdi... sende direk idam yani.kadın kocasına uydurmuş kendini onunla daha fazla şey paylaşmak adına 2 kadeh içmiş ne var bunda. canım sende olan olmuş üzülmesin kızcağız hepimizin başına gelebilirdi bunu eşinde yapabilirdi relax ol hiç birimiz herkonuda mükemmel yaratılmadık:enbuyukkk:

Tabiki istifra ettim canim, ama öyle disarda icip cimlere degil......
Hemde esimin yaninda

Benim demek istedigim bir bayana yakismiyor sadece bu, ayni seyi benim eltimde yapmisti kaynim cok utanmisti ve cok sinirlendi ona defalarca icme bak kaldiramiyorsun demesine ragmen icti sonra herkez orda yemek yerken gidip kenarda istifra etti cok güzel bir görüntü degildi yani!!

Ben bile o millet öyle tuhaf bakinca utandim bunu belirtmek istedim.:sm_confused:

Tabiki hic birimiz mükemmel yaratilmadik hickimse dört dörtlük degil evimde bayilana kadarda icerim ama disarda bir kadin daha dikkatli olmalia.s

Tabiki istifra ettim canim, ama öyle disarda icip cimlere degil......
Hemde esimin yaninda

Benim demek istedigim bir bayana yakismiyor sadece bu, ayni seyi benim eltimde yapmisti kaynim cok utanmisti ve cok sinirlendi ona defalarca icme bak kaldiramiyorsun demesine ragmen icti sonra herkez orda yemek yerken gidip kenarda istifra etti cok güzel bir görüntü degildi yani!!

Ben bile o millet öyle tuhaf bakinca utandim bunu belirtmek istedim.:sm_confused:

Tabiki hic birimiz mükemmel yaratilmadik hickimse dört dörtlük degil evimde bayilana kadarda icerim ama disarda bir kadin daha dikkatli olmalia.s

gülsümcüm canım kız yeterince kötü hissetmişkendini bu belli bırak yangını körüğü.. iyice kötü hissetmesin eşine karşı:içelim:

olur ya öyle insanlık hali.. ben iyi içerim normalde ama bi defa sevgilimin mezuniyetinde 2 kadehcik şarap içip kusmuşluğum vardır.. 1 şişeyi rahat bitirebilen bi insan için de utanç verici bişey bence 2 kadeh sonrası çıkarmak:)

şaka bi yana normal bişey bence ya.. çimlere olması biraz kötü olmuş belki ama ne yapalım.. sen de kendi sınırlarını daha iyi öğrenmiş oldun böylece..

gülsümcüm canım kız yeterince kötü hissetmişkendini bu belli bırak yangını körüğü.. iyice kötü hissetmesin eşine karşı:içelim:

hayatim kendini daha kötü hissetsin diye bir amacim yok:1closedeyes:

sadece daha dikkatli olsun bir dahaki sefere böyle birsey yasamsin diye fikrimi söylemek istedim.:sm_confused:

ben alışveriş merkezinde kustum -tatlicadiarzu-
bir mikrop kapmışım akabinde serum vs yedim zaten..
tek kelime ile iğrençti sevgilim herşeyimle ilgilendi..
poşet buldu,çıkarttıklarımı temizledi..
ben ağlıyordum etraftaki insanlar beni gördü diye..
ben seni gizledim kimse göremez diyordu,Allah razı olsun...

insanlık hali,insan eşinden utanır mı hiç?
öyle bişey olabilir mi?
ne eşler var eşlerinin altını temizliyor hastalıktan,utanma olmaz..​

bende zaten isteyerek kusmadım normalde iki bardak içtiğimde fazla birşey olmaz ama
bu sefer oldu ne yapabilirm canım zaten yeterince üzgünüm sende çok güzel moral
vermişsin yani

ben alışveriş merkezinde kustum -tatlicadiarzu-
bir mikrop kapmışım akabinde serum vs yedim zaten..
tek kelime ile iğrençti sevgilim herşeyimle ilgilendi..
poşet buldu,çıkarttıklarımı temizledi..
ben ağlıyordum etraftaki insanlar beni gördü diye..
ben seni gizledim kimse göremez diyordu,Allah razı olsun...

insanlık hali,insan eşinden utanır mı hiç?
öyle bişey olabilir mi?
ne eşler var eşlerinin altını temizliyor hastalıktan,utanma olmaz..​

helal olsun son nokta seninkiydi...kaydirigubbakcemile5

Ben tam tersini yaşadım...

Eşimin böbreklerinde taş vardı,taş sancısı tutunca beraberinde bulantı,ateş ve kusma getiriyor..Evden çıktık acile gitmek için,arabaya bindik ve eşim tutamadı kapıyı açıp kustu yani kusmak zorunda kaldı.Dışarda küçük veletler vardı" aaa adam kusuyo" dediklerini duydum,sonradan hatırlayıncada çok güldüm.Utandımmı bilmiyorum,hatırlamıyorum,hoş değildi tabi,olmasa daha güzel olurdu.Ama o kusma hissi insana geldiğinde hiç bir şekilde o hissi geri göndermeniz mümkün değil bence.Beni çok araba tutar,ordan biliyorum:)))

Eğer bi gün ben bişekilde biyerde kusarsamda,eşim gerekirse elini açar buraya çıkar diye,beni temizler,elimi yüzümü yıkar,siler,kimsedende utanmaz,ben utanırsamda neden utanıyosun saçmalama der:))

İşin özü ; insanlık hali,herşeyi yaşayabiliriz,herkesin başına hiç beklemediği anlarda bir çok istemediği şey gelebilir...Sevgiler....

ben eşimi utandıracak hiç bir şey yapmadım...
ama insanlık hali yapılabilirde...

bu arada arkadaşlar hastalıkdır, şudur, budur, kusmadır, bunlar çok şükür utanılacak haller değil bence insanlık hali...allah başka türlü utandırmasın kimseyi...

eşin yada eşlerimiz bizim iyi kötü hallerimizde yanımızda olmak zorunda bizde öyle..evlilik bu değilmi zatena.s.a.s.

benimki biraz komik
tatile gitmiştik antalyaya otelin en üst katında kalıyoruz ben hasta oldum o gün şans işte ama felaket biçimde ishal ve bulantım var neyse biraz gezdik geldim saat 1 gibi otele tam yattık anam bana bi bulantı girdi en yakın olarak kendime balkonu görüm yoksa odanın içini mahfedecektim balkondan aşağı sarktım başladım kusmaya tabii aşağıdaki balkonlarda havlular vs vardı tam bitti dedim çekildim az bu sefer tekrar başladım kusmaya bu seferde balkonun yan tarafından kustum ama hayatımda o kadar kustuğumu hatırlamıyorum bi güzel balkonun yan tarafınıda hallettim ertesi gün otelden ayrılacaktık bizim geceden düşüncemiz kahvaltı yapıp öle ayrılmaktı ama sabah erkenden eşim uyandı başladı bavulları toplamaya biz apr topar odadan kaçtık tam recepsiyondan çıkışımızı yapacaktık telsizle bizim odanın altındaki katlara temziliğe çağırdılar görevlileri ama o an yerin dibine giresim geldi tabiikide eşimde öle hisstemiştir doğal olarak neyse biz yine renk vermedik ordaki görevli kadın bizim o odadan çıktığımızı anladı galiba bana bakarak işte sabaha kadar içiyolar bünyeleri kaldırmıyo ondan sonra nerden kusacaklarını şaşırıyor dedi.allahdan o sırada işimiz bitti ve çıktık otelden ama ondan sonra bana bir gülmek geldi ohhh günahlarımdan arındım diye tabii arkamıza bakmadan kaçtık yinede:)

Biz bir hayatı paylaşıyorsak, birbirimizin her halinede tahammülkar olmalıyız. Başıma böyle bir şey gelmedi ama gelseydi bile eşimin benden utanacağını sanmıyorum.
Çünkü başka durumlarda kalmışımdır ve eşim bunu asla sorun etmemiştir. Kaldı ki, onunda bir çok durumuna ben şahit olmuşumdur.
Karı koca yani eş olmak, bir hayatı paylaşmak birbirimizden utanmayı değil, birbirimize destek olmayı gerektirir. Evliliğin anlamı budur. Farklı düşünen varsa kusura bakmasın onlarınki evlilik değildir.
Bence sende takma kafana güzelim, eminim eşin bunu kafasına takmamıştır.

hiç böyle bi durumum olmadi.dişaridayken çok kontrollüyümdür.fakat bundada kendinizi üzüp büyütecek bişi yok.olur insanlik hali

Geçmiş olsun arkadaşım
Kızlar çok güzel yazmışlar
Eşler arasında utanma olmaz
takılma boşyere..

Gülsüm Sultanın dedigini ben anladım...
İçmek konuusnda sende haklısın
Hastalık başka ama diger şekillerde biz bayanlara çok iş düşüyor...

Allah,gerçek anlamda utandıracak bir durum yaşatmasın inşallah...
evliliğim boyunca ne ben eşimden utandım,nede o benden..
bunlar her insanın başına gelebilecek şeyler...
madem içkiye alışık değil bünyeniz,bundan sonra bence dışarıda içmeyin siz...
sevgiler...

X