Anket Esinizin/sevgilinizin (vs) ismini begeniyor musunuz?

Esinizin/sevgilinizin.... ismini begeniyormusunuz?

• Ankete Katılan
    318
hemde çok bayılıyorum adına hep adını söylemek geliyor içimden kendinede bayılıyorum....herşeyine bayılıyorumm..ahhh ahhhh aşk sen nelere kadirsin....

bende çok beğeniyorum,çok asil bi isim melih.tek sorun abimin adı da melih ,biri sorduğu zaman hangi melih demek zorunda kalıyorum,damat melih benm ki,hayatımda 2 tane melih var ama ben melih çok az dedimm,birine kendimi bildim bileli abi,diğerine de 6 yıldır hep aşkım dedim :)

en sevdiğim isimdir tesadüf bu ya küçükken erkek bebeğim vardı onun adıydı yıllar sonra karşıma o çıktı. ama ismiyle hitap ettirmez kendisi beğenmiyomuş. adı Berk bu arada.

çok beğeniyorum ve eşime çok yakışıyor aslında iki ismi var o benim sevdiğimi kullanmış hep allahtan ...korhan...

Evet beğeniyorum.....2 ismi var ama ...Mehmet Zeki.....ben ilkini kullanırım..iş arkadaşları ikincsini...ikiside güzel kanımca...:))

çok sevdigim bi isim diildi ama onda duyduktan sonra içim ısındı bu isme )
ona ait bi isim kötü gelmez ki

Beğeniyorum yakişiyor ona bu isim:asigim:
bi komşum var eşinin adi çok tuhaf
ZULKARNEYN adi ilk duyduğumda afallamiştim resmenkafamçokkarıştı:1shok:

benim sevgilimin de iki ismi var, beraber kullanıyoruz..
ama aile içinde başka bi isimde sesleniyolar nedense, çok alakasız bişi.. öle diiince benimknden bahsettiklerini anlamıorum :)

2 ismi var,birisi çok klasik hatta dedemin adı,diğer ismi ise çok orjinal çok seviyorum :asigim: :asigim:

evvet begeniyorum ilker koyulus sebebide cok özel ve anlamli benim icin
kayinvalidem kayinpederim askerdeyken dogurmus ve ilker ismini koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…