• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin mi sizin mi boyu daha uzun

eşiniz/sevgiliniz/nişanlınız mı siz mi daha uzunsunuz?

• eşim benden daha uzundur tabi kiii

OY: 115 79,3%
  • Rabbim nasıl da denk getirmiş sevdiğim adamla boyumuz aynı

OY: 21 14,5%
  • Bazıları kısa sever benim gibi, azcık uzunum galiba eşimden

OY: 10 6,9%

• Ankete Katılan
    145
Bu konuda çok dertliyim:çok üzgünüm:
Eğer yolda 1.90 lık erkeğin yanında 1.58 lik bi kız görürseniz o benimdirr:a015:

canım bnde senin gbyim benimde boyum 1:54 sevgilim 1:84 boyunda ama biz aldırmıyoruz hatta ilk tanıştığımız zaman etrafımızda bize bakıp güln insanlar gördüğünde bu insanlar gülüyorlar ama bilmiyorlarki ben bı kısı çok seviyoum demişdi çok hoşuma gitmişdi canım benim yaaa...:teytey:

canım bnde senin gbyim benimde boyum 1:54 sevgilim 1:84 boyunda ama biz aldırmıyoruz hatta ilk tanıştığımız zaman etrafımızda bize bakıp güln insanlar gördüğünde bu insanlar gülüyorlar ama bilmiyorlarki ben bı kısı çok seviyoum demişdi çok hoşuma gitmişdi canım benim yaaa...:teytey:

Ama bazı şeyler problem olabiliyor mesela sarılamıyorsun yanağından öpebilmek için kaldırım arıyorum. Bide elini tutabilmek için elimi biraz kaldırmak zorunda kalıyorum :çok üzgünüm:
O yere çömelip ben ayakta kalınca dalga geçiyor.'Sana aşağıdan bakmak güzelmiş' diyor

Back