Eşinizin mesleği ve kendi mesleğinizi yazalım

eşim turizmci + heykeltraş bende evde turistik hediyelik eşya yapıyorum:))))

ben ew kuşu eşim gemi makina mühendisi

canım eşin nerde gemi inşaatçı acaba birbirlerini tanırlar mı?merak ettim
ben mali müşavir stajeriyim ve özelde muhasebe sorumlusu olarak çalılıyorum,sözlümde gemi inşaat mühendisi:)hadi hayırlısı

Benim Gibi Ev Kuşlarıda Çokmuş :) İşleri İlginç Olan arkadaşlar var. Allah Hepinizin Yardımcısı Olsunn

eşim avukat özelde , bn psikolojk danşmanım devlette .rehber öğretmen de diyebiliriz de demesek daha iyi :)

nişanlım inşaat mühendisi ben restoratörüm(inşaat teknikeri de diyebilirsiniz)

eşim insan kaynakları şefi, ben de insan kaynakları sorumlusuyum, aynı firmanın farklı işletmelerinde çalışıyoruz. :)

ben anasınıfı öğretmeniyim eşimde ziraat mühendisi

Eş Adayım; Otomasyon Teknikeri
Ben ise;Sekreter

ben öğrenciyim bu sene son senem,mezun olduğumda bankacı veya memur olacağım Allah nasip ederse,eşim eczacı

Son düzenleme:
eşim polis(çevik kuvvet-Diyarbakır). Bende Anasınıfı öğretmeniyim :)))) (Biciriklerimi çooook seviyorumm)

esim elektrik-elektronik muhendisi ben 1yildir çalismiyorum (bebisten dolayi) 6 ay sonra baslicam ins, meslegim bankaci ve sigortaci

bu arada ne çok ogretmen varmis burda da esimin ailesinde de oyle her ailede mutlaka bir ogretmen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…